Flipp eller flopp

P3 idag.

1. Flipp
2. Flopp (Håkan H, tror jag)
3. Flipp (Usher tror jag)

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/artikel.asp?ProgramID=2785&Artikel=1254697

Dagens låt

Coldplay / Scientist

Söker koja med två eller tre rum.

Ännu en dag av torka på bostadsmarknaden. Suck!
Nu är mitt hår väldigt fint igen, näst intill perfekt. Färgen blev så bra och nu är håret som babyhår, lent och glansigt.

Massagen var underbar, 50 minuters knådande gör underverk. Har köpt en väldigt snygg grej till mig till imorgon kväll. En svart axelbandslös klänning/linne.

Den här är riktigt sweet, och min, för 299 pix.

.




Nice

Idag är det sol över stan, nice.
Ska på massage snart, ska bli nice.
Jag är ledig idag, det är nice.
Jag vaknade up brevid älsklingen imorse, nice.
Det är snart helg, det e nice.
Snart har jag en mer enhetlig hårfärg, nice!
Jag planerar att snylta på mammas mat idag, mmm nice.

Nice, att du kollade förbi.

Fördelning

Idag började dagen med 3 timmars pbl, problembaserat lärande, med min lilla blyga grupp som idag kvicknade till lite. När folk vågar (elletr kanske orkar?) prata så har vi faktiskt väldigt roligt. Vi har haft lite inslag av roligt tidigare, inte så ofta bara....
Kanske berodde på att vi idag för första gången inte hade muntlig redovisning, vilket majoriteten av min 10-manna grupp verkar vara livrädda för. Så hittills har det blivit så att de som inte har haft större problem med presentationer, ca 3 personer, har fått göra det varje gång, och det blir lite tröttsamt till slut. Det är ju trots allt både bättre och roligare om man kan försöka dela lite på det. Resultatet blev att de som tidigare kunde tänka sig att presentera slutade att kunna tänka sig det och då ställde några andra upp, dock väldigt motvilligt. Men men.

Vi har åtta olika grupper med lika många och fördelningen är lite komisk. Vissa av grupperna har nästan bara personer som tävlar om uppmärksamhet och tillfällen att prata precis hela tiden. De ska vara viktigast, kunna mest och prata mest. Det debatteras vilt och verkar mer gå ut på att vinna än att bara komma fram till något intressant eller lära sig av varandras idéer och tankesätt.  Sedan har jag förstått att det finns fler som min grupp, lite tysta och blyga. Men som sagt, när vi har roligt, och när det funkar så är det väldigt roligt. Vi tycks ha kommit över smekmånaden nu, förhoppningsvis fortsätter det så.

Nu har jag ätit resten av min lunch, vilket är en halv pizza. Mmm gott. Ska till sötis snart.

Bye!

Dagens låt

Cat Deluna / Run the show

Det regnar!

Reeeegn mera reeegn, man vaknar, det är grått ute, det regnar, man kommer ut, det blåser hårt och öööösregnar, skorna blir blöta, byxorna blir blöta, jackan blir blöt, man kommer till skolan och sitter blöt och fryser i 3 timmar.
Man ska gå hem, är frusen och inte fullt överlycklig.... Det regner mer, blåser mer.

Så nu har jag kommit hem, bytt till (torra) myskläder, käkat lunch och därefter mammas goa kärleksmums. Nu ska jag dricka kaffe. Sen kan jag kanske tänka mig att gå ut på den planerade shoppingturen. Men bara kanske.

(Jag tror att jag har en liiite dålig dag, ja)

Mat, vin, tårta och glädje.

Har varit en trevlig helg. I fredags hade jag fest här hemma och det var väldigt trevligt. Trots att jag hade fixat med mat, städning, tårta mm hela eftermiddagen så försvann de sista två timmarna plötsligt och jag fick lite panik. Hann inte göra exakt allt som jag hade tänkt, men men. Sen kom sötis och hjälpte mig med de sista grejerna. Tack vare "stormen" så hann alla inte riktigt till den utsatta tiden och det var ju lite bra... =)
Efter några timmar hemma hos mig drog vi ner på stan, till Park Lane. Just den kvällen var det en Playboy kväll, vilket innebar bunnisar lite här och där. Väldigt populärt bland killarna som fotade och ropade "fröken, fröken!" efter dem.

