Nytt i mitt stora liv

Jo, har skrivit tenta idag, gick okej hoppas jag.

När jag var klar med tentan och kom hem så ringde jag och pratade med huvudkontoret för hyresvärden.
Fick det upplyftande beskedet att vi kan vänta oss en större lägenhet i och omkring där jag bor om sisådär 10 år. Japp, lätt, då är jag 33år, vill inte bo på 27 kvadrat....Inte nu heller för den delen. Hittade en underbar lägenhet i huset bakom mitt igår som jag bara vill haaaa sååå mycket men den kan vi väl glömma då. Om 10 år kanske...

Nu har jag och älsklingen kommit överens om att vi ska hårdsatsa på alla bytessajter, så here we come. Enveten och sötast skall få som vi vill.

Enveten fick som hon ville i en annan fråga iaf. Satt i fredags och tjatade och övertalade rekorn för en skola som intresserar mig i en timme. Viljan jag hade för att få platsen gick ju inte att ta miste på. Och det var ju tur för jag fick antagningsbeskedet idag, antagen, och mycket glad för detta. Så nu är det löst med studieplats inför hösten =). Woho!

Nej nu ska jag dammsuga och göra fint här hemma.

Hejhej!

Chalmers bjuder på underhållning!

I eftermiddag är det dags för cortegen. Jag, älsklingen och Madde ska dit. Hoppas vi slipper regn, men än så längeär vädret underbart idag! =)


.

"Sanningen" kommer fram

Detta är kul, kan inte ha varit allt för härlig stämning där hemma efter det här..... =/ aouch

http://kanal5.se/web/guest/sanningensogonblick/webbtv/k5videoplayer/single/23802/none/

Men så är det ju, ger man sig in i leken får man leken tåla! Tycker jag iaf.

Dagens låt

Hoosiers / Worried about ray

Dagens nyhet

Idag är det dags för radiobröllop på P3. Det är inte ofta det händer.

Idag vigs Susanna Ridderstedt och Ólafur Danielsson i direktsändning. Det blir lite av ett tidigt bröllop om man får säga det.... kl 08:02. Direkt efter nyheterna, woho! Okej kanske inget drömbröllop för min del. Men det är dagens nyhet. Vet inte om jag hinner höra vigselakten för jag ska iväg på tenta snart men allt borde gå fint. De har fått dit Veronica Maggio som ska sjunga söta sånger för dem och det är ju inte fy skam, det hade inte jag tackat nej till, tror jag.

Vi säger grattis!


Direktsänd vigsel mellan Ólafur Danielsson och Susanna Ridderstedt i Morgonpasset i P3! Foto: SR


Susanna Ridderstedt och Ólafur Danielsson








.

Kladdkaketime

Tror att jag ska ta och baka en kladdkaka.... är jättesugen på choklad.... mmm

Nyheter hos H&M inför sommaren

Nu kommer en hel del nytt från H&M inför sommaren.

Här har jag plockat fram några prisvärda och vädligt fina saker som jag inte hade tackat nej till =).

image111.

tisdag 29 april 2008

Var och tränade box igår kväll. Gick okej, hade ont nacken sen i helgen, tror att jag har fått nackspärr, men det känns ganska bra i nacken idag. Sen var luften i salen lite dålig. Tror inte att luftkonditioneringen funkade som den skulle. Det var ju ganska varmt ute också. Men det var härligt med värme, jag och Madde prommenerade hem efteråt.
Har sovit mycket de senaste dagarna. Hade problem att gå upp både idag och igår. Tur att jag inte hade några tider att passa. Imorgon är det tenta sen ledigt några dagar innan nästa kurs börjar.

Idag ska jag plugga. Nu sitter jag och väntar på några rätt viktiga mail och brev. Igår väntade jag på posten i onödan, för den kom ju inte alls.
Slöseri med tid, får försöka tänka på annat så länge.

