Mamma Milla

Visste inte att Milla Jovovitch ska bli mamma. Här är iaf en bild på henne och det ser ju ut som det är dags snart.

Milla Jovovich


Avslappnad stil hon har. Glida runt i flipflopp. Jag går iofs aldrig i flippflopp. Varken snyggt eller bekvämt. Därför är det desto svårare för mig att förstå hur man kan vilja gå runt i så oanatomiska skor när man är gravid....

For dreamgirls

Danska designern Julie Sandlau har gjort dessa söta örhängen som Beyoncé hade i storfilmen Dreamgirls


1500 kr

Rihannas utseende då och nu

Rihanna, bruden gör "Don´t stop the music", som är riktigt bra.
Alla vet hur hon ser ut idag. Very fly.

Rihanna, Självsäkert leende med all rätt!


Så här såg sötisen ut för några år sedan, när hon bodde på Barbados.

Rihanna, Rihanna före hon blev STÖRST i världen!.

Jo nu drar jag till mig blickar...

Kul reklam man får på sidan idag då....  Google reklam för mens, tamponger och graviditetstest. Yey, very fancy...
Det var lite nytt. Hoppas de byter snart...

ISA



http://www.youtube.com/watch?v=2RUKfrso8Oc

image86

Min lille fd granne, Isa,  som numera är stor och har börjat rappa....  Vi hoppas att taktkänslan förbättras, men kan konstatera att viss musikalitet finns. Yey!

Lite kul med videon de har gjort till låten. Ser ut som värsta gettot och så illa var det ju inte där. Bor iofs inte där längre, men var där i somras och då var det helt ok.


Posh

I måndags kollade jag på dokumentären om Beckhams flytt till L.A.
Så kul var det faktiskt inte, tyvärr. Handlade mest om hur hon skulle hålla sig undan fotografer.
En sak som var rolig att se var hennes medievana. Faktiskt duktig på att svara bra på frågor och undvika att svara på saker på ett snyggt sätt.
I dokumentären anställde hon en assistent. Grundkraven var att assistenten inte fick vara smalare eller snyggare än henne själv. Och vad ska man säga, det där med smalare är svårt att slå. Alla i hennes omgivning ser pluffsiga ut jämfört med henne.

Victoria Beckham, Victoria Beckham ser fram emot en galen höst!


I tisdags träffade jag brudarna. Först en färgglad och god drink hemma hos den ena, där jag också fick se foton på söte lille Vincent och sedan lite grekisk mat på stan. En väldigt trevlig kväll och jag var väldigt nöjd med maten. Gott gott!


Igår såg jag och sötis på Greys Anatomy och åt marängsviss, efter att vi hade ätit sötis väldigt väldigt goda blt mackor. I like.
Sov så himla gott inatt. Men det blev lite tidig uppstigning imorse. Men det blev bättre sen när jag fick god frukost.
Man kan muta mig med mat, haha.

Sötis körde hem mig imorse innan han åkte till jobbet. Gick till konsum, skulle handla lite mjölk. Men det var 10 min kvar innan de öppnade, så jag stog och väntade tillsammans med en del andra. Bland de andra fanns en välklädd alkis som gick runt och tiggde om pengar.
Något som jag kan tycka är lite irriterande när man står där på morgonen, trött, det är kallt och man lever på en studentekonomi. Så nej, jag lånar inte pengar av staten för att sponsra dig med en tjuga. Och definitivt inte till sprit.

Idag är jag ledig. Ska tvätta, städa och plugga lite.

Dagens låt

Dagens låt, Ola/S.O.S



.

En nice outfit tidig höst



image85



Hösten 2007
 

Grått

Stickat

Skinnstövlar
Guld
Små handväskor
Bruna hårtoner



sunday at da sjukhus

Igår kväll var ingen rolig kväll.
Åkte in med brorsan till sjukhuset på eftermiddagen efter några dagars hög feber bland annat.

