flera hundra pantburkar

I förmiddags när jag skulle ner och handla så passade jag på att ta med mig lite flaskor och burkar för de började ta upp plats under diskbänken, där jag förvarar dem. Det var inte så mycket, en 5-6 lokaflaskor från sommaren och 10-15 colaburkar som jag hade samlat på mig. Så när jag kommer ner till affären och ska panta så står en tant och pantar. Och well, hon hade 2 säckar! Inte stora påsar, utan två stora svara säckar som rymmer en himla massa burkar.
Orkade inte stå där och vänta, så jag hann gå tusen varv runt affären, handla allt jag skulle och hon var fortfarande inte klar. Lite frustrerande...

Gottis

Det blev jättegod spaghetti carbonara :D!
Fast jag la till riven parmesan i min.

Spaghetti- Dagens lunch

Spaghetti Carbonara   Idag ska jag göra smaskig carbonara =).

Ingredienser

4 port

300 g spaghetti
150 g rökt eller rimmat fläsk
smör
2 ägg
1/2 dl Arlaköket vispgrädde
1/2 tsk salt
1-2 finhackade vitlöksklyftor
3 dl Gratella pastaost
2 krm nymald svartpeppar

Gör så här

Koka spaghettin. Skär fläsket i små tärningar. Stek fläsket knaprigt i smör i en stekpanna. Vispa ihop ägg, grädde, salt, vitlök och hälften av osten. Rör ner fläsk och äggblandningen i den kokta spaghettin och rör kraftigt till en krämig konsistens. Strö över resten av osten och peppar.

klocka mig

Dags att lägga sig snart. Borde komma upp ganska tidigt imorgon även om jag egentligen är "ledig". Ledig i bemärkelsen "inga-föreläsningar-men-en-massa-plugg..." På lördag är det tenta.
Idag har det ju dock varit en trevlig dag =). Vaknade hos myspys, sen var jag på föreläsning, sedan lunchade jag med brorsan, efter det va vi runt på stan och letade efter en klocka till mig. Vi tittade på klockor och en del annat. Blev lite praliner på vägen också, fick äta dem rätt snabbt dock, det var ganska varmt ute.
I en av klockaffärerna stog en kille och köpte en Breitling. Det var kul, för expediten som hjälpte honom dödade det engelska språket hela tiden.... Hon sa så roliga saker, det var verkligen svengelska. Så skulle hon visa honom ALLA funktioner och stog väl paktiskt taget och läste upp instruktionsboken för honom, haha, han såg måttligt intresserad ut. Har man pengar så har man, då skiter man väl i om klockan är tänkt för piloter och alla funktionerna knutna till det... well well.
Jag köpte hur som helst ingen klocka. Hittade ingen som skrek "löööööv" till mig och det måste den ju göra för att bli min darling på armen.
Igår var ju väldigt trevligt också, sötis fyllde år! Åt god pizza och sedan blev jag bjuden på smaskig tårta. Sen var det en mysig kväll med action utanför huset där en spårvagn körde på en bil.

Jepp jepp, imorgon ska det bli en ny färg i håret.

Mat mat mat

Mmm, i lördags fick jag världens godaste mat.... Jättegod carbonara med jättegod bacon och sedan blåbärsmoussetårta, men chokladbotten, och jordgubbar och mangosås.... Gött.
Så var ju sällskapet trevligt =).


Ditt stripper name?

Skönt med helg.

Nu ska jag ner och träna snart.
Igår köpte jag en jättesöt blå skjorta med vita ränder.

Är inne på facebook nu. Stället som alla hänger på just nu. Jag har väl egentligen bara varit regstrerad 1-2 månader. Så mycket grejer man blir inbjuden till hela tiden där. Kom en rolig grej med ens "stripper name". Mitt blev Brandy Meadowjuice, väldigt fyndigt, not =).

Ikväll ska jag och myspys ut och äta. Gott =).

Det tråkigaste att shoppa?


Vad finns det för roliga saker att spendera pengar på?


Ja tex resor, mat, kläder, smycken, underhållning, nöjen, det är bra exempel.

Vad öser jag ut mina pengar på?