På lördagen var det tentadags. Ska bli spännande att se resultatet. Ja, jag hade väl behövt plugga lite mer, i ärlighetens namn. Men det gick ok ändå.

Idag var det dags för besök igen och det var en del av stora tjocka släkten, som btw inte är fullt så stor som det kanske låter. Min apartamento har iaf inte skådat så många människor samtidigt.
Det var trevligt. Mamma hade hjälpt mig med en del av maten, pastasalladen som jag fixade blev väldigt lyckad. Dock blev det ett ganska stort överskott på mat. Jag hade gjort lite för mycket och kära mamma hade tagit i riktigt ordentligt. Jag tyckte redan innan att det lät extremt mycket med tex 50 minibaguetter, men vad vet lilla jag tänkte jag. Jag råkade ha rätt, det blev säkert 20 över. En mängd kyckling och annat kött också. Jag slipper laga lunch imorgon iaf.
Fick väldigt fina presenter också, sedlar, orkidé, smink , blommor och presentkort på body shop som jag hade önskat mig. I fredags fick jag också väldigt fina saker, smycke från pilgrim, fina ljuslyktor, vin och en väldigt rolig safetybox från Madde och Kalle.

Kollade det nya schemat nyss. Har en lååång dag imorgon. Ska bli kul med den nya kursen nu =).

Dags att sova, ska försöka gå upp i tid imorn. Orkar inte stressa mer, har stressat så det räcker den här veckan.

Bye!!

Det sista fixet

Nu har jag varit och handlat igen, jag har handlat väldigt mycket mat den här veckan inför alla fester.
Idag hade jag en liten lista som resulterade i 2 stora kassar, gick bra, förutom att det regnade massor OCH blåste samtidigt, inte så mysigt. Men det var iaf bättre än här om dagen när jag åkte och handlade ganska mycket käk på ICA maxi, när jag kommer ut så spöregnar det plötsligt och där står jag med 2 maxade papperskassar... zuuuperbra! Väntade bara på när kassarna skulle gå sönder och innehållet skulle rasa ut.

Köpte lite godis till ikväll också.... som jag står och äter på nu. Fy! Men jag är hungrig. Lunchen/middagen står på spisen nu. Håller på och fixar iordning grejer under tiden.
Måste dammsuga och städa badrummet också så är det rätt okej sen. Då är det bara maten kvar, och tårtan förstås =).

Måste hinna plugga en stund innan alla kommer också.

Update friday

Nu rasslade det till på annonssidorna för lediga bostäder. Har spanat in en lite extra. Hoppas lite på den. Att det ska vara så svårt. Jag orkar inte, jag vill bara ha en ny lya. Byta lite, jag lämnar en central lya, ge mig en ny, please. Vill ju bo med min sötis. Det här halvtidsboendet funkar, men heltidsboende skulle ju såklart vara mycket bätre =)!

Nu har jag tackat alla snälla som grattade igår. Det var en rolig födelsedag. Var ledig från skolan, är tentavecka nu. Sen på kvällen hade jag lite mysig fika här hemma. Fick fina kort, presenter och blommor. Ikväll är det fest och på söndag lite släktkalas. Damn vad mycket besök här =). Kommer bli skoj.

Nu får man lära sig att svara att man är 23 år gammal, inte 22 eller något annat, utan tjugotreeee.
Crap, I´m getting old....

Nu har det dessutom kommit upp lite nya hyllor här hemma som har lyft det hela rätt mycket. Jag och brorsan gick loss med borren i onsdags och såg till att få upp alla väntande hyllor. Flyttade runt några tavlor och det blev mycket bättre.  

Långa subbar

Igår käkade jag och sötis varsin subway. De var smarriga som vanligt. Testade honungssenap i min och det var jättegott. Vi hade oregano och parmesanbaguetten, den är god.... mmm. Så ska den vara varm.