Premiär på dagens nyhet

Jag har kört dagens låt här under några månader och tänkte nu att jag ska testa en ny dagens. Det blir dagens nyhet. Det är inte tänkt att nödvändigtvis ta upp de största eller viktigaste nyheterna för stunden utan lite smått komiska eller ovanliga saker i en blandning. De största nyheterna har de flesta redan hört.  Får se hur det fungerar.

Dagens nyhet då:

Jättebläckfisk fångad i Antarktis


En jättebläckfisk ligger på långsam upptining i saltlake i nyzeeländska Wellington och väntar på att få sina innersta hemligheter utforskade, till exempel vad det är för kön på den.

Jättebläckfisken är en av havsdjupens verkliga doldisar. Endast några få har fångats av människan och alla runt Antarktis. Djuret lever huvudsakligen djupt i den kyliga oceanen runt den sydligaste kontinenten. Vetenskapen fick först 1925 bekräftat att det verkligen finns och inte är ett fantasifoster i sjömansskrönor. Då hittades två väldiga tentakler i magen på en kaskelot. Arten förmodas kunna bli minst 15 meter lång.

- De är ofattbart sällsynta, det är här troligen ett av endast sex exemplar som fångats, säger Carol Diebel till BBC.
Diebel är chef för den naturvetenskapliga avdelningen vid Te Papa - Museum of New Zealand.

Te Papas jättebläckfisk drogs upp i februari förra året i Rosshavet. Den väger ett halvt ton och mäter omkring tio meter.

- Vi är verkligen måna om den här, den är helt intakt och i helt fantastiskt skick.
Mycket lite är fortfarande känt om jättebläckfisken. Det enda säkra är att den är en fruktansvärd motståndare, beväpnad med en stor näbb och rörliga klubbliknande ändar på sina väldiga tentakler.

Bland det första forskarna ska utröna är könet på bläckfisken i Wellington, men de antar att det är en hanne. Honorna tros bli ännu större.


TT


Så arg att jag skriver en lapp....

Det här är ju bara för roligt =).
 En blogg som samlar på roliga lappar som folk satt upp på olika ställen.

http://arga-lappen.blogspot.com/   


Det här är nog ändå favoriten. Dragan kan inte ha varit på gott humör....


(klicka på bilden så förstoras den)

Hydda snart kanske?

Idag har jag och älsklingen sökt ännu en lägenhet. Har nog tappat räkningen på hur många lägenheter vi har sökt på boplats...

Sol, klänningar och katching

Härlig varm dag idag i Göteborg! Solen skiner och det känns nästan somrigt.

Är hemma och fixar lite och pluggar.
Har fönstrena är öppna och det är bara för härligt.

Har på mig min nya klänning/tunika :).

Ikväll är det dags för ett boxpass på gymmet, Ska bli roligt! =)

En annan rolig sak är att jag har fått min balklänning såld. Me sooo happy!
Har varit lite orolig för att jag inte skulle bli av med den alternativt att jag skulle få sälja den jättebilligt för att få den såld överhuvudtaget. Det finns ju så oerhört många klänningar till salu på tex blocket.
Men nu verkar det ha löst sig.

Måndag

Har precis druckit en kopp riktigt gott kaffe.... mm gott, den var lyckad.

Har betalt mina räkningar, swooosh sa det så försvann det massa pengar från kontot, så känner man sig fattig igen. Ja ja, studentkonto.

Ska försöka komma på vad jag ska äta till lunch idag.

Dagens låt

Ashlee Simpson // Outta my head


http://www.youtube.com/watch?v=K5UoVKV1VsY

På tråden

Fick ett roligt samtal från nån främling igår kväll.

Jag                -svarar (och säger mitt namn)
Främling     - Hallå vem har jag kommit till?
Jag              - Vem är det som ringer?
Främling    - Vem har jag kommit till?
Jag               -Vem undrar?
Främling      -Aja jag söker Susanne, är du Susanne?

Det är intressant. Jag trodde att alla bara visste hur man använder en telefon, nämligen att man säger först vem man är när man ringer upp någon. Det är gulligt när barn gör lite såna "fel" men när vuxna gör det så är det bara IQfiskmås.

Det kan inte bli torrare!

