Dagens låt

Ashanti // Only You

Sötaste!



Åh så söt! Den hade jag tagit med mig hem direkt!

Intresseanmälningar och inget resultat

Jo det har ju blivit en hel drös intresseanmälningar på sistone.... men inget resultat än, sucka väldigt mycket åt detta!
Men igår skickade jag iväg ytterligare 3 st. Så ja, man får väl hoppas i vanlig ordning. Nu har jag tom breddat alternativen och börjat söka i ytterligare ett bostadsområde. Ett som inte riktigt var tänkbart förut. Men man blir plötsligt mindre kräsen...


Ja uj oj fet.... eller kallas det kanske normal?

Lite trist att modebranschen fortfarande ligger så efter. Jag kan hålla med om att det är mer praktiskt att ha modeller som är ungefär i samma storlek och längd osv för klädernas skull. Då behöver man bara sy upp allt i en och samma storlek. Men måste man nödvändigtvis välja ett utseende som är ohälsosamt. Som negativt påverkar hur flickor och kvinnor ser på sig själva. Det handlar om val. Man skulle lika väl kunna välja långa kvinnor med ett "normalt" BMI till modeller. Men det är ju tydligen svårt. Istället säger modevärlden och media så här:





Fet eller råkar se ut som en kvinna?

Emma Hamberg; Brunstkalendern




I tisdags läste jag ut Emma Hambergs senaste bok; Brunstkalendern. Började läsa den på semestern och kom ungefär halvvägs. Men det var ju där någonstanns i mitten som den började bli riktigt intressant. Så när jag kom hem var jag ju tvungen att läsa ut den och det gick ganska fort.
Jag gillar Emma Hambergs böcker, de är bra. I den här boken hade jag lite problem med att hålla reda på alla karaktärerna pecis i början. Kanske inte jättefokuserad när man är på semester.

 Men jag gillade boken. Det flyter på rätt bra och handlingen var helt okej. Slutet kanske lite oväntat men mer än så kanske man inte ska säga. Jag gillar den här typen av litteratur särskilt på sommaren.
Så  jag skulle rekommendera till dem som gillar den här genren.

   
Emma Hamberg

Några millimeter saknades på favoritbågen

Igår kväll var jag och tränade. Hade bokat in mig på ett roligt pass, men var lite osäker på om jag skulle gå dels pga tidsbrist och dels pga min skadade hälsena. Nu har den varit skadad i 2 veckor och det är inte kul för den gör sig påmind mest hela tiden. Gör ju även ont att gå så det är lite segt. Jag hade ju hoppats att det skulle gå över under semestern, men nej. Gav den 2 omgångar med Zon igår, det var skönt att det inte gjorde ont ett tag.

Idag ska jag ut och spana på glasögonbågar igen. De som jag hittade från DG var ju fina med måtten stämde inte helt, de satt lite för nära på ett ställe, så nu är det bara att hitta ett par nya.....

Nu är det snart helg iaf. Ska bli mysigt att vara med älsklingen hela helgen.

Dagens låt

Lady Gaga / Colby O´Donis // Just dance

Fint för hemmet

Nyheter på IKEA

Ett fint toalettbord "VINSTRA" i off-white, 1995kr






























IBESTAD SängstommeSängstommen "IBESTAD" 1795kr  Madrassbredd: 160 cm.







Skrivbordslampan "FORSÅ" 199kr
FORSÅ Arbetslampa FORSÅ Arbetslampa FORSÅ Arbetslampa FORSÅ Arbetslampa.

Vi som äntligen skulle dit

I tisdags kväll var jag och älsklingen ute och åt. Sötis bjöd mig på middag på vår lite specialla dag. Vi har flera speciella dar. Hur som helst, vi hade tänkt att äta på Min Bror och jag. Men när vi kom dit så hade de stängt.... Lite snopet.
Vi gick istället till Knossos. Det var trevligt och vi fick god mat. Sedan prommenerade vi hem och hade det mysigt =).