Nu ska jag iväg och handla mer mat till festen.

Börjar får ont i halsen :/. Bad timing!

Bye!

Hurra hurra

Sötis är så snäll! Vaknade imorse av att sötis hade fixat iordning ljus och presenter på födelsedagen. Och det var jättefina och bra presenter. Du är bäst! ♥



.

Mer vårnyheter

.


image107
.

Work work

Massor gjort, massor kvar att göra, så jag fyller på med lite kaffe nu, börjar känna mig en aning trött, men jag hinner inte vara trött än.
Middagen sitter inne i ugnen och gottar till sig. Idag har jag storhandlat mat, och det behövdes för det var rätt tomt i förråden. Har städat, vattnat alla blommorna, bytt krukor på några (de stackarna som av misstag fortfarande bodde i en julkruka, som tur är inte så många), hängt upp tidningsställ och pluggat. Måste plugga mer, tenta på lördag!!
Lyssnar på cd från min sötis nu.

Åren går...

Nu börjar det dra ihop sig. Det är 1,5 dagar som jag har kvar som 22-åring. Ja så är det, man blir äldre....
Men efter det är det dags för trevligheter istället, på fredag är det fest och på söndag kalas med släkten.

Dagens låt

Magic system // Ki Dit Mié

Klipp, klipp

Nu är jag nyklippt, vad härligt! Det blev jättebra, jag är nöjd.

¢¾

miss my baby

Dagens låt

Det blir inte bättre än så här.

Fibes oh fibes/ Last Party


http://www.youtube.com/watch?v=2nKokcm-FHc

Första gången jag hörde den, det var hemma hos min älskling.


Guten morgen

Ja då har man varit vaken ett tag men nu är det dags att göra något vettigt också.
Idag måste jag tentaplugga och se till att gå till frisören!

Sunday

Då var det söndag igen, det har varit en jättehärlig helg.
I eftermiddags lagade jag och sötis söndagsmiddag och jag bakade kakor. Sen var vi ute på en liten prommenad och det var jätteskönt ute. Nu måste jag ta itu med disken i köket, sedan plugga lite innan jag lägger mig. På lördag är det tenta.

Bye!

Maxi cosi

Idag har varit ytterligare en mysig dag.
Jag och sötis gick upp, åt frukost, grejade lite hemma, gick på prommenad (mina skor blev blöta i regnet), sen åkte vi till Ikea.
Det var en hel del folk när vi kom dit men det funkade bra ändå.
Efter en stund i varuhuset blev vi hungriga och gick till restaurangen. En dum tant gick före i kön väldigt kaxigt, sånt är så drygt!
Sen handlade vi vidare. Hittade allt utom en sak.
Blev klappstolar, glas, vinglas, en orkidé, 2 sänglådor, några vaser, gröna växter, talrikar och fina beiga förvaringsboxar.
Så jag är väldigt nöjd =).

Ikväll är det dags för melodifestivalen och filmen "se upp för dårarna".

en bra fredag

Vaknade tidigt idag, dagen efter den mysiga alla hjärtans dag-dagen, oj vad trött jag var. Armen hade somnat när mobillarmet gick igång och jag fick inte riktigt tag på den... haha.

Sen åt jag och mysgos frukost, han gick till jobbet, jag till skolan. Hade sista seminariet innan tentan idag. Fick se bla en film som var aningen läskig.... hjärnskador, blod mm.

Efter skolan var jag på banken och betalade min kåravgift.
Därefter en snabblunch, lättmjölk och en dubbelcheese, innan jag tog bussen över till Hisingen. Var ute på prommenad med C och hennes söta bebis. Sen var vi hemma och gjorde iordning lite mellanmål och kaffe.
Söta bebisflickan var väldigt duktig på att kräva uppmärksamhet, hela tiden. Men är man så söt så måste det ju vara okej =). Sen råkade bebisen kräkas lite på min arm när hon satt i mitt knä. Ingen större fara =).  
Jag vill också ha en.

Nu väntar jag på att sötis ska komma hem, ska äta middag och sedan på bio. Ikväll blir det Juno, det ser jag fram emot :).