Har varit på föreläsning idag på förmiddagen med den troligtvis tråkiaste föreläsaren ever! Det är sant, vissa har förmågan att prata så tråkigt och oengagerat att folk somnar. Efter första rasten hade 1/6 av klassen droppat av, sen fortsatte det så och föreläsningssalen tömdes på folk.
Jag satt och undrade hur jag skulle palla 3 timmar av den varan. Hoppade faktiskt över de sista 40 minuterna. Kände att jag började irritera mig på det hela. Dessutom var tankarna någon annanstanns hela tiden. Och det är ovanligt för jag brukar inte ha prolem att koncentrera mig på föreläsningarna, tvärtom.

Han såg snäll ut, men han var ju så tråkig. Exakt samma tråkiga tonläge rakt igenom och såg inte särskilt road eller intresserad ut. Så gick han fram och tillbaka där längst fram, från höger till vänster, fram och tillbaka.
Hans powerpoint presentation var inte likadan som den vi fått utskrivna, så man fick leta runt i häftet efter rätt sida.

Tur att han inte ska föreläsa för oss mer.

The worrying kind!!!

Innan jag går ut, måste bara säga att jag ständigt förvånas över min förmåga att oroa mig för saker. Oro som oftast visar sig vara helt och hållet onödig. Samma sak den här gången med tentorna.
Oroar mig så jag blir alldeles trött och får huvudvärk. Usch. Måste sluta med detta!

Överger boken för nån timme...

Jag har huvudvärk.......... Big time!


Nu måste jag ta en paus. Ska ut i solen en sväng :).
Har tagit fram vårjackan. Ska bli nice!

Dagens låt

Har fått önskamål om en låt som dagens låt här på bloggen.

             muse // time is running

Kommer från dave och vi tackar för tipset.

En vecka med boken kännas som en livstid.

Jag har inget liv den här veckan, bara plugga massor. Så nu är min "rast" slut och det är dags att återgå till roliga boken.

shorty

Nu har jag gått igenom lite nya bytesannonser och förslag på byte, sortetat och nu är det några enstaka intressanta kvar. En är extra intressant så den håller jag tummarna för.

Nu ska jag ägna eftermiddagen åt att tentaplugga. Har två tentor på g, en på lördag och en på onsdag.

Ikväll är det dags för ett boxpass, ska bli härligt att röra lite på sig.


Bye for now

Dagens låt

Akon // I can´t wait

Tjuvåkare av misstag

Blev lite sent igår, satt uppe och kollade på The Bourne Identity. Har velat se den länge men det har aldrig blivit av tidigare. Tyckte att den verkade bra och det var den också. Bourne är jäkligt mycket coolare än Bond.
Men eftersom jag la mig för sent så hörde jag inte väckarklockan och vaknade 25 min innan jag skulle gå hemifrån. Så det var bara att ta sig upp och vara effektiv med tiden. Jag hann, men det var tight.
Bytte väska och glömde lägga över busskortet i väskan som jag hade med mig. Upptäckte det när jag hade hoppat på vagnen. Åkte 2 hållplatser och hoppade av sen, ville intre träffa på en kontrollant och betala 1000 spänn för mitt misstag.

Nu sitter jag hemma igen. Har varit på föreläsning om personlighetsstörningar idag. Det var intressant. Men det var helt nersläckt i salen och det gjorde mig lite sömnig. Inte så smart en måndag morgon kanske.

I lördags var jag och sötis på kalas. Var trevligt. Innan vi kom dit hann planerna ändras ett par gånger, vi hittade inga blommor och vi improviserade oss fram lite på vägarna men kom förvånansvärt rätt för att vara ute i helt obekanta och illa skyltade områden. Hann vara ute lite i vårsolen också, det var härligt.

Idag är det en riktigt vårig dag. Det känns faktiskt riktigt varmt ute! Nu åker vårjackorna fram.

Jag har bestämt att jag inte får köpa hem fler kakor. För jag tänker alltid att jag bara ska smaka, kanske äta en eller två, men det blir aldrig en eller två, det blir betydligt fler. Jag vet, riktigt kass karaktär. Så lösningen för glupska kakmonster som mig blir, no cookies at all!

