Nytt år!

Gott nytt år! Nu närmart sig 2011 och det känns som att 2010 har gått oerhört fort!
Men samtidigt har det varit ett stort och väldigt minnesvärt år! Inte minst med tanke på att jag och älsklingen gifte oss i Augusti.
Så vi avslutar ett toppenår 2010 och nu ser vi framåt emot roliga saker under 2011 :).

Det kanske skulle vara på sin plats med ett nyårslöfte? Jag tror att jag har skissen på ett hälsolöfte som känns moget i tiden.

Ikväll blir det en trerättersmiddag för mig och älsklingen med rosébubbel vid 12-slaget!

Ha en trevlig kväll!

Fin till nyår!

Här kommer ett förslag på en snygg nyårslook. Ikväll kör jag på svart till vår härliga nyårsmiddag!

Klänning inwear/davron dress 699kr
Davron Dress

Skor: Rizzo 1595kr

Väska Rizzo 399kr


Strumpbyxor H&M 79:50




På schemat: effektivitet!

Idag ska det storstädas och bli ordning på mina papper. Mellan det ska jag se till att äta lunch med brorsan. Ska bli riktigt trevligt.

Dagens låt

Chiddy Bang-Opposite Of Adults



Så kan det gå

Julen 2010 hemma hos oss:



Julen 2010


Musikjakt

Jag håller just nu på att ta mig genom hela universals musikbibliotek för att hitta grym musik till min nya Ipod. Himla kul, jag har kommit över en hel del bra redan. Deras tjänst chimp har många brister eller mycket förbättringspotential, hur man nu vill se det. Men har man koll på vad man vill lyssna på så finns det mycket att lyssna på. Särskilt amerikansk hiphop/rnb.

En bra deal

För drygt ett år sedan testade jag att gå på en fotografering där man blir sminkad och fixad innan. Jättekul tyckte jag att de var. Så när det fanns ett erbjudande med sminkning+fotografering och 2 bilder till ett paketpris så kunde jag inte låta bli att slå till. Någon gång i början av nästa år är det fototime!
Efter förra gången lärde jag mig ganska bra hur jag vill ha bilderna och vilka kläder som blir bäst på bild. Den gången fick jag med mig 11 foton hem. Av de 11 är det ca 3 som är riktigt superbra. Resten är också fina men inget emot de tre bästa. Så jag tror att två räcker gott och väl om man får in några bra träffar.
Min tanke är att jag ska ha en idé om hur båda bilderna ska se ut innan jag kommer dit. Sen har jag tänkt att jag väljer bakgrund istället för fotografen. Av de två bilderna hade jag tänkt att den ena ska vara glad och färgglad och den andra mer stilren i mörkare färger. Återstår också att bestämma sminket.  Jag får fila lite mer på detaljerna tills det är dags.
Jag ser fram emot det jättemycket!


Julen rullar

Julen går så fort! Vi har hunnit träffa båda våra familjer, ätit god mat och fått fina klappar! Älsklingen skämde bort mig med bland annat en underbart söt rosa Ipod nano med en jättesöt text på baksidan.
Just nu njuter jag utav en av mina andra klappar, Kanye Wests senaste platta. Än så länge en mycket bra platta. Den ska in på min Ipod!
Kommer bli så härligt att ha med min rosa läckerbit när jag tränar. Då blir det lite bättre musik än vad det brukar vara på gymmet annars.

God Jul

God jul :)!

Mysigt värre, om några timmar ska jag och älsklingen upp och äta frukost och öppna paket :)!

Perfekt nu!

Jag tror faktiskt att jag har den perfekta åldern precis just nu som 25-åring. Känner att jag varken vill bli äldre eller yndre. 25 är fin fina grejer.

Tid för spel

När det är mörkt ute är det extra mysigt att sitta inne och spela sällskapsspel. Igår köpte älsklingen ett spel som vi varit sugna på ett tag: Vagabond. Det blev en liten testomgång samma dag och vi gillade det båda två. Så det blir mer av den varan under julhelgen!



Önska!

Det har blivit dags att önska sig julklappar och handla till familjen. Jag har en ganska bra lista på klappar till familjen så nu ska det handlas de närmaste två veckorna. Det är lite olika från år till år, men detta året har det varit ganska lätt att komma på bra klappar. Desto svårare har det varit att komma på saker till mig själv. Så jag ska kika lite på stan och se om jag får bra inspiration.
Ibland behöver eller vill jag ha saker som är lite svåra att fixa. Saker som ett förråd i lägenheten eller bättre utsikt mm. För det mesta andra har man ju redan. I den här delen av världen är vi ganska bortskämda...

En annan sak som jag måste fundera ut är en present till brorsan som fyller 20 år om några dagar. I vanlig ordning önskar han sig ingenting i varken julklapp eller födelsedagspresent. Så då är det upp till alla andra att försöka fundera ut vad han skulle kunna tänkas behöva. Så är det även i år och jag har ingen aning om vad jag kan köpa.

Julen är på gång!


Vilken härlig söndagskväll!
Strax ska jag och älsklingen ha lite julmys med glögg och goda tillbehöv som jag har dukat upp.
En bra avslutning på helgen. Idag har vi haft julmysigt och plockat upp resten av julpyntet som vi inte hann plocka upp förra helgen. Så nu är vår lägenhet så julmysig som den enligt två julälskare ska vara!


RSS 2.0