Dagens låt

Pitbull Feat. Akon - Shut It Down

 


 


Dagens låt

Rihanna - Rude Boy





Zzzz

Åh jag är sömnig nu... måste sova!

Gick rätt bra i skolan idag, fick en snäll patient igen.
Men han behövde ta fler bilder så det tog allt som allt längre tid.

Under kvällen har jag varit duktig och jobbat med material som ska skickas till tjejen som ska göra våra inbjudningskort. Mitt mål är att bli klar med det innan slutet av veckan.
Förutom det har jag hunnit med lite sysslor här hemma. Nice att få undan det tråkiga först!

Tidigare idag gjorde jag en beställning hos panduro hobby. Jag kom över deras reakatalog och hittade massvis med spännande fynd.
Det blev blandade grejer, men mest smycken, halvädelstenar och odlade pärlor.
Ser fram emot när paketet kommer med posten!


Dags för patient nr2

Idag ska vi ha patienter i skolan för andra gången. Ska bli intressant!
Förra gången gick det jättebra för mig.
Vi var ett ojämt antal i gruppen eftersom en i klassen inte kom. Egentligen skulle vi jobba två och två. Men eftersom det inte gick så det blev antingen att någon grupp fick vara 3 st eller att någon skulle jobba själv. Jag fick jobba själv och det var både bra och dåligt. Bra eftersom jag kände att jag klarar mig själv och gjorde det bra. Jag gillar att vara effektiv. Men det var kanske lite dåligt eftersom det var allra första gången och då kan det kännas mindre pressat om man delar på jobbet med någon annan och slipper göra allt själv.
Men det gick som sagt bra, jag var klar ganska fort och slapp omtagningar på röntgenbilderna. Så en finfin start på det hela. Håller tummarna för en snäll patient idag!

Dagens låt


Stor - Allt vi gjort (ft. DanJah)



Rapport från bröllopsmässan i Göteborg 2010!

Igår var jag på bröllopsmässan med min tärna Emma. Det var en jättehärlig eftermiddag som innehöll modevisning, provsmakning, bubbel, blommor, tårtor och träffar med fotografer.

Jag hade några grejer som jag ville kolla upp lite extra och det hann vi med väldigt bra.
På min lista över saker som jag skulle titta på fanns:


        ♥Bröllopstårta
        ♥Fotograf
        ♥Bukett
        ♥Accessoarer
        ♥Ring

Jag hittade en ring som jag tyckte väldigt mycket om. Den fanns hos Jarl Sandin. Deras personal var supertrevlig, hjälpsam och engagerad. Så dit ska jag tillbaka!

Jakten på bröllopstårta gick också bra. Hittade ett jätteintressant alternativ och fick smaka på minitårtor, mums!

Vad gäller buketten så hade jag lite idéer sedan tidigare. Men det var roligt att få prova att hålla i buketter i olika storlekar, färger och modeller också. Nu är jag ännu mer säker på mitt val :).

 



Jag träffade också några fotografer och fick ny inspiration. Det fanns 3 fotografer som jag blev lite extra intresserad av och kommer kontakta dem i dagarna.

Allt som allt en supertrevlig eftermiddag.
Fick dessutom en bonus, Emma hade med sig en fantastiskt fin födelsedagspresent i form av en presentlåda med massa lyxiga godisar, te och drycker mm. Ser fram emot att smaka på allt gott.


Min dag idag!

Idag är min födelsedag, den 25:e i ordningen!
Det har varit en riktig toppendag! Jag har spenderat dagen med min älskling. Vid lunch fick vi besök av min mamma och bror som bjöd på semlor och bakelser. Fick fina blommor och presenter också. Resten av dagen har inneburit mys och restaurangbesök. Vi var och åt på La Terazza och var supernöjda som vanligt.
Har fått många trevliga gratulationer och kort idag som uppskattas mycket :)!


Nu ska jag njuta av en kopp kaffe och försöka slutföra vår fotobok från New York. Vill ju gärna få iväg beställningen snarast så vi kan få hem fotoboken!



Fettisdagen... mmm love it!

Nu är det dags för semla!
Ett av mina favoritställen där jag brukar köpa semlor är Brogyllen. Dagens semla kommer därifrån! Mums :).
Ska kolla på lite skidåkning nu :).





Tiden tickar iväg, snart gäller det!!!

På söndag är det 6 månader kvar till bröllopet!!!

Det är helt otroligt vad fort tiden har gått sedan vi började prata om att gifta oss. På min födelsedag förra året gick vi på bröllopsmässan för att få en bättre bild av allt och få lite koll på läget. Det var en himla tur att vi gjorde det för det har underlättat en hel del på vägen. Dels löste sig lokalen nästan direkt, den bokade vi direkt efter bröllopsmässan. Och därefter blev även kyrkan given.

Just nu är vi uppe i att boka fotograf och arbeta fram inbjudningskort och andra trycksaker. Vi har haft turen att kunna jobba med en jätteduktig tjej på en reklambyrå. Jag är jättespänd på att se resultatet!   
Korten kommer bli klara någon gång i slutet av mars.

I övrigt ligger vi bra till med planeringen. Jag är nästan lite imponerad över min egen insats. Jag har lyckats väldigt bra med planering och har varit ute i god tid med allt. Men det är väl så det blir med saker som man tycker är roliga, och det är ju detta!

Nästa steg kommer bli att planera kring bukett, blomsterarrangemang och övriga dekorationer i lokalen. Men jag hade tänkt att jag ska börja med min egen bukett och utgå från den när jag bestämmer resten.

  

Jag har förresten köpt en jättesöt gästbok också. Den hittade jag på Ordning&Reda . Tyckte att den skulle passa perfekt :)!