Lördag fm

Å vad knasiga drömmar jag har om nätterna, lite jobbigt, jag vill ju sova "ifred".

Men men, man får tyvärr inte välja.

Nu ska jag städa lite, sen laga en god laxrätt som jag och sötis ska äta till lunch innan vi åker och handlar blommor och sedan åkter på kalas.

Underbart väder idag! Härligt

Har lagt upp min balklänning på blocket nu igen, annonsen gick ut här om dagen och jag vill ju verkligen inte ha kvar den längre. Den tar massa plats och jag har ingen användning av den. Men problemet är väl att det finns så otroligt mycket balklänningar på blocket nu så alla säljs väl helt enkelt inte.
Men jag kan säga att hade jag i dagsläget stått inför balklänningslöp så hade jag nog inte köpt en ny som jag gjorde utan satsat på att hyra eller köpa en begagnad. Men man lär sig här i livet.

Dagens låt

Simple plan // Your love is a lie

Dagens låt

Ne Yo // Closer

fredag fm

Oj vad trött jag var imorse,hade lite svårt att gå upp,  men sov gott med sötis inatt.
Idag har jag massa grejer som behöver göras.

Nu dags för kaffe!

Kommer lite fler inlägg senare.

Flipp eller flopp

Fredagens flipp eller flopp på P3, v 16.

1. Flopp
2. Flipp, Akon med kompis
3. Flipp

Majblomman 2008


Årets majblomma 2008

Nu börjar barn som söljer majblommor dyka upp på stan igen. Jag köpte min majblomma igår, mamma köpte också en. Jag skulle sätta fast hennes på hennes krage och lyckades sticka henne lite i axeln också.... Well..

Jag tycker iaf att man kan kosta på sig att stödja majblomman med de 10 kr som den kostar. Pengarna går till att stöjda fattiga barn i Sverige på olika sätt. Allt från nya glasögon till annat som är mer självklart för de flesta barnen som växer upp i familjer med  mer eller mindre "vanlig" ekonomi.









Dessutom är den ju ganska fin =).


.

Dagens låt

Tingsek // Let it shine

Irriterande.

Jag tycker att det här med bytesmarknaden av bostäder fungerar rätt så dåligt och det är frustrerande. För man får lägga ner ganska mycket tid på det varje vecka, eller dagligen som det är för min del.
Jag har lite svårt att förstå mig på folk ibland. De signar upp sig på saker som de är osäkra på eller inte vill alls, eller inte vill för tillfället och man undrar varje gång: "varför slösar du på min tid???".
För slösa tid gör man. Folk tackar ja till byten och sen händer ingenting, det går några dagar, man prövar att skicka ett mail, inget svar, går några dagar till, man mailar igen, inget svar, sen skiter man i det.

För att inte tala om alla människor som inte verkar veta var de själva bor.... SUCK!
På de flesta bytessajterna får man ange vilket område av tex Göteborg man bor i för att önskemål skall matchas ihop rätt. Om jag då anger att jag bor i centrum och söker lägenheter i centrum så tror man att man ska få upp annonser som motsvarar det. Men det är tydligen inte självklart.
Man får upp listor på lägenheter som matchas som man får gå igenom och klicka ja eller nej. Men jag vet inte hur mycket tid jag har lagt på annonser som ligger helt utanför det man är intresserad av. Tydligen är både hisingen, gamlestan, frölunda och strax utanför mölndal samma sak som "Göteborg centrum".

Nu har jag riktat in mig lite mer på triangelbyten eftersom att det verkar lättare att hitta det man helst vill ha, det finns ett större urval och fler möjligheter, samtidigt som det blir krångligare när 3 parter är inblandade.
Så nu har det som vanligt gått ett par dar utan att något hänt på en byteskedja där alla tackat ja, så man får återigen ta tag i saker eftersom ingen annan gör det och ta kontakt med de övriga.
Så får man ett skittöntigt svar från personen (som lagt upp sin annons på en betalsida, aktivt gått in och tackat ja till en viss lägenhet i triangelbytet) att den enbart är intresserad av direktbyten.