Brorsan spenderade några timmar på en brits med dropp och filtar... jag å andra sidan spenderade timmarna med arslet på en ickeanatomisk helveteskreation image79
Vad ska man säga, det var väl synd om oss båda. Skjuksköteskorna gullade med brorsan, jag satt och tänkte på mat och var råhungrig.
Jag och brorsan som (som vanligt) lyckas prata om allt och inget i timmar gjorde det, tills det blev natt och han somnade.

Hittade en automat vid ett-tiden. Den var fullproppad med godis. Godis är gott, men jag var hungrig. Det fanns en stackars ostfralla kvar. Allt på sjukhuset var stängt sedan länge. Inte mycket som har öppet söndag kväll/natt.
Blev ju jätteglad när jag hittade automaten med mackan, mindre glad när jag åt den. Den skulle, enligt förpackningen, vara bra tom 24 sept, dvs idag, men salladen i den hade redan ruttnat och var brun och slemmig. DÄR tappar man matlusten.

Innan det var vi iväg en sväng på sjukhuset  med britsen. De tog massa prover på honom, satte dropp och sa att han skulle ligga med det i fyra timmar, då var klockan 21. Redan då började jag ana att det hela skulle ta MYCKET längre tid än vad jag helst ville att det skulle ta. Sedan fick jag instruktioner om vägen till röntgen där han skulle få en lungröntgen. -"Du går, fram, sen höger, sen vänster, höger, vänster, höger, vänster, förbi glasdörren, ring på ringklockan, höger, sen vänster..."
Hm okej, ser det ut som att jag jobbar här eller?
Men det är lika bra att hjälpa till om man vill komma därifrån någon gång, 10 timmar lyckades jag avverka där igår.
Men jag och mitt excellenta lokalsinna och mina starka muskler körde den sega antika svårstyrda britsen med brorsan till röntgen genom långa korridorer image80 och hamnade på en mörk skum avdelning där inget folk fanns. De drog vidare brorsan och jag blev ensam kvar i ett dunkelt väntrum, med en tv, där de hade på nån skräckis, och hög volym.
image81

Kort och gott, shit vad tråkigt jag hade igår. Hann med att plugga, läsa massa magasin, underhålla brorsan med att dansa runt i rummet i ren frustration, räknat alla handdukar i skåpet image83
inspekterat alla prylar på väggarna i rummet  image84 , tittat ut i mörkret utanför fönstret... Ja jag var ju nästan kreativ.

Ja, och när du är klar, ett halvt dygn senare, så ta för all del en titt på prislistan, är du från ett sk "icke konventionsland" så har du dragit en nitlott, du får nämligen hosta upp 2700 spänn för besöket, hehe.

image82


Enjoy!

Så när vi äntligen kom hem till brorsan, inatt halv 3, så orkade jag inte åka hem till mig utan sov över på soffan. Nice att ligga ner!

På bussen på vägen hem idag vid lunchtiden snappade jag upp dagens kommentar.

En killer säger: "Har du sex med dig själv, så har du sex med en kille och då är du bög"

Sug på den du :P.

At sötis place

Igår tränade jag ett lunchpass, det var sjukt jobbigt. På vägen ner till gymmet hade en stackars tant kört in i garaget utanför. Ja, över gräsmattan in i garageväggen. Hade nog kört ganska fort.

Ganska skön fredagskväll igår. Spenderade den med min fina sötis. Sötis som senare gjorde iordning små minipizzor, som var goda.

Igår var vi riktiga pensionärer och la oss tidigt och sov jättegott. Båda hade huvudvärk, sötis hade väl jobbat för mycket och orsaken till min är väl okänd. Men jag sov gott iaf,  bortsett från min läskiga spindeldröm.


Tidigare idag var jag och sötis på jättemysig höstprommenad i slottsskogen. Fina höstfärger överallt och förutom det en massa mestadels glada barn =). Hade med lite gott att äta, varsin banan, jag hade jordgubbssmoothie och sötis en pucko.

 

Hemma hos mamma nu och ska äta god rödbetssoppa. Sötis är duktig och tränar nu. Ska träffa sötis ikväll.

Fördomsfull, inte jag...

Huvudvärk igår, igen, jobbigt.

Fick kanske inte så överdrivet mycket gjort igår, om jag ska vara helt ärlig.

