Update på bröllopsfronten!

En "liten" nyhet... :)

Jag och älsklingen har hittat kyrkan som vi vill gifta oss i!!! :)
En jättefin kyrka i Göteborg som passar ramarna för vårt bröllop perfekt.
Vi var och tittade på den i helgen och den var tom bättre än vad jag hade tänkt mig. Både storleken på kyrkan och platsen passar perfekt. Sedan är det nära till stället där vi har bokat bröllopsfesten.

  
 
Så nu händer ganska mycket på den fronten. Alla stora grejer behöver bokas i god tid och sedan kan man ta det lungt med det mesta fram till ca ett halvår innan då kläder, inbjudningskort, bukett, blommor, ringar mm ska fixas. Just nu har vi cirka ett år kvar tills det äntligen är dags. Skönt med tanke på att man kan ägna mycket tid åt figuren :).




 Sedan får vi ju inte glömma bröllopsresan. Jag har redan kikat runt lite och det är så himla roligt! :)


En sväng på stan i solen

Jag kom hem från min kvällspromenad för en stund sedan. Det är riktigt härligt ute idag. Sommarväder som det ju borde vara på sommaren!
Satt inne på jobbet under dagen och längtade ut!!

Jag har tänkt att jag ska hinna med några kvällspromenader i veckan förutom 2-3pass på gymmet.
Det gäller att passa på när det är ljust och grönt ute. Det ger massor av energi! Även ett bra tillfälle att ta med mina Marc Jacobs på en sväng på stan :).

Marc by Marc Jacobs - MMJ 075/S


Nu ska jag ta något lättare att äta, sedan duscha och sen är det dags att sova. Jag hade tänkt att vara på jobbet ganska tidigt imorgon för en gångs skull.



Promenaden startade vid Heden


Fina vita skor till bröllopet



Det finns mycket att välja bland när det gäller bröllopsskor. Jag har tittat runt lite och verkligen fastnat för flera par bröllopssskor från Rainbow club. De har så fina skor!
Det finns så bra utbud mellan olika modeller och olika klackhöjd. Det är ett stort plus just vad gäller klackarna. Jag är nog inte så sugen på skyhöga klackar den dagen. Gärna en mindre klack tror jag faktiskt. Enda nackdelen är att priset ligger kring 1500 kr på många modeller. Men jag tycker nog ändå att det är värt! :)




Midsommar!

Härligt med midsommar och ledighet!



Idag bjöd jag och älsklingen hem min familj på middag. Jag serverade god mat och sedan jordgubbstårta. Mums!
Det var väldigt trevligt. Vi hann med att visa lite bilder från New York och prata om allt möjligt.

Jag köpte två nya löpare till bordet igår just för att göra midsommarbordet extra snyggt. Blev finfint :). De är ganska stilrena beiga löpare.




Dagens låt



Lazee - Top Notch



Dagens låt



Ison & Fille // Jag skrattar idag

Jag vill vara ledig nu!

Jag längtar! 1 arbetsdag kvar och sedan är det midsommar och 3 dagars ledigt =)!
 Hörde att det ska regna, men det gör inget. Ledigt är underbart!

Imorgon ska jag iväg och träna efter jobbet :). Ska bli roligt.


Såg att H&M ska samarbeta med Jimmy Choo. Ska bli väldigt intressant :). Kollektionen kommer i höst och jag hoppas på att det finns annat än enbart skyhöga klackar.




New York, New York

I fredags kom vi hem från underbara New York :)!

Vi har haft det så bra och resan var så otroligt lyckad!
Vi var borta i 11 dagar och hann verkligen med att göra massor av roliga saker.
En del saker var planerade och andra upptäckte vi på vägen. Broadway var en oplanerad men trevlig upplevelse. Även pixars nya film "Up" som vi såg på 3D bio. Det dröjer tyvärr innan den kommer till Sverige, men den skulle jag verkligen vilja rekommendera.

Vi bodde vid Times square och både läget och hotellet var toppen. Vi fick vårt rum på våning 50/52, så utsikten var fantastisk. Utanför fönstret hade vi Chrysler building, inte helt fel :).

Känns lite konstigt att vara tillbaka i vardagen igen. Från att ha haft roligt hela dagarna sitter man på ett kontor med dålig luft. Ingen vidare stor wow-faktor.
Men om vi saknar staden kan vi alltid bläddra igenom alla våra foton, det blev ju trots allt en hel del.

Nu är det helg igen. Har varit en viss ansträngning att anpassa sig till den nya tiden. Så jag har varit extra trött pga det under veckan.  I början av veckan kunde jag inte somna förrän 3-4 på natten. Ganska jobbigt när man måste gå upp vid 6.
Men nu är det helg iaf och jag ska slappa och sova hur mycket jag vill :)!

Dagens låt



AFC - Inatt

RSS 2.0