Många bekanta har talat väldigt bra om Min bror och jag, så vi har ganska länge tänkt att gå dit. Nu när vi väl gjorde det så hade de stängt. Men igår kväll när vi kollade på nätet så såg vi att de ska öppna igen med annan ägare på Linnégatan istället. Så vi får väl gå dit när de öppnat.

.

Dagens låt

Fergie // Labels or love

http://www.youtube.com/watch?v=_y43U1k4G-0


Project runway, ny säsong

Igår var det dags för premiären av nya säsongen av Project Runway. Ett av mina absoluta favporitprogram, så jag var ju på plats i tv soffan. Nu har man hela sommaren framför sig med rolig tv på onsdagar kl 22.00 på tv3.

.

Dolce och grabbarna

Jag började leta efter nya glasögon innan vi åkte iväg och hittade några par som jag gillade. Under semestern passade mina glasögon på att gå sönder... Nu är det alltså lite mer bråttom att hitta ett par nya och beställa. Var ute i måndags och kollade av de flesta optikerna i stan och hittade ett nytt favoritpar. Dessvärre de dyraste hittills, men också de snyggaste och de som passade mig bäst. Väntar på mitt provpar från optikern nu.
Så här ser de ut, väldigt snygga!



Jag gillar att de inte har någon kant runt glasen. Finns inget som stör ens syn, samtidigt får man en snygg välmarkerad sida. Att det är mörkt och skymmer lite på sidorna tycker jag inte stör.


Sex and the city



Nästa vecka ska jag och Madde se Sex and the city-filmen.
Ska bli kul. Vi skulle egentligen gå den här veckan, men det har varit så dåliga platser kvar så vi tyckte att det var bättre att vänta.
Verkar råda lite lätt hysteri kring filmen.

Funderar på att köpa boxen med alla avsnitten så småningom också.
Kul att ha hemma och perfekt om man är sjuk och ligger hemma i soffan  någon tråkig vinterdag.

















.





Nu är vi tillbaka!

I torsdags kväll/natt kom älsklingen och jag hem från vår underbara semester på São Miguel. Det har varit en helt underbar vecka där. Den gick väldigt fort tyvärr men vi har haft det så bra. Vi var runt på ön och såg alla delarna, den västra, mitten och den östra.
Kommer kanske upp lite bilder om några dagar när vi har sorterat alla, det blev väl runt 700 foton.


En helt underbar paradisö nästan mitt ute i Atlanten.
Här kan man få en liten hint om hur den gröna, blommiga och natursköna ön ser ut.



 Min favorit på ön blev det varma vattenfallet som vi badade i.





Mer kommer snart!

Weddingdress





Snart ska jag och Diana kolla på bröllopsklänning till hennes bröllop =)

Ska bli trevligt, tänk alla underbara stora maränger.... En dröm..







.

Första helgen i juni blev väldigt bra.

Nu funkar bloggen igen! Nice!

Den här helgen har varit underbar! Har spenderat den med min älskling.

I fredags var vi en sväng på stan och fixade grejer inför resan, nu börjar det närma sig! =) Blev lite lunch ute också.
              Igår hade vi det mysigt, åt lunch ute i Vasaparken och sedan försökte vi sola lite. Jag blev mest varm om huvudet... Men det var härligt att vara ute. Brorsan var förbi en sväng senare på eftermiddagen och hämtade/lämnade lite grejer. Vi kollade en stund på Pussy Cat Dolls nya grupprojekt, Girlylicious. I like! =). Brorsan tröttnade rätt fort och åkte hem men jag såg på 2-3 avsnitt till.
 Sen på kvällen åt jag och älsklingen lite thaimat och grejade inför resan.
              Idag fick jag smaskig frukost i soffan på morgonen. Sedan var vi en sväng ute i freeport. Jag skulle köpa lite hårprodukter, brukar bli en hel del billigare där. Men när man köper allt på en och samma gång så blir det rätt dyrt. Landade på 600... något kronor. Aouch! Älsklingen hittade ett par väldigt snygga shorts som satt väldigt snyggt. Jag fyndade en söt stickad tröja för 30 spänn, som hittat. Köpte en söt keps från addidas också, rosa/vit med söta detaljer.