Satt nyss och bläddrade i Plaza kvinna. Där var Carolina Gynning gästkrönikör. Man kan tycka att man inte är så värst fördomsfull, men så ibland kommer man på sig själv med att vara... just fördomsfull. Jag satt och tänkte att det knappast kan vara läsvärt, intressant eller roligt. Hade redan hunnit bestämma mig att det inte var något att ha. Men sen läste jag den ändå och där satt jag och skrattade... och gillade krönikan... och kände mig lite dum för att jag är så fördomsfull ibland.

Blir lite lunch vid 11 och sedan träna vid 12.

Ikväll ska jag träffa min söta sötis =D.

Sötaste

Dagens låt, den supersöta låten "If That´s Ok With You" av Shayne Ward






Bye!

chill

Igår var Greys Anatomy äntligen tillbaka =)! Jag och sötis tittade.
Imorse skulle sötis till jobbet, jag är ledig. Har tvättat nu och skall baka muffins snart. Sen ska jag plugga.

Gött att glida runt hemma ibland i mjukisbrallor helt osminkad, för omväxlings skull.
Ser fram emot min och sötis löst planerade utflykt. Det kommer bli mysigt.

Nu är det kaffedags =).

.....Relax, take it easy....

this is the shit

I måndags när jag skulle träna var besvikelsen oerhörd. Mest pga att de hade ändrat pass. Det jag hade sett fram emot i ungefär en vecka hade bytts ut mot nån jädra pensionärsgympa och jo, jag var putt som fan.
Just då är det svårt att se något positivt i saker. Och då hjälper det inte att man dels inte får det man trodde att man skulle få, nej.
Att man dessutom får skutta runt till något från 90-talet i en timma och köra skarpa moves som "upp, ner, upp, ner, klapp, steg åt höger, steg åt vänster, skutt, skutt"

Igår var det istället dags för "Nike Rockstar African Dance". En ganska stor koreografi som nån snajsig snubbe i usa har lagt upp. Verkade hur kul som helst och det var det också. Men svårt som bara den, mer eller mindre skumma steg och det går fort fort.
Visar en åtta, man får testa en gång, sen kör vi nästa åtta, testa den en gång och sedan nästa.
Vad tänker man då? "Herre gud, öööö, well, man kanske ska gå?" Fast å andra sidan, alla var helt lost där och jag var långt ifrån mest lost, så jag stannade, och det löste sig ganska snart. Det var ju bra =).

Tidigare på dagen var jag på Chalmers på apberget och fixade lite ärenden på kårexp. Chalmerister av det manliga slaget är något av det mest oförskämda släktet. Hamnar man som tjej på Chalmers så är det tydligen okej att bli glodd på, spanad på och stirrad på mest hela tiden. Jag har faktiskt aldrig varit med om något så extremt, med undantag från krogen, att killar kollar så mycket, så ogenerat, så odiskret på en och även på olika kroppsdelar. Och det irriterar mig! Så lägg ner för fan!
Att man inte kan röra sig fritt utan att hela tiden mötas av blickar som synar en. Jag känner mig ju väldigt obekväm i det här.

Ikväll är kvällen som jag har väntat på ett par månader, Greys anatomy är tillbaka!! Kanal 5 21:00. Missa inte!

På vågorna

Hade en läskig dröm, skum och läskig. Sen när jag vaknade, ja då hade jag försovit mig :/.
Fast fördelen med det är att jag hinner fixa kårkort och chalmerskortet idag på förmiddagen innan övningen i em.

Igår var måndag, ville sova mer men gick upp, drog till skolan. På väg till skolan hoppade jag på vagnen en hållplats. På vagnen var det rätt mycket folk. Något som livade upp den ganska grå stämningen på vagnen var en kille, som jag antar hade tourettes. Jag menar absolut inget elakt med det, kan jag förtydliga.
Han svor inte så mycket, bara lite, men mest hade han roliga ljud för sig. Han verkade ganska glad ändå, och glädje smittar ju. Så jag tyckte jag var lite gladare när jag gick av vagnen nån minut senare.