Trist kurslitteratur! Det måste ju ta priset, för det är ju inte vilken litteratur som helst, nej såklart, det är jättespännande matteböcker... Woho =)!

Så idag har jag shoppat de tråkigaste sakerna ever, böcker. Efter det var jag ju tvungen att kompensera det lite, kände jag. Så därför kompletterade jag böckerna med en übersöt beige kortärmad tunika, två nagellack,  en väggklocka, en löpare till mitt nya bord, en jättefin skål i bambu och en ljuslykta.

Much better!

En student skall studera 57,5 h/vecka

Jag var heeeelt slut igår. Vet inte om jag hade sovit för lite eller om det var mängden information i skolan igår som tröttade ut en. Gick hem till mamma och somnade i soffan.
Men det verkade helt ok. Jag visste ju att Chalmers innebär nästan bara killar, men jag hade hoppats att min utbildning skulle ha lite fler tjejer, men nej.
På toaletten hade någon smart snubbe, eller snubbar, målat snoppar på väggarna. Det känns ju inte alls som högstadiet all over again.... hehe

Sen kom myspys på kvällen =).

Aja, måste dra nu, första mattelektionen börjar snart... party!

Sopa gatan

Åh vad roligt! Har varit och dansat nu, det var jättekul, street, new style. Nu börjar den nya terminen äntligen, jag har väntat hela sommaren!  Det enda dåliga var att det hade varit några dansklasser där innan, så det fanns bokstavligt talat knappt något syre kvar och det var apvarmt.
När jag kom så pågick fortfarande baletten. Fottortyr, så hör man en dam som upprepar: "häääl tå tå, hääääl tå tå....", medan en tant sitter och klinkar på pianot samtidigt.

Jag hade tänkt köra två klasser efter varandra. Men till den andra dök instruktören inte upp... Så då kom en annan, visserligen väldigt trevlig kille, som skulle improvisera och blanda lite street och house. Kände att det lät lite sådär, så jag hoppade över till lockning-klassen. Det var kul, jätteglatt. Har dansat det lite grann innan, men inte lika mycket som street.

Mamma var här tidigare idag. Käkade god mat och fikade. Sen klagade mamma på att jag samlar på mig så mycket disk... och ja sen löste hon den saken. Mammor är himla bra... och well ja, jag suger på att diska.

Sen gick vi på en längre prommenad, jag gjorde misstaget att ta med mig träningsväskan med typ 3 ombyten träningskläder bla som vägde massor. Fick ont i ryggen. Käkade en macka hos mamma och drog till träningen.

Igår var mycket trevligt :D, jag och myspys spenderade stora delar av dagen på Ikea, där jag btw hittade mitt drömsovrum! Helt underbart! Inte alls "ikea-platta-paket-väldigt-inte-orginellt-stilen". Exakt ett sånt sovrum vill jag ha. Kom på sen när vi hade gått därifrån att man kanske skulle ha fotat det. Sen hittade jag en jättefin fåtölj, stockholm, tror jag att den hette.

Köpte lite saker som jag hade tänkt att köpa, och en hel del grejer som jag inte hade tänkt att köpa... Är inte det "ikea-syndromet". Sen när vi hade släpat runt på ikea så fick jag jättegod mat och fika =D. Vi kom fram till att små barn helt enkelt inte tycker om ikea, hur obegripligt det nu kan vara, men eftersom de skriker konstant så är ju något feeel där, haha. 
Hittade en jättesöt blomma där också, har inte sett en sån förut.
Den har stora rosa blommor =D!
CURCUMA Krukväxt


Sen hann vi med hemtex också där jag köpte en ny kudde som Peter hittade och rosa handdukar. Sweet!

Nu är det roliga över, imorgon börjar skolan.

Bänkad, for life!

Väldigt trevlig idag bortsett från huvudvärken.
Ätit frukost med Peter.
Idag hade Hedvig födelsedagskalas, det var nice. Massa gott käk och trevligt sällskap.

Lyssnar på Looptroop nu. De är grymma!

Kollade schemat på chalmers nyss. Shit bye bye fritid. Bänkad i skolan 8-17 nästan varje dag.


