Jag har den!

Igår var jag ute på stan och unnade mig den nya Escadaparfymen. En helt fantastisk doft! Jag är ett fan av Escadas årliga doft och årets är riktigt bra.

 

Taj Sunset


Discover Taj Sunset, Escada's limited-edition fragrance for 2011. A scent of tropical sensuality, it opens with a burst of citrusy blood orange and the exotic, fruity aroma of the Alphonso mango—the first fragrance to capture this unique note. Next, floral and fruity heart notes emerge, including watery blossom, sweet primrose, and raspberry. The scent lingers on a sexy, beach-inspired base of coconut cream, musky notes, and sandalwood.

Notes:
Alphonso Mango, Blood Orange, Watery Blossom, Sweet Primrose, Raspberry, Coconut Cream, Musk, Sandalwood.


Kalas!



Idag har vi avverkat ett supertrevligt kalas till min ära! Älsklingens föräldrar samt min bror var här för att fira det faktum att jag blivit äldre. Mamma kunde tyvärr inte komma eftersom hon ligger hemma sjuk i influensan. Men hon fick iaf en bit tårta hemskickad.

Vi var ute och åt på underbara Moon Thai och var väldigt nöjda med maten som vanligt. Hemma väntade en smarrig tårta från Steinbrenner & Nyberg. Jag körde på ett chokladtema så valet av tårta blev enkelt. En triple chock med en vacker röd ros på toppen uppskattades av alla!



Present blev det också! Jag fick något jag verkligen har glädje av just nu. Så redan imorgon hade jag tänkt ta mig ut på stan och spendera slantarna som finns laddade på presentkortet! Jag har riktat in mig på Escadas nya doft för 2011, taj sunset.





Födelsedag!

Då har man samlat på sig ytterligare ett år. 26 får jag öva in att svara numera...
Åren går så fort! Men tur att det händer mycket trevligt på vägen.
Imorse väckte älsklingen mig med frukost på sängen. Älsklingen gör alltid mina födelsedagar fina.
Så fick jag också ett fint kort och en jättehärlig present som jag gillar massor! Jag ska få åka till Selma Spa tillsammans med min älskling i sommar :D! Det kommer bli så härligt, jag längtar redan!
Sen ska jag få ett litet smycke från Pandora också, jag känner mig bortskämd!

I helgen blir det kalas för familjen :).

Mycket bättre

Tillbaks i verkligheten. Jag vet inte hur, men på något sätt har jag lyckats ta mig ur den värsta slängen av influensa -ever!

Sjukstugan


Jag har åkt på influensan riktigt rejält. Nu är jag inne på tredje dygnet av hög feber och jag är rätt slut nu.
Jag håller tummarna att det börjar att avta idag. Tillbaka till soffan och dåliga tvprogram...


Vilken lång dag!

Usch vad trött jag är, kommer somna när som helst, men jag måste plugga lite innan jag lägger mig.
Idag blev det många timmar på kliniken. Skönt att veta att morgondagen är betydligt lugnare.

Nu har vi förresten beställt ett bröllopsalbum från fotografen. Ska bli spännande att se utkastet!
Så ska vi beställa några extra högupplösta bilder utöver de ca 220 vi fick från början. Snart har vi varit gifta i 6 månader, vad fort tiden går <3.
Om 4 månader ska vi på bröllop igen och jag är i full fart med klädfix. Har några idéer men vill först se eventuell klädkod innan jag spikar outfiten. Jag tror att inbjudningskorten kommer nästa vecka. Just nu står det iaf mellan mörklila och ljusgrått tills vidare.

Nej nu får jag se till att få saker gjorda så att jag får sova snart!


SATC igen!

Jag har fuskat...

Senast jag tittade igenom hela sex and the city boxen så sa jag att det skulle dröja många år innan jag tog fram den igen. Det var för ca 2 år sedan som jag var klar med den senast. För några veckor sedan var "många år" förbi och jag kunde inte stå emot att ge mig in i SATC-världen på nytt. Nu några veckor senare har jag tittat genom drygt halva. Men å andra sidan är det den bästa serien som någonsin gjorts eller kommer göras, så det var oundvikligt att den kom fram så snabbt igen.

Helgen har varit jättemysig!
Jag och älsklingen har ätit god mat och haft massa mys! Vi har lyckats klämma in lite trist hemarbete i det som varit roligt också. Idag hann vi med en sen lunch ute på underbara moon thai kitchen och därefter en mysig fika på relativt nya la pain francais i vasastan.

Nu avverkar jag ytterligare ett avsnitt av SATC!





Yey!

Så är helgen äntligen här!

Jag och älsklingen har startat helgen med tacokväll. Snart blir det film och mera mys!

I veckan träffade jag en kompis och fick reda på att det inte blir ett bröllop för oss i sommar... utan två!
Ser fram emot det massor, ska bli så skoj!

Vårt eget bröllpp var det första vi gick på och nu ska vi på bröllop nr 2 & 3. Det ena blir i juni och det andra i juli. Det första vet jag redan massor om, det blir ganska stort och fint. Det andra kommer det väl mer info om snart.

Hur som helst, jag behöver börja fundera på outfits! Jag behöver minst en fin klänning. Jag tänker mig någon slags cocktailklänning. Jag i söt klänning och min make i kostym!

RSS 2.0