Rea eller?

Igår var jag och älsklingen en sväng på stan. Vi hade tänkt titta på "rean" och insåg snabbt att det var mer folk på stan än vad det har varit innan jul. Trångt och varmt var det i femmanhuset. Inte mycket till rea heller... Jag vill gärna veta var de sk fynden finns. För jag har inte hittat några de senaste åren.



Så jag struntar i att trängas på stan. Ger nätet ett försök ikväll och ser om det är bättre med reafynd där.

Update senare då kanske ;)!

God jul!

God jul! Äntligen är julafton här!

Förmiddagen har varit riktigt härligt. Har sovit ut, ätit frukost med nybakat bröd, tomten delade ut jättefina klappar och så har det varit mys framför brasan (tv-brasan) och julmusik. Vi har även hunnit med att äta vår lilla julgris i marsipan från bräutigams.
I eftermiddag väntar ännu mer julfirande och mys med familjen och älsklingen.

File:Juletræet.jpg



Lucia!

Dagen har gått fort i vanlig ordning. Den spenderades med älsklingen och vi "firade" lucia med varsin lussebulle från Maxi.



 Senare under eftermiddagen var jag på glöggkväll hos en kompis och träffade massa andra trevliga kompisar också. Det var kul och jag fick även lära mig praktiska grejer om bilbarnstolar mm... så nu vet jag det också. Bra för framtiden.

Igår blev det ett besök på Liseberg för mig och älsklingen. Det var knökfullt och man kom fram i extremt långsam takt. Inte speciellt mysigt men vi hade kul ändå. Jag spelade lite på hjulen och kom hem med en keramiktomte, en chipspåse och en twistpåse. Helt okej valuta för en hundralapp!

I fredags var jag och älsklingen och såg Regina Spector när hon spelade på Lisebergshallen. Det var mycket bra och jag var väldigt nöjd!
En annan trevlig sak från fredagen; Brorsan fyllde 19 och är en stor grabb nu!
Grattis!!!

Fredagskvällen spenderades med älsklingen och hans mamma på Othello där vi serverades kass mat. Därefter blev det betydligt bättre när vi kom till Göteborgsoperan. Vi såg Trollflöjten som var en väldigt fin opera.





Meddelande på kylskåpet!

Igår fick jag äntligen iväg beställningen på våra save-the-date magneter!

Istället för att skicka ut vanliga kort med lite information om bröllopet så valde vi att göra magneter.
Själva inbjudningskorten kommer skickas ut i april nästa år.
Vid den tiden som bröllopet kommer äga rum har många semester och är bortresta. Därför är det bra att få iväg lite information till gästerna redan nu 7-8 månader innan. Jag har preliminärt tänkt att vänta tills precis efter årsskiftet innan jag postar dem.

Det fanns flera hundra mallar att välja på till magneterna. Men det var ingen som passade i färg och design så vi valde att göra helt egen layout. Det tog ganska lång tid men nu i efterhand känner jag mig jättenöjd. Ska bli roligt att de det klara resultatet när magneterna kommer med posten om någon vecka.

 Visitkortsmagnet använd dina foton bild Visitkortsmagnet använd dina foton bild Visitkortsmagnet använd dina foton bild


 


Nästa stora del!

Nu är ytterligare en av de stora sakerna inför bröllopet ordnad, nämligen prästen!
Det är inte helt enkelt när man väljer att gifta sig i en annan kyrka än den man automatiskt tillhör beroende på var man bor. I vårt fall är det Vasakyrkan. Men med tanke på att den är gigantisk, tror jag hörde något om att det är Göteborgs största näst efter Domkyrkan, så är den helt enkelt för stor för oss...
I kyrkan vi valt ingår därmed ingen präst, det får man ordna på egen hand. Så nu är det ordnat och jag kan återgå till att fundera på inbjudningskort och färgtema. I mitt fall är det än så länge inte så mycket krångel med val av klänning och frisyr mm. Jag sitter och tänker hårt över de jädra korten och jag kommer ingen vart! För mycket att välja på.... Alla dessa val! Jag blir matt!

Signature White Wedding Invitations Gentle Garland  Signature Ecru Wedding Invitations Modern Bouquets   Signature White Wedding Invitations Watercolor Style 



RSS 2.0