Grattis bruden, börjar du ångra dig?



Det kommer gå fint, såklart!
Imorgon är det ikea som gäller =).


Rosa saker

Idag var en sån där 07:00 morgon, då var jag jättetrött. Men nu är jag pigg =), lite frukost och sedan gott kaffe så löser det sig oftast.
Så hittade jag en mysig rosa lapp i fickan på morgonrocken där det stog söta saker =), trevligt med överraskningar.

Igår vaknade jag betydligt sämre. Då var det en gubbe med en sån där blåsa-bort-löv-maskin, som gick runt och förde oväsen någon gång runt 8. Samma sak gjorde han dagen innan. Det finns liksom knappt något skräp här, än mindre löv, det finns knappt träd här mitt i stan liksom....
Efter det kom finalen, en städbil som åkte 20 000 varv utanför huset. Man kan nog käka nere gatan nu, så väl som de har städat.

Har ni förresten hört Dannys nya låt? Den han gör med Therese, If only you. Jag trodde föst att det var Enrique Iglesias, men det var det ju inte. Den är lite sorglig på något vis, men väldigt bra!
Jag får medge att jag gillar alla de tre låtarna som Danny har släppt hittills.


På rätt nivå

Igår på förmiddagen skulle jag träna, men missade mitt pass, så jag körde lite kondition och styrka istället. Det var nice, var ett tag sen jag styrketränade nu, senast var väl i juni, sedan har jag bara kört pass.
Det är därför jag har träningsvärk i rygg och armar idag då.

Igår hann jag med en massa grejer som jag  inte ens hade planerat. Jag och mamma åkte till backaplan och handlade lite. Sen kom Peter på besök, det var trevligt. Sedan missade jag project runway. Får kolla när reprisen går. Sen kom Eva och vi hade trevligt här innan vi drog ut på stan. Blev inte så sent som tur var. Var rätt mycket ungdomar på stan, men det var väl pga kulturkalaset. Lite högstadiekänsla på avenyn - helt fel!
Var en sväng i vasastan också och träffade på en och anna gammal kollega.
Tycker det är roligare att vara ute när det är lite mer äldre människor på stan.  Nivå hade bra röj, är helt ok där på onsdagar.
Man kan lungt säga att jag hade major problem med klädval igår. Jag var inte sugen på något av det som erbjöds i garderoben. Jag vet inte hur många gånger jag bytte om. Men det löste sig till slut =).

Nu ska jag ner på stan. Sen åka till pappa.
Hörs senare 

Såna dära föredettingar

Det blev lite fel idag. Jag skulle gå upp vid 8:30, var tanken. Jag struntade i väckarklockan och gick upp kl 11.
Men sedan kompenserade jag det lite resten av dagen. Var ganska produktiv faktiskt.
Målade en hylla och en pall, städade, lagade mat och tränade.

Luktar fortfarande färg trots att jag har vädrat hela dagen, men men.
Träningen gick bra, körde rätt hårt, kommer nog kännas lite imorn. Men så är det, träning är kul. Och en av anledningarna till att jag tränar, är att jag kan käka allt jag vill då. Annars går ekvationen inte ihop.


Åt middag hemma hos mamma.
Gick hem därifrån runt 21:30. Upptäckte då att fd göteborgskalaset pågår, numera kulturkalaset. Innan jag flyttade hemifrån, när jag bokstavligt talat bodde mitt i smeten så fick man ju se både det ena och andra under Gbg kalaset, från balkongen och sovrumsfönstret. Det mesta av det involverade naket eller sex. En gång blev två killar misshandlade av ett gäng, det var hemst! Som tur var så reagerade folk ganska fort så det avbröts. Verkade vara lugnare på stan nu än de senaste åren. Men det är ju fortfarande en hel del unga berusade på stan. Men de verkade rätt trevliga. Gick förbi några vid vasaplatsen som hejade.
Upptäckte igår att det börjar bli mörkt mycket tidigare. Idag upptäckte jag att man inte kan gå i kortärmat utan att frysa längre. Jag som gled runt på stan i piké och cityshorts. Funkar inte länge till, tyvärr. Så ja, officiellt är hösten på G.