Kram kram

hihi



Det här var inte så tokigt. :)

Ett väldigt bra namntest på aftonbladet idag:

image106.

ut i världen med hjärtat

Igår bokade jag och älsklingen våran sommarresa. Kommer bli så härligt att åka iväg tillsammans. Vår första resa tillsammans.... Myyyyyys!

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Alla hjärtans dag

Så var det dags för alla hjärtans dag, än så länge en underbar dag för min del :)!

Vaknade upp med älsklingen och fick mig en jättefin överraskning i köket.

Ikväll fortsätter myset när sötis kommer hem från jobbet.

image104

Alla hjärtans dag imorgon!

Imorgon är det dags för alla hjärtans dag. En dag som blir större och större för varje år känns det som. Alla affärer och företag hittar på alla möjliga grejer kring den här dagen. Allt från prylar till tjänster.
Personligen föredrar jag att ha flera dagar på året som man kan vara söt och göra söta saker.

Jag ska spendera alla hjärtans dag med min underbara älskling, kommer bli mysigt =).

Här kommer några förslag på vad man kan göra imorgon, både större och mindre saker.
Det viktigaste enligt mig är att man ses, sen vad man gör är inte lika viktigt.

:: Romantiskt ::

* Smyg ur sängen tidigt och uppvakta med frukost på sängen.

* Skicka en present eller blommor till din älskling på hans/hennes arbetsplats. Gärna med en liten kärleksdikt.

* Kidnappa din älskling från jobbet och bjud på en härlig lunch på en mysig eller lyxig restaurang.

* Skriv en dikt till honom/henne. Du kan också välja ut en dikt från någon stor poet som du tycker förklarar dina känslor.

* Fria!

:: Bli kärleksslav ::

* Tvätta din älsklings bil. Om du är lite ambitiös kan du vaxa den också.

* Baka en god chokladkaka speciellt till honom/henne.

* Skaffa barnvakt för kvällen (i hemlighet). Dämpa belysningen och tänd några ljus. En mysig CD på lagom volym kanske kan locka din älskling till en romantisk dans. Gör allt för att hon/han ska ha det skönt.

* Bjud på en spa-dag. Att arrangera hemma går också bra. Efter en god ansiktsbehandling, fotbehandling och avslutande massage kommer din älskling att vara som smält smör i dina händer.

:: Äventyr ::

* Överraska din älskling med Westernridning eller Gocart racing.

* Bjud på en weekend-resa till Paris, London eller Rom.

* Packa en fin picknickkorg och ta med henne/honom på en skogspromenad. Välj en mysig glänta att duka upp dina medhavda överraskningar i. Delikatesserna kan du köpa i kött- och ostdisken i medelstora/stora mataffärer.

:: Klassiskt ::

* Överraska med blommor eller en liten present.

* Överraska med en god, hemlagad middag. Glöm inte att tända ljus.

* Bjud din älskling på bio och låt honom/henne bestämma vad ni ska se. Gnäll inte och somna inte under filmen, även om det är en långkörare.

  

:: Fräckis ::

* Köp nya raffiga underkläder och överraska din sweetheart när han/hon kommer hem.

* Överraska med några roliga sovrumsleksaker, typ pälsbeklädda handklovar eller ätbar bodypaint.

:: Annat skoj... ::

* Ring din darling på jobbet och sjung 'I just called to say I love you...'.

* Klistra hjärtan på era fönster medan han/hon är på jobbet.

* Skriv ett roligt kärleksrim till honom/henne.


Balklänning

Så, nu har jag äntligen tagit tag i saken och lagt ut min underbara balklänning på blocket. Jag kommer säkert aldrig använda den igen och då är det onödigt att den hänger här och samlar damm.
Får se hur det går med det hela nu.

Studentekonomi

I gårdagens Metro finns något för mig och andra studenter på temat privatekonomi.

De kallar det "smart sparande" och här kommer 3 bra tips:


Jämför utbudet:

Om du tror att du behöver pengarna snart, välj ett sparkonto med hög ränta, fria uttag. Om det är pengar du kan avvara ett tag, titta på konton där du binder pengarna i tex två år på aktiefonder

Ha en automatisk överföring:
Det behöver inte vara många hundralappar i månaden, det viktiga är att spara regelbundet.

