Träna på....




Nu är vi tillbaka från ett träningspass på gymmet. Är rätt seg idag, som jag ofta tycks vara på måndagar... Hade träningsvärk i benen redan innan träningen. Inte jätteskönt faktiskt.

Men så är det. Ska försöka hålla bikinisäsongen i åtanke och träna regelbundet året runt... Även när det är mörkt och tråkigt :)!







Beach 2012!





Beach 2011 började tidigt i år. För min del redan direkt efter nyår, när jag och älsklingen hoppade på ett plan och drog ner till Aruba på vår bröllopsresa.

Nu ser det ut som att beach 2012 kanske också kommer tidigt. Inte lika tidigt som förra året, men tidigare än den svenska sommaren. Ingen spikat än, men vi kikar på det.... Och jag är så glad. Solsken, värme och tropiska drinkar är livet när allt hemma är grått, kallt och slaskigt!

Där tänker jag passa på att dyka och snorkla ordentligt mycket! Hoppas även på en simtur med delfiner! Åhhh!




Kombinera sommar och vinter



Jag har fortfarande inte släppt sommaren helt. Det beror förmodligen på att jag sitter och drömmer mig bort till vita stränder... Samtidigt börjar man fundera på julen som ju är så mysig. Och julgardiner och julklappar finns bland de tankarna. Lite snurrigt.

Så i den här blandningen av sommar och vinter sitter jag och tittar på snygga kläder.

Den här klänningen Hunky Dory blev jag väldigt förtjust i. Och tänker man efter så funkar den både för sommaren och till ett nyårsparty!



Brillorna på


Tintin!

Jag och älsklingen har bokat biljetter till Tintin i 3D nu i veckan! Ska bli riktigt kul att mysa ihop sig framför det animerade äventyret med min älskling.




Lång dag...





Höstfint!

Högskoleprovet

Det kändes som en lång dag idag... även om timmarna på högskoleprovet sprang förbi snabbt. Låter konstigt, jag vet. Det är nog för att jag är trött och har huvudvärk.
Så det blir en tidig kväll. Tänkte bädda ner mig nu och bläddra i GP´n som jag inte hann läsa imorse när jag skulle iväg tidigt.

Men imorgon blir det en helt annan femma, då är jag ledig med älsklingen hela dagen!



Spänning och stress





Idag kommer timmarna gå snabbt. Jag kommer sitta och skriva högskoleprovet stora delar av dagen. Alltså ingen sovmorgon denna lördagsmorgon...

Jag är inte helt säker på varför jag gör det. Jag har redan kommit in på min utbildning. Men jag antar att det är roligt med utmaningar och utmaningen i år blir att se hur de nya delarna i provet blir.






En sväng på stan









Oj vad fredagen gick fort!

Jag började dagen i en affär på avenyn där det bjöds på frukost och billigare shopping.
Det var ganska mycket folk så jag tröttnade snabbt och var klar på en kvart inklusive den långa kön till kassan. Jag köpte med mig några basplagg som alltid är bra att ha. Tog sedan med mig frukosten och gick vidare ner på stan i det gråa och rätt så mysiga höstvädret.



Vitt och charmigt

Den vanliga kollen bland nya bostäder görs här hemma varje vecka. Dels kul att se vad som finns och dels kul med inredningsinspiration.

Den här bostaden har en charmig inredning tycker jag!















Stadshem



"The Girl With The Dragon Tattoo"-kollektionen




Foto:

Mycket på gång hos H&M just nu...

På bilden ovan plagg från H&M´s senaste kollektion. Något otippat, en kollektion inspirerad av karaktären Lisbeth Salander i Millenniumtriologin.

Dessa 30 plagg börjar säljas i Paris 28 november och därefter den 14 december i 180 butiker världen över samt på nätet.



Inreda i vitt...


Vitt är min stora inredningsfavorit. Det ger en ljus,  avslappnad och luftig känsla till rummet.
Vitt som bas fungerar så bra. Utöver det kan man lägga till färg och ändå behålla den ljusa luftiga känslan.

Det här med en vägg med en massa små tavlor/foton är väldigt härlig. Det ska jag nog ta och göra någon gång!



French Style Bedroom Interior

 



Nyfiken?



Nyfiken på kombinationen Vercace-H&M?

Klicka på länken och se plaggen som släpps i slutet av nästa månad. Minst sagt färgglatt!













Mer solsken!


Det är svårt att få nog av de härliga höstdagarna. Det vill säga när solen skiner underbart vackert!

Så här såg det ut på vägen bort till fiket tidigare idag.