När jag kom hem så var jag hungrig igen, så det blev en fullkornsmacka, en kopp grönt te och en skål honungsmelonsyoghurt+mango+banan+mandelbiskvier och utöver det en kiwi. Gött

HipHop och Timbuktu och nån snubbe på P3 nu. Väldigt nice.

Gott folk, hörs imorgon.

Tadaa, godmorgon till oväsen.

Oj idag är jag så trött att jag knappt orkar skriva, ärligt talat.
Idag var en sån där dag när det var väckning kl 7. Innan det låg jag och halvsov till spårvagnsgnissel och moppar som åkte fram och tillbaka. Utanför mitt hus är det i regel tyst, har man otur så hör man sopbilen eller en gräsklippare. Men jag fick skjuts hem, det var snällt =). Jag har en vecka kvar som jag kan sova så länge som jag vill, sedan börjar skolan.
Ska bli ganska spännande att se schemat. Bara för att jäklas med mig så kommer det säkert vara jättetidiga föreläsningar och mega håltimmar.
Men men, det ska vi inte oroa oss för ännu =).

Idag har jag gått massor. Det är den andra anledningen till varför jag är så trött idag.
Jag går mycket i vanliga fall ändå, men idag var ju mycket även för mig. Fram och tillbaka.

Hade två skjortor som jag skulle lämna tillbaka. Tur att jag kom på det, för idag var sista dagen att lämna tillbaka dem. Det får helt enkelt räcka med randiga skjortor för min del. Jag har ju massor.

Så var jag och brorsan och spelade bangolf. Idag var det min tur att bli utklassad. Mitt i all svingglädje började det regna. Vi blev tipsade om att använda deras parasoll som paraply och det fungerade ju riktigt bra. Smidigt var det ju kanske inte att kånka runt på ett parasoll, men men, det var kul. Jag var duktig och sköt bort en boll, sorry. Ja, det var omställningen från vanlig golf som inte hängde med där, haha.
Sen fick jag en tröstkaka från 7/11 och brorsan fick en vinnarkaka då, såklart =).

Nice, imorgon ska jag dansa, roligt roligt. Nu ska jag sova.
Ha det bra!

Får blodet att koka, av ren och skär skräck.

Sitter och lyssnar på reprisen av dagens sommarpratare Pernilla Wahlgren med väärldens huvudvärk.
Rätt skönt att sitta och lyssna på någon som pratar hela tiden, för då kan man glömma bort det en stund.

Idag har varit en märklig dag. En riktigt lat lördag.
Hade tänkt att gå upp vid 8-9. Struntade helt i väckarklockan och gick upp vid 11. Gjorde iordning frukost och satte mig i soffan. Där blev jag kvar fram till 15-16 tiden. Sedan ordnade jag middag. Allt jag brydde mig om var att det skulle gå snabbt. Så det blev svamprisotto med köttbullar (från frysen då) och sockerärtor. Väldigt gott.

Det har varit så varmt idag. Hade alla fönstrena öppna och balkongdörren. Ändå varmt och fuktigt. Jag avskyr när det är varmt och fuktigt. Skönt att ha på sig klänning när det är så här varmt.

 Satt i soffan när en geting flög in. Det finns inte mycket jag är rädd för. Men för getingar, är jag helt galet tokigt as skraj. Jag vet inte vad det beror på, men så är det.
Så när den flyger in och jag ser den så är det som om man tänder eld på blodet i ens ådror och jag flyger upp och tänker instinktivt springa ut. Men vadå ut? Jag kan ju inte gå ut ur lägenheten, sen då liksom?
Man tänker så fort, men när jag vänder mig om så är den borta. Ser den inte längre, men jag tror fortfarande att den är kvar någonstanns. Så jag ägnar säkert en kvart eller mer till att försöka hitta den. Trots att det är det sista jag vill egentligen.
Jag har tidigare varit så glad för jag har trott att getingar kanske inte flyger så högt som sjunde våningen. Men nu är det tydligen inte så, jag har bara haft tur som har sluppit dem hittills.

