Lunchdags

Idag är jag ledig och har hela dagen till nytta och nöje. Har en hel del som skall göras.

Startade med att slinga håret under förmiddagen och blev klar med det vid 13-tiden. Nu återstår att vänta och se resultatet. Det tar ett tag eftersom håret självtorkar...

Under tiden har jag ordnat lite lunch. Idag blev det pytt i panna, mums! 



Jag är på jakt

Jag letar för fullt efter den perfekta tiaran till mig till bröllopet. Jag är lite inne på en tiara i silver men jag har än så länge inte hittat något som jag har fastnat för.
Jag skulle vilja ha en tiara i stil med den på bilden nedan. Men just den känns lite för mycket, det vore någ bättre med en något enklare modell. Men vi får se vad jag hittar! 

Tiara 1027



The last bounce

I helgen var jag och älsklingen i Stockholm och såg Bounce sista föreställning.
Det har jag gått och sett fram emot länge nu!
Bounce var grymma och kvällen var fantastiskt! Jag skulle kunna se dem om och om igen några gånger.

Här kommer några favoritklipp från kvällen:











Idag är det....




...127 dagar kvar till bröllopet  :) !!!




Nytt vårfint



Här om dagen blev det lite shopping på H&M. Blev nöjd när jag hittade två tröjor till bra pris och ett par träningsbyxor. Det är ungefär bara sånt som jag behöver fylla på med i garderoben just nu; träningskläder och bastoppar. Har även behov av lite nya linnen, vita och andra ljusa färger. Men det får bli en annan dag!

Dessa fina blev det :) :

 




Jag måste sluta!

Jag måste sluta upp med att tjuvkika på varenda klipp jag kommer över från nya Sex and the city filmen!

http://video.se.msn.com/watch/video/trailer-sex-and-the-city-2/1i9jh0066

I maj kommer filmen och jag kan knappt vänta mer. Men jag misstänker att det blir roligare om jag inte har sett en massa småklipp i förväg.

Så nu är det slut med sånt!







Lite hjälp på vägen

Här om dagen letade jag efter någon bra produkt för mitt hår. Jag har sparat det ganska länge tillSachaJuan Hair Repair bröllopet och det är ganska långt. Sedan har jag varit och klippt topparna emellanåt. Men jag tycker ändå att det är lite småslitet nu och det känns inte som att det är läge att klippa mer än.

Så jag bestämde mig för att köra på Hair Repair från SachaJuan.
Håret kändes återfuktat efter första gången men produkten känns lite väl överparfymerad.
Men vi får se hur det blir efter att jag använt den några gånger.
Jag köpte det på apoteket så tycker ju att det borde vara bra :).





En dag i april...

Jag tog en sväng på stan idag och kollade upp några saker till bröllopet. Jag hittade bla en lovande frisör och makeup-artist. Men jag ska fundera lite innan jag bokar för mig och tärnan.
Jag var även en sväng förbi en florist som jag tycker gör jättefina buketter. Personalen var väldigt hjälpsam och informerade om många bra saker. Så jag tror att jag ska tillbaka dit i juni och beställa våra blommor.
Jag var även förbi hos butiken där jag har beställt min bröllopsklänning. Diskuterade lite angående bolero och axelband och kände mig nöjd när jag gick.

Nej! Nu måste jag sova! Träningen tidigare ikväll tog det mesta av min energi!

Ledig men fullbokat ändå

Ännu en härlig dag av påsklovet, idag verkar det dessutom som att man får lite sol. Det blir nog solbrillorna på sedan när jag ska ut på promenad med mamma. Innan det skulle hon bjuda mig på lunch :).

Marc by Marc Jacobs - MMJ 075/S



Senare i eftermiddag ska jag köpa lisebergskort från vår hyresvärd som säljer dem till jättebra pris och därefter drar jag på träningspass!

Körkortet klart!

Igår körde lillebror upp och klarade uppkörningen! Jag tycker att han är så duktig för han har kört i knappt 3 månader allt som allt och han kör verkligen bra.

Jag blir nog lite sugen på att kanske börja övningsköra snart också. Ska se var man kan trycka in det i ett redan fullt schema. Känns dumt att börja göra det innan bröllopet. Jag kommer nog behöva den tiden och energin till annat!


Påskägg och uppkörning

Helgen har varit skön och igår var min mamma och bror hemma hos mig och älsklingen på middag.
Det var mysigt och trevligt och vi fick blommor och påskägg.
Påskägg ordnade jag till mig och älsklingen i slutet av förra veckan också. De fyllde jag med praliner från belgiska pralinboden. Jag köpte några gamla favoriter och några nya godingar. Vi hittade nog några nya favoriter bland dem.

Nu sitter jag och väntar på samtal från brorsan som har uppkörning just nu!
Håller tummarna och tror att han klarar det för han är duktig på att köra :)!


Funderingar på nytt!

Sitter i soffan och funderar lite på nya idéer på bloggens utseende. Hade tänkt mig en mindre förändring snart. Men jag har inte bestämt exakt vad eller hur mycket som skall ändras.

Så vi får se helt enkelt :), troligtvis kommer det att ske stegvis eftersom det tar lite tid att få det så bra att man är nöjd.  


RSS 2.0