Jag vill nästan ha en sån fin också...

 

För några timmar sedan begav jag mig ut på stan för att träffa fina E och fira hennes födelsedag med fika och paket. Fina E var för övrigt tärna på mitt bröllop.

Innan jag mötte upp henne handlade jag två kompletterande presenter (förutom pralinerna som jag köpte på chokladmässan i helgen). Det blev ett par örhängen från pilgrim och en jättesöt plåtburk från Derriére la porte (Dixie).



Visst är den charmig?



Making meatballs



Här i köket är det full rulle med storkok. En av rätterna som tillverkas är mumsiga köttbullar.

Mina köttbullar vill jag helst inte ha alltför stora.



Lovande



Solen tittade fram trots allt :)!

Höstsolen är en stor energikälla för mig så här års.

 


 


Tittar tillbaka


Gårdagen var en riktigt härligt solig höstdag. Det har varit väldigt fint väder senaste tiden så man tar det lätt för givet. När man tittar ut idag så ser det inte alls så här mysigt ut. Det är grått och tråkigt. Blir nog att ta fram paraplyt när jag ska ut sen.

Så lägger upp lite solsken på bloggen och njuter av gårdagens väder istället!



En lite glammigare höst



Höstfärgerna är härliga och inspirerande. Roligt att plocka upp dem i kläder och smink. Jag gillar både gult, orange och rött i olika toner. De färgerna passar utmärkt med guld.



Åh så snygg!



Hade jag haft £2400 över så hade jag lagt dem på den hr fantastiska kappan från Browns.

Wool princess coat
AZZEDINE ALAÏA
Wool princess coat



Födelsedagsbarn


Det är roligt att köpa choklad, det är även kul att ge bort.
En perfekt gå-bort-present som vi hade med oss till några kompisar för några veckor sedan när vi var där på middag. 

Denna asken ska min kompis, aka min tärna, få nästa vecka. Då ska vi fira hennes födelsedag på ett nytt och spännande fik i stan. Innan dess ska jag komplettera pralinerna med en present till. Lutar åt Leilas senaste bakbok, men vi får se var jag fastnar för.





Chokladmässan


Här kommer några bilder på saker vi köpte med oss hem från chokladmässan i fredags.






Härliga höstfärger!




Det blev en liten prommenad på stan med älsklingen under eftermiddagen idag.

Höstfärgerna ute är verkligen riktigt härliga!


 



Mumsigaste!




Choklad är underbartt, särskilt choklad av fin kvalitet. Jag och älsklingen köper en del fin choklad och praliner och har blivit väldigt förtjusta i den årliga chokladmässan i stan. Nu har vi varit där tre år i rad.




Vid det här laget har vi hittat några storfavoriter. Men vi hittar ändå nya spännande saker varje år som vi provar på.

En halvny nyhet, eller något som vi provat en annan variant på tidigare är tillbehör till varm choklad. Man värmer mjölk och låter sedan chokladen smälta i den. Förra året provade vi apelsin och chilli. Det blev ingen jättesuccé.

I år provade vi fyra nya: mjölkchoklad-caramel, grand marnier, rom och vit choklad med hallon. Ska bli spännande!




I år tog vi också tillfället i akt och bokade in oss på en chokladprovning. Jättekul!




 


Fotoböcker, en djungel?




Igår hämtade jag hem den senaste fotoboken. Den var jättefin, jag blev riktigt nöjd. Det är inte alltid man vet exakt hur resultatet blir i verkligheten när man sitter och plockar ihop det på datorn.
 
Jag provade att göra boken i ett nytt program via Japanfoto denna gången. Det gick smidigt. Men jag tyckte det var sniket av dem att ta fraktavgift på 40 kr när man ändå fick hämta boken i deras butik. I tidigare fall har jag för samma belopp fått boken i brevlådan.

Det är roligt att prova olika tjänster och jämföra. Jag tyckte som sagt att det fungerade bra. Men inte bättre än det företaget jag tidigare använt. Japanfotos priser var dessutom ganska mycket högre trots att kvaliteten var densamma. Så jag kommer i fortsättningen beställa från företaget jag brukar göra fotoböcker hos och inte japanfoto.



Stan och hösten


Visst är stan fin så här års?



Tidigare idag

Här är jag och älsklingen på väg till chokladmässan!



Jag har funderingar på att involvera något nytt i mitt liv


Jag gillar att träna, jag tycker att det är jätteroligt. Även när det är riktigt jobbigt. Det gör mig inget, så länge jag är igång. Men innan jag kommer till träningen har jag lite lata tendenser. Jag försöker helt enkelt slippa ibland.
Så jag behöver en liten anledning att skippa latheten, en extra motivation. Ett annat ord för det; en kontrollant; med andra ord en PT.