Hann med båten, trots att vagnen var sen. Jag och en hel del andra valde att stå ute. Och det var ju smart, för det både blåste och var ganska vågigt. Plötsligt hade samtliga fått sig en redig dusch. Jag stog längst bak så jag fick inte så mycket vatten på mig. Men de som stog längst fram blev ganska blöta.

Sen var jag på föreläsning.... Hissar som åker upp, hissar som åker ner, hissar som står still, krafter åt höger och vänster, kraftpilar. Min hjärna var inte riktigt redo för det en tidig måndag morgon. Antecknade allt, sen fikade jag hos mamma och därefter drog vi ut på stan.

Kollade på nya bågar till mamma, hittade ett par riktigt snygga. Grejen med mammor kan vara att de ska köpa vissa saker som de alltid har köpt innan. Så automatiskt plockar hon fram bågar, som ser ut som de hon redan har, och så säger hon "de här var väl fina". Jo, men... nej.
Ibland är det nödvändigt att få en second opinion. Men jag lyckades som sagt avstyra mindre bra val och vi hittade istället något som låg bättre i tiden och en modell som dessutom var mer klädsam, så jag var nöjd där.

Sen köpte jag en jättesöt grå tunika med blommor och en grå klänning. En stickad variant, lite kortare med axelband.

När jag ändå avrapporterar saker som jag noterat eller gjort... I söndags när jag var i mataffären, så hörde jag ett samtal mellan två personer, de verkade inte så glada, så bråkade de om vem som var surast. Lite komiskt. Var jag än gick i affären, så dök de två upp. Jag var ju inte alls sugen på att höra deras tjafs och privata detaljer.... =/

Ja, det var väl det för nu, dags för kaffe nu och sedan är det dags att fixa kåravgiften.

C u later!

En ganska speciell dag serru...

Idag fyller kära mamma år! Grattis mamma!



Blev kalas idag med god mat och fika. I like!

Så har jag umgåtts med min mysiga fina sötis idag =).
Igår passade jag på och handla present och kort till mamma medan sötis tränade. Hann även med att kolla på jacka med brorsan samt att baka kanelbullar. Allt inom loppet av 3 timmar. Tycker det var ganska effektivt. Sen kom sötis och hämtade mig. Jag som trodde att jag skulle hinna före sötis, men när jag kom dit, ja då var han redan där.
Sedan åt jag och sötis god thaimat och nybakade kanelbullar och kollade på film.

Nu ska jag plugga och sedan ringa sötis.

Mitt nästa större projekt just nu är en större bostad. Tiden har gått, behoven växt, garderoben likaså. Nu är det dags att utöka lite.

I feel the chemistry, between you and me...

Det var ju ett tag sedan jag körde dagens låt.... Så dagens låt blir Velvet-Chemistry




Bye!



Life will smile for you

Har varit och tränat idag. Det var skönt. Har dragit mig för att gå på det passet för att det är så jobbigt. Körde det någon gång i  veckan tidigare, bland all annan träning. Men sen jag var sjuk i juni så kom jag aldrig in i träningen ordenligt igen. Kändes ganska halvdant bara.

Så nu sedan jag varit sjuk körde jag alla andra pass, utom det. Men idag var det så dags. När jag skulle gå hemifrån började det spöregna. Klarade mig hyfsat bra undan regnet med både regnjacka och paraply. Men självklart hade jag lite för bråttom och 2 m utanför dörren till gymmet sätter jag foten i en djup kall vattenpöl. Kul när man har på sig nya skor och allt.
Men träningen gick mycket bättre än väntat. Var inte alls så farligt, det kan iofs bero lite på att jag var aningen lat och sänkte brädan. Det var skönt. Var lite väl varmt bara, alla rutorna hade blivit immga och det fanns ingen luft kvar att andas med. Men men.

Var hemma hos mamma sen, käkade god lunch, drog förbi femman och köpte ny mascara från make up store, en av mina absoluta favoriter, max lashes. Nu är jag hemma och städar.