Så kommer samma fråga tillbaka, varför slösar du på min tid?
Ah man blir trött! Just nu känner jag mig inte alls sugen på att bry mig om bytesannonser. Det är ju bara en massa förvirrade nötter som lägger upp annonser utan att veta vad de håller på med eller vill.
Oseriöst. Jag tycker att det är så enkelt. Antingen är det ja, eller så är det nej, inte kanske eller liknande.

Nä, man blir på dåligt humör!

Godnatt

Min måndag idag

Oj vad segt det var att gå upp i morse. Hörde väckarklockan någonstanns långt bort, stängde av den i sömnen, sov vidare, vaknade, tänkte att jag borde gå upp, somnade om, vaknade tänkte igen att jag borde gå upp, somnade om och tredje gången jag vaknade så kom jag upp. Hade lite dåligt med tid men hann till skolan. Ungefär de 2 första timmarna av föreläsningen ägnade jag åt att försöka vakna. La all min energi på att inte somna och lyssna och gjorde inget mer utöver det, satt kvar på samma ställe tills 3:e rasten då jag äntligen orkade gå och hämta en kopp te. Det är sällan man är så här seg.
Runt kl 11 var jag vaken. Men det är ju nästan måndag idag, igår var vi ju lediga.

Massa grejer kvar att göra idag så det är bara att dra vidare nu.

Dagens låt

Flo Rida Timbaland / Elevator

inbokad

Man kommer tydligen ganska långt på vårdcentralen med att vara bestämd och envis. Synd att det ska vara så, men nu har jag iaf en tid 9.35 idag.  Nu ska jag äta frukost och sen dra mig så småningom. Blir nog en prommenad ner till vårdcentralen.

Och måndag igen


Dags för ny vecka. Idag har jag ganska många saker att göra. Sitter här med min lilla lista.
Än så länge är det en trevlig måndag. Har varit vaken ett tag nu. Gick upp och fick ringa vårdcentralen och sätta mig i kö för en "akuttid", de skulle ringa tillbaka efter 8, får se vad det resulterar i.

Igår var jag och sötis på en underbart mysig promenad i Slottsskogen. En del av Slottsskogen som jag aldrig varit i tidigare, uppe vid vattentornet och observatoriet.
Har varit en mysig helg i övrigt. I lördags var vi båda duktiga och tränade och igår kom sötis föräldrar på fika.

Nu har vi för tredje gången ett triangelbyte matchat. En väldigt trevlig lägenhet verkar det som så nu håller jag tummarna =)..



Hörde på nyheterna igår att den lilla flickan, Engla, som försvann nu är hittad död. Det är verkligen tragiskt.

Dagens låt

Afasi & Filthy // Jobb

Så kan det vara

Nu är det äntligen helg, härligt.

Städar lite hemma nu, plockar iordning och gör det trevligt.

Idag har jag ägnat en för stor del av dagen åt att försöka jaga rätt på en tid hos läkaren. Pratade med sjukvårdsupplysningen och de ville att jag skulle till doktorn pronto. Jag lyckades till slut få en tid hos doktorn. Allt jag behöver göra nu är att vänta till 6 maj. Tycker att det är jättedåligt att "akuta ärenden" kräver 1 månads väntan.

Well well.

Dagens låt

Script // We cry

I onsdags mm

Det blev inget greys anatomy i onsdags kväll och det blev jag lite glad för för då slapp jag välja mellan det och "barnmorskorna" som jag också ville se.
Läskigt program, jag vet inte varför jag ser det egentligen....

Igår på morgonen gjorde jag mig iordning och gick till skolan. Föreläsningarna den dagen var inställda. Lite synd, jag hade sett fram emot det. Men var kvar i skolan med några från klassen och pluggade lite innan jag begav mig mot stan.
Hälsade på mamma, köpte lite grejer, träffade Madde och sen åkte jag hem.