Se över ditt sparande då och då:
Var inte rädd att byta bank om du hittar ett bättre erbjudande någon annanstanns, eller starta ett till sparkonto. Är du nyfiken på att börja handla med aktier, gå med i ett lokalt aktiesällskap, tex unga aktiesparare eller någon klubb på ditt lärosäte. Att diskutera med andra småsparare kan ge mycket.

Källa: Metro



Det här med automatisk överföring varje månad är riktigt bra. Man slipper en sak, bland allt annat, att tänka på och det sköts smidigt. Man märker inte av pengarna om det smiter undan 100, 200 eller 300 kr till sparkontot. Sparar man 300 kr i månaden så har man 3600 på ett år. Det kan man antingen resa för, gå till tandläkaren (jippie!!) shoppa eller göra något annat nyttigt eller roligt för, eller så är man duktig och sparar vidare och spenderar inget.... :)
För min del är det grejen att komma ihåg att föra över pengar som falerar. Därför har jag automatisk överföring sedan några år tillbaka och det ger alltid en extrapott som bara ligger där och väntar.

Det finns faktiskt bättre och sämre människor!

Igår började jag dagen med att gå till skolan. Och jag var riktigt trött eftersom jag hade lagt mig alldeles för sent kvällen innan. Men det gick bra i skolan, fick mycket gjort.

Efter skolan var jag iväg och handlade lite mat. På kvällen var det dags för ett träningspass med Madde. Vi gick på box, som vi gör ibland. Ska ärligt talat säga att jag inte var särskilt sugen på att träna. Antingen hade jag ont i magen, eller så trodde jag bara det bara för att jag inte ville träna. Det var helt enkelt lite segt. Men när jag väl kom dit så var det som det brukar vara; roligt. Jobbigt pass, men inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara eftersom jag har varit slarvig med träningen.

Idag har jag härlig light-träningsvärk i kroppen. Den är inte så farlig. Förra omgången av träningsvärk någon gång i början av januari var däremot brutal, haha.

Har varit i skolan några timmar idag, rolig föreläsning.
Ska plugga nu på eftermiddagen, ska se om frisören har en tid för mig så jag kan få toppa håret.

Igår kväll var tv´n på och jag fastnade framför ett program, sexturisterna tror jag att det hette, gick på 5:an.

Det var hemskt, jag blev så arg!

Det var en dokumentär om män, framför allt från USA, som reser till Venezuela för att ha en semester med en "flickvän på köpet". Så de bor på det här hotellet som har en casting där männen väljer en "flickvän" bland de lediga tjejerna. Tjejerna bor på deras rum och ska delta i grejerna de gör och ska ställa upp på diverse (perversa) sexuella grejer med de här männen.

Männen, som varken är unga, i bästa fall medelålders, och med ofördelaktiga utseenden är riktigt osympatiska och egoistiska.
Vad man uppfattar som vackert är individuellt. I mina ögon var de äckelgubbar. Men inte bara för att de inte var särskilt snygga, utan framför allt för att de var så ofräsha. Orakade, oklippta, långt fett stripigt hår, rejäl övervikt, allt som allt blir de sakerna lite för mycket. Någon av dem hade (tydligen) vårtor över hela sitt könsorgan. 
Under programmet fick en av "flickvännerna" sin mens och hennes kund satt i restaurangen och skrek att han ville ha det åtgärdat med en gång, att han börjar bli missnöjd, att han kollade på klockan och att det skulle komma en ersättare. Sen sa han också att "när blev detta på deras villkor, de är väl här för våran skull, inte tvärtom".
Inga frågetecken alls kring varför han inte har en partner...
Det är så hemskt och ledsamt när man ser människor som inte behandlar andra människor, som människor, utan mer som någon slav eller ett djur. (inte för att det är ok att behandla djur illa heller)

Gubbarna frågade tjejerna om de älskade dem hela tiden och ville att de skulle vara "som en riktig flickvän" mot dem....