                           Snart ska jag till min sötis, sakna!

gulligt

Idag gick jag upp strax innan 8, trots att jag gärna hade sussat lite till. Allt för att jag hade fått tag på en mycket eftertraktad tid i tvättstudan=en tid överhuvudtaget.
Så tvättade, pratade med sötis, grejade lite hemma, lagade lunch, trodde att jag skulle på föreläsning, hade kollat fel på schemat, igen. Så, skönt stannade hemma, fick massa trevliga grejer med posten.
Trevligast var en lapp om paket på posten, "gottogram". Har aldrig fått ett gottogram förut. Lät gott men vad exakt innehåller det?

image76 
Dels så var det ett sött kort med, stog puss stort, den under det texten från sötis, fast det är ju privat då...

 image77   Sen till det andra då..... mmmm choklad... och hjärtformat.



Tack sötis :)
Imorgon ska jag träffa sötis.


En fin dag, som idag, syns alla flygen väldigt tydligt, jag bor under en korridor.


image78



.Nu ska jag ner på stan och sedan vidare ut i hooden.
Återkommer, troligtvis ikväll, med lite annat som jag inte hann med nu.
.

Lockande?

ÅÅÅ vad roligt! Det spöregnar ute, det är tidigt, det är måndag och så ska man upp och gå på föreläsning. Jippie!
Klart, hade ju kunnat ligga kvar i sängen, men det blir enklare i längden om jag går och lyssnar Per nu.

(Gick tom upp och kollade schemat och hoppades på att de hade ändrat och tagit bort den här tidiga föreläsningen, men nej)

Hörs sen, lååång dag, slutar 17 idag.

BodyJam

Nu har jag äntligen hittat vem som gör låten som gör mig så glad =D

Freemasons Feat. Amanda Wilson - Watchin'

Den är med på BodyJam release 41. Grymt, passa på och gå på det innan nästa kommer om några veckor.

Pretty popstar

Den här bruden har kanske tappat en hel del av sin forna stjärnglans, men damn vad snygga vältränade ben hon har!

Britney Spears

Fast sen undrar man, vad har hänt med magen? =/

Britney Spears, Britney Spears byter ögonfärg Britney Spears

Bye!

Shoot me!

Mysig söndag, när man får sova hur länge man vill. Även om jag hade riktigt skruvade drömmar i natt!
En lite ny detalj inatt var att jag räknade ut grejer i drömmen. Saker som jag funderade på när jag vaknade och det var helt rätt. Vad är det för mattegeni jag har blivit :P.

 I fredags var jag och sötis och såg "ett öga rött". Den var bra, synd om stackars Halim, men han var ju ball. Intressant att se vilka det var som såg filmen. Det var lite känsla av högstadiebio. Folk betedde sig ganska omoget, skrek, störde filmen, pysslade med sina mobiler, ropade till varandra. Något annat som mest var lite roligt var att så fort det spelades musik, så skulle alla klappa händerna. Medelåldern i publiken var inte så hög kanske... Men jag var nöjd, så mysigt med min mysis.

Igår fyllde kusinen 18. Först var vi iväg och spelade lite överrasknings-laserdome med honom. Han visste förstås inget om var han blev körd och han tyckte det var jättekul. Det tyckte vi med. Brorsan och jag hade lite svårt att hitta först med det löste sig.
Körde två omgångar, första var roligast, var inte lika många som körde då. Det enda som kände trist var ju att de vi spelade mot hade handikappsanpassade vapen så att man inte behövde hålla vapnet med två händer som alla andra. Kul när man spelar på lika villkor......
Men det var hur som helst jättekul. Man blev helt genomsvettig av allt springande i det varma utrymmet.
Sen körde vi en runda till. Då var vi betydligt fler, över 30 st. Var ett tjejgäng där, de verkade trevliga... och färgblinda, för de sköt bara på sitt eget lag hela tiden. Sen var det en liten lätt överaktiv unge som sprang runt och viftade med sin pistol och dängde mig i huvudet med den, inte uppskattat. Jag som hade världens huvudvärk redan.
Bra aktivitet att springa runt som en dåre innan man ska iväg på kalas =) hehe. Drog hem med brorsan, han duschade, sen åkte vi till kalaset. Det var väldigt trevligt och massa god mat, efterrätter och tårta. Kul att träffa alla igen.