Sedan var vi hos älsklingens föräldrar på middag. Serverades smaskiga grillspätt och god efterrätt. Trevligt som vanligt.
Sen åkte vi hem och chillade, kollade lite tv och var ute en sväng.
Nu ikväll har jag bara slappat i soffan. Blev film och popcorn. Kollade på "kärleken checkar in". Dålig översättning btw. Men det är en sån film som är härlig att se ibland.
Ikväll var det helt avslappnat, inga måsten. Skrev sista tentan i torsdags så nu är det några månader tills det är dags för nästa, skönt med sommar.

Ja, nu måste jag sova! Bye!

Till min älskling

                                                 
                                               
                                                           Snygging

                                       Sötis                    Älskling

                                                       Gos



Dags för nya bågar

Jag vill ha nya glasögon. Är rätt trött på de jag har nu. Har haft dem i två år nu. Det största problemet med dem är ju egentligen att de inte sitter lika bra efter en liten incident för ungefär en månad sedan.

Har varit och kollat lite hos olika optiker och har fastnat för dessa. Helt underbara och sitter väldigt skönt.



Ett par darlings från Prada, ca pris för bågarna, 2000kr hos Synsam.
Hittade dem på nätet också, där kostar de 174 dollar. Det motsvarar 1073 kronor och är ju minst sagt lockande!

Dagens nyhet

Het roddtävling mitt i stan

Prestige stod på spel när Samskolan mötte sina rivaler Sigrid Rudebecks gymnasium i den årliga roddtävlingen.
Oxford ror mot Cambridge. Samskolan mot Sigrid Rudebecks gymnasium. Halv fyra på tisdagseftermiddagen gick startskottet. Med långa, kraftiga årtag satte båtarna fart. Sträckan var Feskekôrkan - Storan.
Samskolan var taggade. Efter förra veckans förlust i fotbollsmatchen behöver de i dag vinna både kill- och tjejheatet för att ta hem den åtråvärda pokalen. Bäst av tre gäller. Men Sigrid Rudebecks gymnasium tänkte inte låta sina motståndare plocka poäng.
- Det har alltid funnits en rivalitet mellan skolorna. Det är mycket prestige i det här så det är klart vi vill vinna, säger Louise Roth, arrangör från Sigrid Rudebecks gymnasium.
Den årliga roddtävlingen är en gammal tradition som återupptogs förra året. Den höll på mellan 1975 och 1984. Då vann Rudebeck 7 år, Samskolan 2 år och ett år stals vandringspokalen av Samskolan.
Rudebecks damer och Samskolans herrar segrade i rodden. Det innebar att pokalen gick till Rudebeck som tidigare vunnit fotbollsmatchen och därmed segrat med 2-1.
Therese Aronsson


En för mycket...

Nu är jag allt lite trött. Min lilla stegräknare fick ihop drygt 28 000 steg idag och det känns lite i benen. Jag kan ju tillägga att alla dagar inte är så pass bra. I normala fall ligger jag på runt 10000-15000steg om dagen vilket är mer normalt och lagom.

På förmiddagen var jag och mamma runt och kollade på soffgrupper. På eftermiddagen var vi ute och käkade lite god mat. Brorsan var med också.

Sen gick jag runt lite på stan. Började med att gå till nya Zara på Kungsgatan. Den har ju varit öppen ett tag men jag har inte hunnit gå dit. De hade som vanligt en massa fina saker. Men "titta inte köpa" är det som gäller.
Sen gick jag till H&M, där jag fick titta och köpa, men bara en scarf till håret till semestern.
Tittade runt, funderade länge och när jag hade bestämt mig började jag gå mot kassan. På väg mot kassan hittade jag självklart en till jättefin scarf..... Jag ville ha båda, men det gick ju inte. Så jag fick fundera igen. Men jag kom inte fram till något. Så jag köpte båda...
What to do....

Sen var jag på stan ett tag till och träffade Madde. Vi hängde i solen på Kosmos uteservering med gott iste resp. smoothie.

Nu ska jag duscha, plugga och sedan sova.
Tenta snart... lite nervös.


RSS 2.0