I "jobbet" ingick olika "gruppaktiviteter" och tjejerna blev både fotade och filmade avklädda i olika poser.

Jag vet att det finns en frivillig del i det hela, de var inte inlåsta. Men det var samtidigt inget som de gillade att göra, enligt dem själva, och de gjorde det för pengarna. De som uttalade sig om det hade behov av pengar, en tjej hade sin sjuka mamma vars sjukhuskostnader hon betalade, och vissa andra hade barn eller ngt annat.

Jag tycker att det är vidrigt att män utnyttjar kvinnor som är i så utsatta situationer och vill betala dem för diverse sexuella tjänster.

Lås in svinen och glöm bort var ni har lagt nyckeln! Usch!


I rubriken står det: "Det finns faktiskt bättre och sämre människor!".
I mina ögon är man en dålig människa om man betalar en kvinna eller man för sex.

lördag

Igår sökte jag och sötis våran andra gemensamma lägenhet. En riktigt fin en, den vill vi sååå gärna ha! :)

Idag hade vi en lat härlig lördagsförmiddag. Nu på eftermiddagen blev den en skön prommenad bland annat i slottsskogen och en lunch ute på stan.

Katherine Heigl



En välklädd och varierad kändis tycker jag. Bra smak :)!

stäng in dem

Jag stör mig på folk som envisas med att vistas bland andra när de är sjuka. I två veckor har jag suttit i skolan med några smarta människor som sitter och hostar, rosslig slemmig hosta, i timmar och ser småfebriga ut...... Sitter och snorar non stop istället för att gå och snyta sig och det känns som om man befinner sig på en vårdcentral snarare än i skolan. 

Jag vill inte bli sjuk! Vad är problemet med att stanna hemma någon dag?

Och gissa om jag har fått ont i halsen...

Flipp eller flopp

Sitter och flippar och floppar låtar på P3 just nu.


Låt 1: Flipp (Alcazars nya)
Låt 2: Flopp.... Oj vilken jobbig låt...
Låt 3. Flipp!!!!

Dagens låt

September / Taboo

söt låt :)

Vår, fåglar, blommor...

Det känns vårigt i luften! Härlig dag idag, soligt, inte varmt men inte iskallt heller, inget regn, ingen vind.
Får lust att bara tvätta alla fönster och vattna blommorna, haha :)

Började morgonen med att vakna med magont. Inget vidare. Sedan var det dags för veckans tvätt. Nu är det klart. Alltid lika skönt med en tom tvättkorg och garderoben maxad med kläder.

Senare idag ska jag på massage och efter det ta en sen lunch med Eva.
Ikväll är det dags att plugga inför morgondagens seminarium. En hel härlig lunta papper.

Idag fyller Sandra år, vi säger stort grattis :)!!

Well well.

oj det kommer bli kul

Svaren på min inbjudan har redan börjat trilla in, det är väldigt roligt =)!

Dags att börja tänka på vad det ska bjudas på för mat och tårta. Sen måste jag lösa det med sittplatser på mina sköna 27 kvadrat.
Jag och älsklingen ska till ikea den här eller nästa helg. Får se vad vi hittar för bra grejer där.

Samma helg som festen är ska jag också ha kalas för familjen/släkten och förutom det har jag tenta halva lördagen. Så fram tills dess är det väldigt mycket att göra.

Well well, nu ska jag hem till min sötis och mysa.

Glöm inte bort bröllops bonanza ikväll 21:00 på TV4+! =)

Morning

Nu har jag äntligen tagit tag i saken och skickat ut min inbjudan till födelsedagsfesten om 2 veckor. Hoppas det kommer många glada :).

Ska på föreläsning strax.

Bye så länge!

penna och sudd

Nej, nu är det tentadags, ska gå alldeles strax, börjar kl 17. Önska mig lycka till!

Senaste boken

 
Nu har jag till slut läst klart "Små citroner gula". Började läsa den i höstas. Tyckte att den första 1/3 av boken var rätt bra, sen dog handlingen. Mitten av boken var trist och den blev liggande. Läste någon enstaka sida då och då....