Sen skulle jag och brorsan spela bangolf, hade vi tänkt. Då börjar det spöregna och åska. Så jag kom inte så långt.
Hängde hos mamma, åt tomatsoppa och hade trevligt. Sen gick jag och handlade mat och nu är jag hemma.
 Köpte bla frysta mangobitar. Det är väldigt gott. Antingen i fil eller bara som de är.




Bye!

Organismen

En alldeles underbar låt är "på din grinn" med uppsalasnubben Organism 12.
Men den är inte det enda bra från honom. Har även lyssnat på "skruva upp" och "fy fan". Väldigt nice måste jag säga!
 Han har också jobbat med Snook i låten "Lejonhjärta".



Bye!

Inte rakt?

Skönt att vara hemma igen. Hann med ganska mycket idag. Blev ett besök hos frisören också. Har gått nu i ungefär 3 veckor och sagt att jag borde och ska gå och klippa mig. Så har det inte blivit utan jag har skjutit på det. Men idag blev det av. Min väldigt trevliga och duktiga frisör Maria hade ändrat frisyr och var väldigt snygg i håret. Jag körde en fegis och klippte topparna, haha. Nej, sanningen är att jag har sparat ut det en bit nu och hade nog tänkt spara det så det blir ytterligare lite längre. Var ett tag sen jag hade så långt hår. Det är fint tycker jag.

Hur som helst...
Sen när jag var klar så betalar jag och trippar glatt därifrån, men något känns fel, hinner gå över till andra sidan gatan innan jag kommer på att jag glömde datorn hos friören. Ungefär samtidigt kliver Maria ut från salongen och vinkar till mig med datorn i andra handen. Well well :), jag får skylla på att det är fredag.

Lyssnar på P3 nu. De är bäst. Lyssna på detta, "kör inte med raka puckar, kör med lite snea puckar". I like P3!

Bea

Paper dolls: En av klänningarna. Foto:Ulrik Lövgren

Jag gillar Bea. Hon är oftast udda, men hon har ett nytänk som många andra saknar.

Detta är ett urklipp från aftonbladet:

"Bea Szenfelds kollektion PAPER DOLLS från år 2006.
I Paper Doll-kollektionen är en fortsättning på det återvinningstema som Szenfeld tidigare arbetat med inom modedesign. Med styv wellpapp, skirt silkespapper, pappersgirlanger, påsar, tårtpapper, kaffefilter och dokumentförstörarens veckade kaos skapas dessa kreationer, som har de passande namnen - Miss Garland, Madame Noire, Miss Gâteau samt Mademoiselle Odette."

Och var kan man se dessa? På Röhsska museet i Göteborg.




En av klänningarna.
Foto: Ulrik Lövgren

kladd räcker långt

Då har jag varit ute och gått en sväng. Riktigt skönt ute, inte lika varmt idag, men det är lite fuktigt istället och det tycker jag inte alls om. Nu är jag hemma igen och ska ta en syndig fika innan dagen fortsätter. Har en bit kladdkaka kvar. Den kakan räckte länge =). Och gott kaffe såklart. Har ett mer påkostat kaffe nu och det är riktigt gott. Börjar man bli gammal när man säger så eller? Haha...

Idag ska jag hämta ut fotona från London förra året. Helt otroligt att det hann gå så lång tid innan jag framkallade dem. Ska bli kul att se vad man fotade egentligen, för det minns jag inte.

Sen har jag nog tänkt glida förbi HM idag och se vad de har för nya grejer.

Det var det, för nu.

Bye!

Reker å maneter

Fin dag idag =).

Gick ut och trodde på solen, då börjar det regna, när man står där i shorts och blus.... Hm, inte som jag hade planerat riktigt.
Drog ner på stan iaf, hem till mamma och snyltade på hennes goda lasagne. Sen hade jag med mig resten av kladdkakan till brorsan och det blev han glad för.
Jag och mamma gick en sväng på stan, närmare bestämt till hemtex där jag köpte nya badlakan. Blev pastellrosa och gammelrosa. Tänkte byta ut alla de handdukarna jag har nu. De är väldigt mörka, marinblå, vinröda och mörkgröna. Kan vara fint men jag föredrar ljusa.
Så köpte jag benvita lakan. Blir fin fint =D.

