Rätt eller fel?

Igår gick jag och vaccinerade mig mot svininfluensan efter skolan. Efter att ha funderat länge på saken bestämde jag mig för att det troligtvis var bäst att göra det. Dels åker jag kollektivt varje dag och dels träffar man mycket folk varje dag i skolan. Förutom det ska jag praktisera på en mottagning i december. Så sammantaget ganska många platser att eventuellt bli smittad på.
Jag kände mig helt okej efteråt, gjorde inte ens ont i armen. Men på kvällen började jag få ont i lederna. Och på natten kom febern... under morgonen insåg jag att det inte funkade att gå till skolan.
Så jag har spenderat dagen i soffan, haft feber, frusit och haft ont i kroppen. Det suger!

Så när man blir så här dålig efter att ha vaccinerat sig så kan man undra om det var en bra idé att vaccinera sig...

Ännu en helg...

Ännu en helg har flugit förbi i expressfart! Men det har varit jättemysigt!
I lördags var vi och åt på ett av våra favoritställen, Paros. Det blev grillat och smakade underbart!
Igår var vi och tränade under dagen. Gick riktigt bra! Vi fick även köpt en ny lampa till köket. Jag har spanat efter en som passar jättelänge nu. Till slut hittade vi en som uppfyllde kraven :).


Men nu är det måndag och idag ska jag till skolan några timmar!


Mest sålda

Man kan undra vad det är som säljer bäst från Jimmy Choo kollektionen.
Just nu ser det ut att vara de låghöga skyhöga stövlarna som är nästan helt slut...




Morgonshopping

Idag startade jag dagen med att pussa på min älskling och sedan shoppa lite på H&M´s Jimmy Choo kollektion.
Det blev detta snygga bältet!




Teknikstrul och tentaskrivning

Jag skrev tenta imorse och det gick jättebra. Efter det var jag och några klasskompisar och kollade upp vaccinering mot svininfluensan. Vi skulle vaccineras via skolan idag. Men vaccinet var redan slut. Jag har iofs inte bestämt mig för om jag vill ha vaccinet eller ej.
Efter det åkte vi hem till en av tjejerna och tittade på hennes nya lägenhet där hon är inneboende och sedan åt vi pizza som vi hade köpt med oss.
Väldigt trevligt :).
Tillbaka i stan gick jag förbi 3 och hämtade ut min mobil. Fick lämna in den i slutet av förra veckan när den började krångla. Idag funkade den bättre än när jag lämnade in den men tyvärr kvarstog några av felen så jag får väl gå tillbaka med den igen.... Tråkigt, för det var en supersnygg special edition mobil som är jättesvår att få tag på nu.

Nu är det dags att sova, jag är helt slut!!


Tapetjakt!

Jag är sugen på att tapetsera om i köket. Jag hade väl nästan vant mig vid den intressanta gröna kulören på köksväggarna nr jag ändrade mig igen. En nödösning får vl annars bli att köpa en beige färg och dra över alla väggarna.
Det r nu när man börjar fundera på julpynt, gardiner mm som det blir extra påtagligt hur svår och ful den gröna färgen egentligen är.

En av favoriterna bland tapetleverantörer är Colefax & Fowler. De har väldigt fina tapeter. Men de kan lätt bli lite för mycket, så det gäller att välja någon som inte sticker ut alldeles för mycket.




Även Larsen har intressanta tapeter. De är mer abstrakta. Skulle vi välja dem så skulle det få bli en ljus tapet.



Tapetmagasinet har massvis med fina tapeter så det blir säkert inga problem att välja något snyggt om vi bestämmer oss för att göra om köket :)!


Dags att öka!

Idag är jag ledig och ska passa på och vara duktig. Hade tänkt att ägna dagen åt att städa, träna och plugga.

Ska träffa brorsan i eftermiddag och träna.
Jag hade tänkt att öka på träningen de kommande månaderna, från 2 ggr/v till 4ggr/v. 

Ikväll ska jag plugga till min tenta i histologi som är på fredag. Förutom det blir det en tv-stund, har för mig att "ullared" kommer på tv ikväll...

Var ska vi åka??

Ett underbart lyxigt läge... Hur ofta får man välja och vraka bland hela världens olika resmål?
Nu är det no limits, vi får och kan åka precis var som helst!

Därför är det så extra roligt att sitta och botanisera inför bröllopsresan. Vi har hittat några platser som är extra intressanta och spännande. Här nedan finns en bild från vårt för närvarande favoritparadis!





1-års jubileum!

Idag firar jag och älsklingen ett år som sambos. Ett snabbt år har flugit förbi sedan vi flyttade in i vår underbara lägenhet!




Nu har vi dessutom en fantastisk soffa som pryder vardagsrummet. Den kom i onsdags och vi har redan hunnit använda den mycket flitigt. Det var ett mycket bra val av soffa.






RSS 2.0