Den senste veckan läste jag klart den... och det är jag ganska glad för. För efter det trista utdragna mittenpartiet så kom det ett ganska bra slut. Boken var ganska intressant mot slutet, om man jämför med mitten av boken iaf.
 Det posivita med den är att den inte var helt förutsägbar som många böcker av den här sorten ofta är. Jag hade gissat att den skulle sluta helt annorlunda.
Om jag rekommenderar den? Tja, den är okej, men det finns bättre böcker. Den är okej helt enkelt, varken mer eller mindre.

Mmmmm....

 
Hur gott som helst

Fettisdagen idag och då ska det mer eller mindre vara okej med en stor smaskig semla.
Argumenten för semla vann efter att professorn idag sa "att njuta är hälsosamt".... Okej, klart jag fattar att han inte menade det som jag menade, eller ville....
Men ändå, det blev en semla. Var kö ut från bageriet när jag gick för att köpa min semla, men det var inga problem att vänta 20 nummer, skönt att de hade kölappar iaf.

Trodde vi skulle ha hjärnkirurgen på föreläsningen idag, men jag hade kollat fel, det var professorn i biopsykologi vi skulle ha. Fick av misstag med mig rätt papper till föreläsningen. Ett väldigt lyckat misstag.
Det var i vanlig ordning väldigt intressant.

Snart dags för tentan.... ser inte fram emot den alls... Men men. Ikväll kommer iaf "I huvudet på Gynning" på kanal 5 kl 21.00. Det ska jag nog se.

Satt och bläddrade igenom TVtidningen för nästa vecka och insåg ett stort problem. Nästa vecka, på onsdag, 21:00, världens krock! Seriestart av Greys Anatomy (WOHOO) OCH Bröllops Bonanza, SAMTIDIGT!
Isch, jag vill ju jättegärna se båda!
Får se hur mas löser det. I värsta fall får jag se reprisen av bröllops bonanza på lördag.

Btw

Jo förresten, glöm inte att lyssna på Snoop dogs "nya låt", tjejen ni hör i låten, det är tydligen Robyn. Lyssna lyssna! =)

http://fashionpassionstyleopinion.blogg.se/2008/january/dagens-lat2008-01-31 1.html

Kväll

Tenta imorgon, usch jobbigt.....
Som de sa i skolan idag, ångest är det man har innan tentan, depressionen är det som kommer efteråt.... haha



Dags att sova. Godnatt!


Saknar min sötis, ses igen på onsdag. ♥

Dagens låt

Freeway / 50 cent //Take it to the top

mer vårkläder

image102

Allt från H&M
Jacka: 298
Skor: 98
Jeans:198
Tunika: 198
Armband: 59,50
Halsband: 49,50
Sjal: 79,50

måndagsbarn

Hemma nu etfer en rolig skoldag. Lite trött..... Sitter med en kopp kaffe och hoppas att det tar bort min måndagströtthet snart.
Tenta imorgon, har en hel del att plugga. Ska börja med det strax.

Friday, nice day!

Blev lite sent igår efter programmet. Kom hem och la mig men var rätt trött imorse, det var lite segt. Hade ett tidigt seminarium i skolan som jag absolut inte ville missa, så det vara bara att se till att komma iväg.
Fick med mig en redig huvudvärk idag. Som om det inte hade räckt så var vagnen full av skolklasser med små barn som kommunicerar genom att skrika istället för att prata, det spöregnar och blåser.

Men seminariet var jätteroligt, tiden gick fort som vanligt.
Handlade mat på vägen hem. Hittade jättegoa frallor.

Ikväll ska jag och sötis ha myskväll. Så blir det en portion thaimat, som jag älskar... mmmmmm gott
Nu har vi hittat en lovande lägenhet också som vi ska försöka lägga vantarna på.

Tror den roliga serien "hjälp" på tv4 börjar ikväll. Annars kan man precis som vanligt spana in Let´s dance eller på spåret.

Nu ska jag plugga. Tenta på tisdag, börjar bli nervöst, massor att plugga....

RSS 2.0