Idag har jag massor att plugga, sen ska jag träna i eftermiddag.

Yo.

It´s good

Härlig morgon, sovit så gott, första natten på länge utan jobbiga drömmar, lyx!
Gjorde mig ordning, tight med tid som vanligt. Ner genom vasastan, passerar en mamma med två små barn. Det ena säger "åh vilket dåligt humör jag är på" vänder mig om och kollar in ungen, hon är 4-5 år, max! Pratar moderna barn så? Jag trodde att de sa saker som att det var tråkigt att gå, att dagis var tråkigt eller att fröken är dum, alternativt att det är jobbigt att gå.... Shit.. säger jag bara

Träffade Ulrika på vagnen. Kul när man ska utbyta en viss information på väldigt väldigt kort tid, typ bara några sekunder innan den andra ska hoppa av, haha. Btw, åkte 1 hållplats med vagnen, ja tight om tid, hann med båten iaf.
Hade en föreläsning, letade efter en mattelärare med Viktor, hittade honom inte och åkte hem.

Nu ska jag diska, ringa csn och plugga. Sen vidare förbi hos brorsan.


Sen kommer sötisen. ikväll :D.

Finally

Den 19 september, lägg det datumet på minnet, för då händer bra grejer, mycket bra grejer.
Greys Anatomy är tillbaka och jag är förstås överlycklig!!!!

Bounca

Vill ha, vill ha, vill ha!



Finns att köpa sedan igår, 5 sept.

:)
.

tic tic tic....

Saknar min sötis....

Börjar lite senare idag. Skönt. Så hinner jag städa lite hemma.
Fick besök av mamma igår, det var väldigt trevligt.
Nu börjar det bli höst och kallare på riktigt, så det innebär att jag kan använda min nya skinnjacka.Köpte jättefina skinnhandskar här om dagen. Det blev svarta bilhandskar.
Så hade jag med mig, brorsan, ett av de bästa smakråden. Köpte en klocka, något som jag har gått och kollat efter ett tag nu. Har varit i de flesta klockaffärerna i centrala Göteborg. Kollat och kollat och inte alls kunnat bestämma mig. Tänkt att jag ska gå hem och fundera och samma sak igen nästa gång. Men till slut då, mycket pga skickligt smakråd i sällskapet, så bestämde jag mig för en citizen. Den är fiiiiin :D.

På fredag ska jag och sötis på bio, ska bli kul.

Woha

Sitter och äter frukost nu, min sötis har åkt till jobbet.
Mysigt att sova med myspys, men jädrar vad knasiga drömmar jag har.

Idag är det också en ganska lång dag, men inte fullt så lång som igår.
Hade en ganska rolig föreläsning om studieteknik igår, den var faktiskt himla bra tycker jag. Jag tyckte inte att den lät så intressant innan. Man tänkte att han skulle prata om allt det vanliga som man har hört tidigare, typ "var systematisk och ta skolan på allvar", men det var inte alls så, han sa flera bra saker som jag kommer ha nytta av.
Ikväll har jag en hel del att plugga. Ska bli skönt att få undan en del plugg så man kan göra roliga saker i helgen.Igår slog jag på stort på lunchen, vi käkade pizza, det var gottis! Sen fick jag röra massor på mig för att kompensera det, det var inte fullt så gottis, hehe.

Näe nu måste jag dra, ha det gött!

Babbel

Seg dag idag, har föreläsningar 8-17. C u later...

Massa hjärtan

Idag har jag varit på två föreläsningar och åkt båt. Båda delarna var trevliga.
Igår träffade jag min sötis =). Så fick jag choklad/nougat hjärtan också. Värsta gullig.
Vi lagade lite mat, sen åt vi mumsig nyponsoppa med mandelbiskvier och glass.
Tränade igår också, det var nice. Sen på kvällen kollade jag på Hitch. Så skönt att ligga i soffan under en filt när det regnar ute, kolla på rolig film och trycka i sig ben&jerrys glass.Gott livet är då!

RSS 2.0