Sommaren är så fin!

Dessa härliga sommardagar är så bra! Idag har jag varit en vända i trädgårdsföreningen och tittat på all grönska och de nya planteringarna. Det blev en glass i skuggan också innan jag mötte upp älsklingen efter jobbet.

Nu är det fredag och jag ska duka upp vår ostbricka!


Sommaravslutning på slottet

Igår kväll var det sommaravslutning på älsklingens jobb och jag var medbjuden. En väldigt trevlig kväll med älsklingen och hans jobbarkompisar och deras familjer. Vi blev bjudna på en fin buffé och god dessert. Men störst intryck gjorde nog ändå de vackra lokalerna.

Sedan cyklade vi hemåt genom den lite kyliga sommarkvällen. Förbi gröna ängar, små kaniner och en vacker skymning.


Lunchen tar form

Gott var det! Och här kommer ytterligare en bild.

Jag känner att det måste bli många fler grillspätt denna sommar!


Regnet hindrar inte mig

Sommar och grillning hänger bra ihop. Men det är ett mer eller mindre regnigt land vi bor i. Som tur är går det nästan lika bra att tillaga grillspetten i ugnen. Så det blir dagens lunch!
Förutom dessa goda grönsaker ska jag ha kyckling till som just nu ligger i marinad. Jag har en riktigt bra marinad och genom åren har jag förfinat receptet. Idag testar jag en ny ingrediens, jag tror att det kan bli riktigt bra.


Då vi möttes

Idag för sex år sedan, en solig söndag, träffades jag och älsklingen för första gången. En fin dag 😍!


Sommarens godsaker

På sommaren är det så enkelt. Massvis med goda frukter och grönsaker.
En av favoriterna är små tomater.

Nu ska jag avsluta helgen med en bit smarrig vattenmelon.


Midsommar!

Trevlig midsommar!

Vädret har varit härligt och maten har varit god. Det blev lite regn under eftermiddagen men vi hann hem precis när det började ösa ner.

Allt som allt har vi haft en härlig och avslappnad midsommar. Inga måsten eller långa middagar.


Ett hav med blommor och sötnosar i trä

Tidigare idag på ett torg i Köpenhamn passerade jag alla dessa fina blommor. Härligt med alla färger och fina blomblad. Gick vidare till H&M på ströget som säljer inredning. Köpte några saker till köket som jag är väldigt nöjd med. Bland annat en löpare, kökshanddukar och två brödkorgar.

Nu är vi hemma igen och "Hoptimisten" som jag och älsklingen hittade och föll för har fått flytta in i vardagsrummet.
Det fanns många olika färger och material att välja mellan men det fick bli den i ek för vår del.


En stor dag

Bröllopsdagen är en stor och härlig dag. Och det är inte bara väldigt trevligt att uppleva sin egen, det är också i min mening väldigt trevligt att uppleva andras bröllop. Så idag gjorde jag och några kompisar en bra kombo, vi passade på att ses, äta middag och frossa en stund i klänningar, blommor och smycken. Vi hade på bröllopet mellan Madeleine och Chris på tvn i bakgrunden Det var ett bra sätt att spendera en lördagseftermiddag :)!


Så klänningen som jag varit väldigt nyfiken på. Den var inte allt vad jag hade tänkt mig. Söt visserligen, men inte alls så modern och vass. Självklart finns det mycket ramar kring en prinsessas brudklänning. Men den var inte alls vad den hade kunnat vara. Stilig och flickig men inte mycket minnesvärd. Men det är min åsikt :), det viktigaste är ju att bruden är nöjd.


En lugn torsdag

Riktigt härligt att vara ledig en vardag tillsammans med min älskling. Sovmorgon, lång frukost, promenad på stan, fixade några små ärenden och snabblunch utomhus. Dagar som dessa är toppen!


Ibland så ...

  

Plötsligt fungerar det att logga in med bloggappen två dagar i rad och jag blir riktigt glad! Det har det senaste året krånglat så pass att det inte gått att blogga alls och jag har fått lägga bloggandet åt sidan. De flesta fotona finns i mobilen och hela proceduren att skicka över, ladda upp osv gör att man hellre hittar på något annat. Vilket är synd för jag har saknat bloggandet lite. Säg att det nu kommer fungera med appen framöver, håller tummarna, då kommer det bli en levande blogg igen :)!

 
 

Sommaren är här!

Äntligen är sommaren här. Varmt och fint har det varit en tid. Men nu är det juni och sommar på riktigt.
Nu väntar jag bara på jordgubbarna, de är den stora favoriten!
Nu ser jag fram emot en lång härlig sommar!

(Bloggappen funkar plötsligt just nu, det gäller att passa på och uppdatera)


RSS 2.0