Sen träffade jag söta gravida Charlotte och så gick vi en sväng. Så skönt ute vid 19 tiden, lite svalare ute. Sen var vi nere vid operan och åt goda räkor. Väldigt trevligt!

Sen prommenerade jag sakta hem, upp för alla backarna :), rakt in i duschen, en sval dusch.

Nu ska jag ta itu med en mindre rolig grej som måste göras med en massa filer på ena datorn, sedan sova.

Bye!

Pluggis

Då kom antagningsbeskedet idag, jag kom in på Chalmers. Tjoho =)

Najs

Igår bjöd jag på mat, tacopaj och kladdkaka. Hade först tänkt baka stora amerikanska muffins, men det var så varmt ute och i lägenheten att jag orkade inte.

Var fint väder ute igår. Var inte ute så mycket dock.

Käkade, tog en dusch, luktade sedan mango och sen kollade vi på tv och project runway =D.

Det var det. Idag blev jag väckt aningen tidigare än jag brukar vakna, men sen gick jag tillbaks och la mig igen.

Nu ska jag ut på äventyr ;)

Bye!

Sjöbusar

Idag har jag gjort något av det roligaste jag vet =).
Var ute på havet med båt. Roligt roligt!

Blev upphämtad vid operan, sen åkte vi och hämtade Peters trevliga kompis Anders.
Sen ner till Billdal, förbi mitt gamla sommarjobb. Nästan ingen trafik ute. Hämtade lite fiskegrejer och de obligatoriska flytvästarna som var väldigt söta.
Sen ner till båten.
Var jättefint väder. Sol, varmt och behagligt. Ingen vind, bara skönt.
Vi skulle fiska makrill och vi försökte länge och väl. Men det blev ingen fisk. Något var framme och nafsade på betet och snodde det hela tiden. Så ja, vi blev blåsta av fiskarna antar jag. Det var mängder av maneter i vattnet.... usch.
Fast även om det inte blev fisk så gör det mig inte så mycket. Det var såå skönt att komma ut till havet!
Väldigt lyckat tycker jag.

Innan det var jag hemma hos mamma och åt goda pannkakor och efter det brorsans väldigt goda kladdkaka =D!

Nu är det väl dags att sova snart.
Imorgon bjuder jag på middag, frågan är vad det ska bli.... Kan jag ju inte avslöja här ju....
Sen blir det project runway.

shine shine

Dagens låt

Booty luv- shine



Bye!

Hissa upp mig

Fick en liten lapp från hyresvärden igår.

Det var roligt.

Hissen i huset skall bytas. Under 2 veckors tid funkar inte hissen. Jag bor på 7:e vån. Nu går jag upp för trapporna ibland ändå. Men nu MÅSTE man gå upp VARJE gång. Shit vad sur man lär bli om man går ner och kommer på att man har glömt något =P.

Men det värsta med det hela blir nog inte det.
Utan att hissens fäste som skall bytas är vägg i vägg med min lägenhet, precis där jag sover. Och alla arbetare är små pigga varelser som jobbar tidigt tidigt. Så jag lär också vara vaken tidigt tidigt. Men vad ska man göra, det måste bytas.

Tävlingsmänniska som jag är så vet jag redan nu att jag med största sannolikhet kommer ha en massa utmaningar för mig. I stil med hur snabbt man kan ta sig upp, för att sedan slå den tiden några gånger. Det kommer bli jobbigt =) haha

du din typ

Yey, solen är tillbaka i stan!

Welcome and please stay!

Igår när jag skulle publicera mitt inlägg så fungerade inte bloggsidan.
Hur som helst.
Igår var jag och brorsan ute i solen. Först käkade vi vid vattnet, satt vid vallgraven. Det var väldigt varmt och skönt. Sol, vatten och gott käk.


image74 

Sen var vi på stan och shoppade lite. Daniel köpte 3 NY Yankees kepsar, väldigt fina, två olika svarta och en grå. Sen ett par byxor. Jag köpte lite smått här och där.