Under tiden ska jag även hitta en slöja, har redan spanat i en jättefin men ska kolla lite till innan jag slår till. Sedan ska jag också kolla efter väska och paraply. Men de två sakerna tror jag kommer lösa sig ju längre fram vi kommer till våren. Då lär det poppa upp massa vita väskor iom studenttider. Paraply kan vara bra att ha ifall vädret inte blir som man önskar. Vi hoppas ju såklart på strålande solsken, men man kan ju inte få allt :). Så i det fallet blir det fotografering med paraply och det kan också bli jättefina och söta foton.

Sedan har jag även lite tid på mig, fram till mitten av mars ungefär, för att ordna em hemsida. Tanken är att den ska följa färgtemat och finnas med på inbjudningskorten så att gästerna kan gå in och läsa lite mer.

Pararellt med det pågår ringjakten men det ska nog ordna sig ganska snart. Jag har hittat flera fina ringar som jag gillar.

Idag har jag inlett storsatsningen på bröllopsformen!
Jag har tränar ganska bra och regelbundet sedan i somras. Innan det gick det lite i perioder. Men nu är tanken att jag utöver den vanliga basträningen ska träna lite extra och ha en extra daglig styrkeworkout. Fokus kommer då ligga på armar-axlar-rygg-mage.
Känns roligt med träningen. Jag gillar ju att träna i vanliga fall också. Men det kan ju bli jobbigt emellanåt när man har mycket annat att göra, men det blir ju betydligt lättare med ett konkret mål inom en inte allt för avlägsen framtid. Jag har på känn att dessa månader kommer svepa förbi på nolltid. Så det gäller att börja nu!
    

Så jag har en del att stå i. Det är ett ganska omfattande projekt att planera ett bröllop. Det förstår man inte riktigt förrän man är mitt uppe i det. Det tar ganska mycket tid, men det är väldigt väldigt roligt.
Har man lite tur och har folk runt en som hjälper till med stort och smått blir det ännu bättre.
Jag är så glad över min tärna, hon är så himla hjälpsam och bra. En grej till förresten, vi ska hitta och beställa bolero till henne snart.

Jakten på ringen har börjat!


Igår inleddes jakten på ringen till vigseln :). Det finns många fina ringar där ute. Men den måste uppfylla några viktiga kriterier. Ett av dem är att den skall vara lika hög som förlovningsringen. Något som har visat sig vara svårare än vad man kunnat tro.
En annan del är att den ska vara ganska praktisk och inte för tunn. Den får gärna ha stenar och gärna i rödguld.
Den sista delen är att klura ut vilken ring man vill bära varje dag resten av livet. Måste vara en modell som man verkligen älskar och trivs med.


Jag var på Hallbergs guld och Guldfynd bla igår. Man undrar om de överhuvudtaget är intresserade av att sälja något där med tanke på deras attityd och hur lite de hjälper till och informerar. Man får mer en känsla av att man är till besvär när man kommer och vill titta/handla. Så jag tror faktiskt att jag struntar i dem helt. Var inne på Smycka också, där var de väldigt hjälpsamma och engagerade. Personalen tog väldigt god tid på sig och de var tom trevliga till skillnad från hallbergs och guldfynds personal .  


  

Klänningen är på väg!

I tisdags var jag och min tärna på stan och beställde min bröllopsklänning!
Vi hann även med en trevlig fika och att titta på lite annat inför bröllopet! Väldigt mysigt :).

Så skönt att veta att klänningen är på G nu. Leverantören sa att den preliminärt skulle komma i maj. Det blir toppen för då har jag gott om tid på mig att finjustera den hos skräddaren innan bröllopet i augusti :)!



Klänningen är på väg!

I tisdags var jag och min tärna på stan och beställde min bröllopsklänning!
Vi hann även med en trevlig fika och att titta på lite annat inför bröllopet! Väldigt mysigt :).

Så skönt att veta att klänningen är på G nu. Leverantören sa att den preliminärt skulle komma i maj. Det blir toppen för då har jag gott om tid på mig att finjustera den hos skräddaren innan bröllopet i augusti :)!



Dags att måla!

Nu ska jag strax sätta igång med att måla fondväggen i vardagsrummet! Väggen är färdigbyggd och all el är också fixad så nu är det bara att köra!

Jag har tur med vädret. Det är strålande sol och rummet är extra ljust. Bra när man ska måla :)!

Arbete på gång!

Snickarna kom igår! Och mycket punktligt dessutom, pluspoäng där!
När de var klara med ena halvan av väggen så gick de för dagen. Då passade jag på att gå till engelska tapetmagasinet. Ett trevligt men något förvirrande besök. En person som jag som har beslutsångest kan stöta på ett och annat problem med så många alternativ. Jag blev kvar tills de stängde och hann inte titta igenom allt. Så jag ska tillbaka någon dag snart och leta vidare. Just nu är jag inne på easy up tapeter från Borås.   

Nu är elektrikern här och fixar med elen till nya väggen. Det som vi trodde var att det hade slarvats ordentligt när de gamla hyresgästerna bestämde sig att riva väggen... Och det visade sig att vi hade rätt. För elektrikern blev inte glad när han såg vad de hade ställt till med. 

I eftermiddag kommer förhoppningsvis snickarna tillbaka och slutför resterande delen av arbetet på väggen. 
   

Expressupdate!

Just nu är det fullt upp mest hela tiden, är det inte skolan så är det annat som ska fixas. Nu är jag hemma och väntar på snickaren som jag hoppas ska komma vid kl 13 som avtalat. Återstår att se helt enkelt...

Dagens låt

Oskar Linnros/ "Ack, Sundbyberg"

RSS 2.0