Så effektiv

Det är där det händer.
Jag tog en sväng förbi biblioteket i eftermiddags och fick väldigt mycket kvalitet på pluggandet. Så jag borde nog vara där lite oftare när jag behöver plugga. Hemma finns det helt enkelt för mycket roliga saker att göra. Samma sak gäller just nu. Jag får ställa undan min laptop och PLUGGA! Nu ska jag göra det...


Alltid roligt med paket


Att vara student är inte helt fel. Idag fick vi besök från ett företag som ville presentera några produkter för oss inför vårt framtida yrke. Efter presentationen och lunchen som de bjöd på gick vi därifrån med varsin låda med OralB´s senate eltandborste.
Ska bli intressant att testa den snart.

 




TUR



I förmiddags var jag och älsklingen en snabb sväng på TUR-mässan. Vi hade riktat in oss på att skaffa flygbiljetter och fick tag på det också. Efter det tittade vi runt bland våra favoritresmål. Vi var förbi montern där vårt hotell från bröllopsresa var representerat. Vi fick en oväntat en pratstund med hotellets ägare och några restips om Jamaica som jag är väldigt sugen på.



Efter att vi fått det vi ville ha på mässan åkte vi till älsklingens föräldrar där vi blev bjudna på trerätters och senare lite fika.

Nu ska jag slappa en stund framför tv´n innan jag plugggar en stund och sedan dags att sova.


Ut med det gamla

...och in med det nya!

Ibland får man tag på riktigt bra kap även hos de billiga klädkedjorna.

Den här perfekta skjortan slog jag till på igår, Lindex 299kr.



Nytta och nöje


Jag tog mig i kragen och rensade ut en del grejer här hemma och i källaren för några veckor sedan. Tur att jag tog tag i det då för nu har det verkligen varit fullt upp sista tiden. Tanken med rensningen var att grejerna skulle ut till kommersen på ett säljförsök innan de åkte vidare till myrorna.
 Så idag stog jag, en kompis och brorsan aka min kassör på kommersen och krängde grejer. Det är tredje gången jag har varit där och sålt prylar och det var lika hysteriskt som de andra gångerna. Så efter idag känner jag att det blir nog inte fler gånger.
Imorse åkte vi till kommersen med 3 proppfulla säckar + 2 kassar och på eftermiddagen lämnade jag 1,5 svart säck med grejer till myrorna.  Det bästa blev sålt och efter att ha betalt avgifterna på kommersen så låg jag på plus ca 600 kr som får anses vara ok. Nu ska jag ta och fundera ut vad jag vill göra med pengarna.
Det enda som fick följa med hem var två märkesväskor som folk var för snåla för att köpa. De får prova lyckan på en försäljning på tradera istället!

Det är riktigt skönt att rensa upp bland kläder och prylar och kläder hemma! Dels får man mer plats, grejerna kommer till nytta hos någon annan och man får en tankeställare kring vad man egentligen köper på sig. Det blir med andra ord färre köpmissar efter att man fått stå och sälja vidare dem under en halv dag för småpengar.


Så beroende

Ni kanske undrar vad som har pågått här på sistone. Svaret är Iphone och spotify.
Jag visste att det skulle bli så. Det var därför jag drog ut på att skaffa en iphone. Jag hade på känn hur beroendeframkallande den och alla funktionerna är. Så just nu håller jag på och tar mig genom hela spotify. Så mycket bra musik... åh.

Återstår att se hur mitt iphone-missbruk ska utvecklas.

Glada nyheter!


Vi har precis fått reda på att vi är bjudna till det fjärde bröllopet för i år! Helt fantastiskt roligt! Och ännu roligare med tanke på att bröllopet är i England! Det är en av älsklingens vänner som gifter sig. Extra roligt att han var på vårt bröllop i sommras :).
Jag ser verkligen fram emot detta!



Gräsänka


Här är det lugn och skön helg. Nästan för lugn. Det var länge sedan jag var hemma själv en lördag kväll. Min älskling är iväg på en rolig svensexa just nu. Ser fram emot att höra hur den blivande brudgummen reagerade när ett killgäng stormade in i hans lägenhet... :)

Jag är inte mycket för melodifestivalen. Men jag har inget bättre för mig så jag ska börja se den. Är det inte underhållande nog så byter jag över till en dvd. Men innan det hade jag tänkt att se go´kväll!
Så nu ska jag fixa till lite mysigt framför tv-soffan med tända ljus och lite gott att äta!


Min räddning


Ett desperat försök att fånga andras uppmärksamhet... Det händer några gånger varje vecka. Någon sorglig och oftast ung person i kollektivtrafiken som sitter och avslöjar alla verkliga och påhittade detaljer om sitt privatliv. Antingen har de fel på hörseln vilket skulle förklara varför alla på vagnen hör vad de säger. Eller så tror de helt enkelt att någon annan faktiskt bryr sig om vad de har gjort.
Jag bryr mig inte. Jag orkar inte lyssna för innehållet i samtalen är så tråkigt. Jag tycker mest att det är pinsamt att behöva höra på vad de säger. Så jag drar fram min underbara ipod och kliver in i min egen värld. Så skönt, så skönt!



Mums så gott!


I köket har jag lasagne på gång och köttfärssåsen som ska vara i smakar fantastiskt gott! Den brukar bli väldigt bra men idag är den ännu bättre än så! Det kommer bli en god lunch imorgon.
Nu tillbaka till ostsåsen!


Dessa dagar



Nu är jag hemma! Vilken lång dag det blev... Jag har haft patienter hela dagen och sedan blev det fika med en kompis efteråt.
Så jag känner mig ganska trött. Skall hoppa in i duschen och sedan sova.


Veckorna rullar på och det är måndag igen



Förmiddagen har jag spenderat i skolan och varit produktiv. Vi är nästan klara med våra två gruppuppgifter och det känns riktigt skönt!
Nu ska jag ta en lite sen lunch och sedan fixa vidare här hemma. Städa städa...


Ofrivilligt

Den här helgen har haft lite av ett mattema. Igår vaknade vi av att hela vår lägenhet luktade vitlök och bacon. Vår granne hade tydligen fått för sig att börja laga mat tidigt en lördag morgon. Vi fick ofrivilligt ta del av matlagningen när lukten spred sig upp genom ventilationen.

Idag handlade det om något som vi uppskattade desto mer. Vi hade bord bokat på casino cosmopols söndagsbrunch. En trevlig amerikansk brunch som jag varit på en gång tidigare fast den gången med min tärna. Idag var det min och älsklingens tur! Det fanns många goda saker att smaka på och när vi hade provat klart var vi proppmätta båda två. Innan vi gick hem provade vi vår tur vid spelborden. Tur hade vi just idag för vi lyckades finansiera nästan hela dagens brunch. Så ännu större anledning att känns sig extra nöjd.

Bröllopsfix


Jag sitter med ett litet jobb som jag har skjutit upp ett tag nu. Efter bröllopet fick jag ca 230 bilder från fotografen. Men jag hade på känn att de fanns fler som jag ville ha bland alla de han tog under hela bröllopsdagen. Så nu sitter jag med drygt 800 bilder och försöker gallra ut det bästa. Jag är nog redan uppe i 100 bilder och det är ca 300 kvar att titta på.
Tur att jag har bra musik att lyssna på under tiden för det här tar en stund!


RSS 2.0