Sen gick vi hem till mamma, där jag somnade sittande, jag var nog lite trött =).

Om ni bara visste hur trevligt det är med tågresor

Idag fick jag vakna tidigt. Var tänkt att jag skulle vara iväg vid 10, så drog mig upp vid 9.
Telefonen ringde och folk ville kolla av om jag hade vaknat och var på g. Jag är rätt duktig på att strunta i väckarklockan nu för tiden, nämligen.
Visste inte riktigt vad det var för väder ute, såg ut som en av alla andra dagar denna sommaren.
Lite svårt att klä sig när man inte vet hur det står till med värmen.
Men det löste sig.
Prommenerade ner på stan, hade visst klätt mig för varmt. Mötte upp brorsan, drog till centralen, hämtade kaffe och hoppade på tåget. Det var lungt och skönt. Ovanligt, tänkte jag eftersom jag alltid har otur när jag åker tåg. Hamnar jämt intill nötter och freaks. Så även denna gången såklart.... Innan jag visste ordet av hade en tant placerat sig intill med sin kattbur. Självklart skulle hon leka med sin kattunge hela tiden och när hon gjorde det, ja då lät skiten. Ja kattungen var söt, ja ett mjau eller två också sött. MEN efter en halvtimme eller så vill man trycka upp kattens leksak i munnen på den. Det är ungefär som kinesisk tortyr där man låter vatten droppa i huvudet på en person, samma sak här, jag har hört ca 2000 mjau för mycket idag. Så det var det.

Bakom sätter sig en sån där jobbig person som skall prata i sin mobil HELA tiden. Förutom det skall han prata så högt han kan, ja nästan skrika och berätta om hela sitt jädra liv och allt som ingen egentligen vill veta. Eftersom människan skulle ringa upp hela världen just idag och berätta samma sak för alla så blev det givetvis lite tråkigt för mig. Så jag får nån spontan grej för mig, vänder mig om och tittar mellan sätena, ger pratkvarnen en dödlig blick och han flyttar på sig omedelbart. Vilket han gjorde helt rätt i.
Hörde honom fortfarande, men då var det lugnt, inte som när han satt på en halvmeters avstånd.

SKÖÖÖNT tänker man då....
Vad händer då?
Jo den lilla söta katten skiter ner sig och det luktar mumma i hela vagnen.... Jippie!

Ok, efter det klarade man sig undan mer tågtortyr för då var vi framme.
Ner på torget, köpte blommor till födelsedagsbarnet och sedan gick vi mot bussarna. Insåg att vi hade haft ganska stor tur. Den sista bussen för dagen gick om 10 minuter, och klockan var 12:35!!!
Där har vi svaret på varför jag aldrig kommer bo i en småstad!
Inte nog med det, bönderna åker gratis kollektivtrafik på lördagar, när inför vi det i Göteborg?

Very fly.
Sen på plats var det väldigt trevligt, käkade, solade, fikade, käkade igen.
Idag fick jag grillat kött. Jag älskar kött. Ja det är synd om djuren, men just nu bryr jag mig inte, för jag älskar kött.
Och det är en ganska stor konstrast jämfört med tidigare när jag knappt åt kött och tyckte att det var rätt ointressant.
Nu är det inte så. Jag vill ha en stor köttbit. Jag vet att när man tränar och är duktig så ska man inte äta rött kött, men det är ju så gott! What can I do?
Grillade till köttet riktigt fint, jag och Alexandra. Brudar kan visst grilla! =)
Så hade jag revbensspjäll också, mums.

Så efter tårta, fika, champagne, hurra hurra, kött kött kött och massa tjöt så var det dags att åka hem.