På kvällen var det dags med en trevlig sväng på stan med gänget. Vi var i Linné och åt och hade väldigt trevligt.
Idag är jag ledig så jag tog sovmorgon. Nu tvättar jag och ska städa. Sen vill jag hinna med att träna och plugga idag innan sötis kommer hem.

våren är på g

Igår skulle jag egentligen träna. Men jag hade ont i magen hela dagen och kände inte riktigt för att träna. Strax efter att jag hade avbokat mitt pass så ringde en kompis och undrade om jag ville ut och prommenera. Det var perfekt, jag hade ändå funderat på att gå ut och gå. Sen är det oftast trevligare med lite sällskap. Vi tog en sväng bland annat i Botaniska. Vitsipporna började titta fram och det var grönt och fint. Solen sken och det var vindstilla och härligt ute.
Efter 2 timmar drog jag mig hemåt. Åt lite, slappade i soffan, pluggade lite och slappade ännu mer i soffan. Sen ringde sötis =).

Idag har jag haft en föreläsning i skolan, den var väldigt intressant. Men jag kände mig lite hängig. Min skumma förkylning verkar hänga kvar fortfarande. Lite tröttsamt men hoppas att det går över snart.

Snart ska jag träffa sötis. Ikväll blir det antingen Greys Anatomy kl 21.00 på kanal 5 eller barnmorskorna på svt, samma tid. Svårt att välja, jag vill helst se båda.

En matta heter badrumsmatta, inte badrumsmattor!

Det är lite komiskt. Nyss var det en reklambanner på min sida med länk till en sida som säger sig sälja badrumsmattor.... Jag klickar för att se lite mer. Tänkte att jag har nog inte sett någon site tidigare som ägnar sig åt att sälja badrumsmattor. Till min stora förvåning består utbudet av badrumsmattor av en ynka badrumsmatta...
Undrar hur man har tänkt då.... Kanske är det så att alla som handlar badrumsmattor på nätet vill ha en badrumsmatta formad som en blomma i färgen lila... Eller vad vet jag.

Dagens låt

Brick & Lace // Mr. Officer

Jag måste bara säga....



Jag har träffat världens underbaraste kille, min sötis. Min drömkille finns på riktigt =).
Det kan inte bli bättre!



Jag måste bara säga, jag har haft sån tur!

Bo-obehag

Bostadsjakten fortsätter. Än så länge inga visningar. *SUCK*. Jag förstår att det kommer dröja lite, men just nu dröjer det på obestämd tid och det är väl det som är lite jobbigt, samt att jag gillar att veta vad som kommer att hända så man kan planera lite. Vi vet med andra ord inte om vi får något de närmsta halvåret, det närmsta året, de närmaste tre åren, eller vad det nu blir, det är bara ett stort frågetecken.

Förra veckan sökte vi iaf ett gäng jättefina lägenheter, sökte ytterligare en idag och så håller vi tummarna.


Ljuvligt

Jag är nyfiken på Juvelens nya cd "1", ska hålla ögonen på den framöver. Hörde två låtar från den igår och jag gillade.

 Kommer 16/4

sömntuta.

Försov mig rejält idag... inte bra.
Vaknade först strax efter kl 6 med sötis. Sötis åkte till jobbet och jag fick jätte jätte ont i magen. Tog en värktablett och gick och la mig i sängen. Tog ca en halvtimme innan det gick över och när det gjorde det, ja då somnade jag och vaknade inte förrän kl var 10. Så jag har missat min föreläsning vilket jag faktiskt är ledsen över för jag ville gärna gå på den...
Så nu får jag sitta och plugga in det själv med boken idag. Men men.

Är rätt skönt väder idag. Ska träna ikväll också.Thompson & Morgan: Sömntuta - 'Summer Sorbet'

Blomman Sömntuta:






















.

Högskoleprovet

I lördags var det återigen dags för högskoleprovet för min del. Börjar nog bli lite rutinerad nu. Gjorde det tredje omgången i rad. Men jag tycker att det ger ganska mycket att man har prövat några gånger. Jag har nu ganska bra egna tekniker som jag tillämpar för att lösa uppgifterna så snabbt och enkelt som möjligt. Det är skönt när man vet att man inte behöver oroa sig för tiden.