Fick skjuts till stationen, åkte buss en sväng, hamnade i Skövde. Gick en sväng på stan i väntan på tåget. Ganska dött. Såg inte ut att finnas mycket tjejer i den stan. Satt nästan bara killar på alla uteserveringar. Men men det kanske var trevligt ändå =).
Kollade runt, allt man kan få att dricka på en lördag i Skövde är antingen en öl, eller något på donkan. Så vi drog till donkan där jag hämtade mitt äppel och kanelte. Be inte om mjölk på donkan, då får du vitt skum i tevattnet som smakar mysko.
Sen var vi duktiga, gick tillbaka i god tid till stationen. Brorsan är den som kommer i god tid, det är inte jag. Kollar var tåget skall gå. Ställer oss duktigt på perrongen 10 min innan tåget ska gå.
Börjar fundera på varför det står ett tomt mörkt tåg på spåret där vårt tåg skulle gå...
Kommer in ett annat tåg på ett helt annat spår längre bort. Går och kollar avgångarna. Då har de jävlarna ändrat både avgångstid och spår UTAN att säga något. Så tåget går om, well 30 sekunder.
Jag har inget emot motion, men kan man inte vara lite snäll och säga till att folk ska flytta på sig? Var fler på perrongen som hade lite samma problem.
Men vi hann med tåget.
På tåget hade de säkerhetsvakter. Tåget var till 90% tomt.
Halvvägs till Göteborg kommer ett gäng fjortisar på tåget. Av ALLA tomma platser på tåget så MÅSTE de sätta sig bredvid och omkring oss. Nu måste man återigen lyssna på skittöntiga konversationer. "Ja höhö han tog henne på pattarna, såg du det, hon hånglade med honom och honom och honom, jag var asfull, han ringde mig, han var full, han visste inte var han var, åå vi ska suupa, Anna är slampig"

Jag tar fram hörlurarna om tänker lyssna på lite musik så länge. Då tappar miffot sin ölburk och det skvätter upp öl överallt, på sätet, på golvet, på mitt ben, på min väska.

Där var gränsen för mitt tålamod. Detta var iaf miffon som försöker torka upp vad de har ställt till med, snäppet bättre än miffon som skiter i det.
Men vid det laget så står han också och ber om ursäkt och jag reser mig upp och byter till en annan plats där det inte stinker öl. Orka!
Sen efter det var det som det skulle. Lyssnade på musik med brollan, sen var vi framme.
Lämnade brorsan hemma och åkte till min hood.

Det luktar inte åker och koskit, de luktar avgaser och allt är precis som det ska.

Jag är tillbaka i Göteborg!

Dagens låt

Dagens låt blir en skön och ganska somrig låt:

Ison och Fille/Hela dan varje dag


En till då

Vad är det som händer?
Igår var vi i slottsskogen och när vi kom hem så har jag en fästing på benet, igen. Blä!
Jag som dessutom tycker att det är så fruktansvärt äckligt att plocka bort dem. Nu hade den inte suttit så länge tror jag inte så jag fick bort hela vad jag kunde se.

Måste vara så att jag smakar väldigt gott, haha =).


Men med andra ord så finns det fästingar i gräset i slottsskogen, det kortklippta gräset =/.

Idag har jag massa grejer som måste göras, så det är lika bra att sätta igång. Ser ut att vara fint väder så det ska bli skönt att komma ut.

Bye!

Hunger i skogen

De senaste dagarna har jag drömt riktiga konstiga och skumma drömmar. Mest läskiga drömmar.
Så även idag. Men vaknade och gick upp. Allt tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig men jag kom iväg till slut.
Brorsan och jag drog ut i skogen, skulle plocka blåbär. Blåbären var slut/uttorkade/övermogna. Ingen hit med andra ord.

Jag var dessutom hungrig som bara den och trampade runt i skogen och pratade om goda hamburgare....
Efter alla våra tappra försök att hitta blåbär så bestämde vi oss för att dra hem. Vi hade tänkt oss att vi skulle plocka 4 liter, det blev 1 liter, lite snopet.
Massa fästingar överallt, äckligt äckligt!
Så vi drog till slut som sagt. På hållplatsen åt en söt brun råtta brödbitar.
Väl hemma hos mamma så var jag jättehungrig och passade på att snylta på hennes mat, as usual. Vid det laget hade jag fått världens huvudvärk och spenderade resten av eftermiddagen i soffan framför tv´n och diverse kassa tvprogram.
Så kväll gick project runway och jag hejade som vanligt på Michael Knight.

Så det var det =).

RSS 2.0