 Fick en bra kantplats i m-salen på handels. Tyckte att det kändes som att dagen gick fortare än vanligt. Sötis kom ner och mötte mig och vi lunchade tillsammans. Alltid lika trevligt =).
Hade lite huvudvärk i slutet av dagen men den släppte när jag kom hem och slappnade av och åt lite.

Jag gillar att de släpper provet i sin helhet på nätet samma dag som provet äger rum. Jag brukar skriva upp mina svar på en lapp och kolla dem efteråt på nätet. Det är skönt att få en hint om hur det har gått. Men nu finns provet också så då kan man gå igenom det man svarade fel på och förmodligen lära sig ngt av det.

Allt som allt är jag nöjd med resultatet, har fått bättre och bättre resultat varje gång jag gjort provet och det är ju alltid roligt =).

Städa bort!

Under förra veckan letade jag fram en massa saker (läs skräp) ur mina förråd. Alla möjliga saker som man helst vill glömma att man har.
Hade en massa saker kvar hemma hos mamma också. Så hon blev glad när jag sorterade bort 4 ikeakassar. Hemma fick jag ihop 2 kassar. Så med mina 6 fullproppade kassar och maddes påsar och grejer så åkte vi till kommersen i lördags. Sötis söta bil var helt fullproppar med våra grejer.
Vi spenderade några timmar av lördagen på att stå där på kommersen och sälja och fick in en hel del slantar =).

Stundvis stog det massvis med folk runt bordet. En del av grejerna som vi hade verkade vara väldigt intressanta. Folk tyckte i grejerna, skrek från alla håll och det var rätt rörigt. Vissa försökte pruta helt galet på priserna. Men jag känner mig väldigt nöjd med vad jag fick för det mesta av mina saker. Vissa saker hade jag fått gratis och vissa saker skulle jag ändå slänga. Som mina gamla badrumsmattor. Jag hade aldrig kunnat tro att någon skulle vilja köpa dem, eller ens HA dem. Jag tog med mig en massa blandade saker till kommersen. Också för att se lite vad folk vill köpa och vad som går hem. Badrumsmattorna var en jädrans chansning men de gick ju. Och en massa andra saker också. Folk köper ju verkligen allt möjligt! 
 Jag har kvar 2 påsar så jag blev inte av med allt. Men det gör inget. För jag har fler grejer hemma som jag vill bli av med så jag ska samla ihop till ytterligare en omgång senare i år.



Men det är faktiskt en väldigt bra grej. Att rensa ut hemma, få lite pengar för det samtidigt som någon annan får nytta av det. För det känns inte så jättebra att slänga helt fungerande grejer bara för att man själv inte råkar behöva dem. Jag hade en del kläder som var helt nya med prislapparna på, likaså skor och lite annat. Lite felköp helt enkelt.

I slutet av dagen hade jag en jättehemsk huvudvärk. Sötis var söt och tog med sig en värktablett och kallt vatten till mig. Jag tyckte att det var rätt skönt när dagen på kommersen var över.

Resten av dagen var betydligt behagligare. Jag var jättefrusen efter att ha stått i de kalla barackerna. Det var kallare där inne än utomhus. Mina fötter var helt stelfrusna och jag var jättekall trots att jag hade haft på mig både jacka och mössa.
Låg och värmde mig under filtar i sötis soffa, åt underbar thaimat, tog en varm dusch och såg på film. Kan nog inte bli bättre än så.

Dagens låt

Paragon / Aavisst

Gult, är inte fult.


Ny snygg klänning från H&M. Finns i svart också, för oss fegisar....



.

Skönt.

ÄNTLIGEN går det att logga in på bloggen igen. Har ju legat nere nu när de har misslyckats med att byta plattform.

Jag har massor att skriva om ju. Men det får bli senare idag för nu ska jag strax iväg.

RSS 2.0