Så då börjar man fundera kring vad det är för typ av PT som jag behöver. De snälla och förstående stryks direkt. Jag behöver någon som är hård och konkret. Någon som kan säga till mig ordentligt om jag inte har gjort det jag ska. PT´n ska göra det jag själv inte gör mot mig själv ibland.

Jag skulle allra helt skicka in mig själv på ett militär-boot camp som man har sett på tv. Någon som springer efter en när man tränar och gapar och skriker så man kan prestera ytterligare lite till. Då vågar man ju inte skippa någon träning, för då vet man att man inte klarar av träningen nästa gång. Undrar om det finns den varianten av PT? Helst ska han/hon komma hem till mig varje dag och hämta med mig till gymmet.

Jag har kollat runt lite bland gymmets PT´s och hittat två kandidater som skulle kunna tänkas funka.

Fortsättning följer...




 


Godmorgon!


Så här startade dagen


God frukost och en snabb koll i morgontidningen....



Nu betydligt mycket mer allvar. Deadline idag.



Nu kör vi...



Kaffe, studier och detaljer


Tiden drar iväg snabbt idag. Sitter just nu och försöker färdigställa en uppgift som jag har kommit halvvägs med.

Rätt mycket på gång mest hela tiden. Har numera en massa listor för att hålla reda på allt och alla detaljer. 

Nej, tillbaka till skrivandet nu! 






Tips!


Här kommer ett tips på en supersnygging till garderoben. Jag provade den på stan för några veckor sedan. Då fanns det bara ett fåtal kvar och storlekarna var utplockade. Min storlek fanns inte kvar, men jag provade den i närmaste tillgängliga storlek och kunde konstatera att den var fantastisk. Men så mycket har man lärt sig på 26 år, köp inte kläder som är för stora/små, oavsett hur fina de är. För det finns något som är ännu tråkigare än att missa plagget, det är att ha det oanvänt i garderoben. Hur tråkigt som helst att bli påmind om att man inte kan använda det. Så något ledsen gick jag därifrån utan jackan. Nu dök den upp på webbshoppen och jag klickade hem den omgående!

Så nu är paketet på väg hem. Woha!


H&M online 599kr


Den gör sig ännu bättre i verkligheten än på bild.



Roligt tidsfördriv



När hösten (eller snarare mörker och kyla) kommer är det roligt att vara inne och pyssla.

Jag tycker att stoff&stil har väldigt mycket fina tyger och inspirerande magasin. Sitter och funderar på vad nästa sy-projekt kan bli.

Kanske en julgardin?



Finns bara dåliga kläder...


...För vädret är det inget fel på...

Det regnar och regnar idag... Jag har haft en del att göra på stan idag så jag har trotsat vädret iklädd goretex från topp till tå. Det har fungerat utmärkt. Det som klarade sig sämst var handväskan som låg i en oglamorös H&M-påse som det regnade ner lite i.



Veckans träning har jag bokat in för en stund sedan. Extra duktig känner man sig när man sitter och bokar träningspass och samtidigt har träningsvärk. Det brukar normalt sett avskräcka mig från träning åtminstone under den tiden som värken finns kvar...


Nu ska jag försöka fixa lite energi och motivation till att avsluta en uppgift och uppdatera min to-do-list.

Det krävs nog kaffe!



Nya handdukar



Jag har jag nyligen köpt hem några nya handdukar.



Dessa var så charmiga... Passar fint i vårt vita badrum med blå inslag.


Gästhanddukar och en duschmatta




....Och dessa... som var så söta att jag bara var tvungen att ha dem.



Lata söndagar


Gårdagens eftermiddag var lugn och skön. Jag och älsklingen tog en sväng på stan under eftermiddagen och köpte en jacka till honom och nytt porslin till oss. Vi tog en bit mat och fika också innan vi promenerade hem i solskenet.








Sega måndagar



Måndagar är för det mesta rätt sega. Så är det med denna måndagen. Men jag behöver trots det dra på ett snabbt tempo för det är mycket som ska göras. Det är härligt att starta veckan efter en toppenhelg. Det är denna måndagens stora plus. Vi har haft det jättemysigt i helgen och varit på en riktig höjdarmiddag med kompisar. Fler bilder från helgen kommer senare idag. Nu måste jag ha kaffe...

Blått är fint året runt


En av mina inredningsfavoriter är blått i alla möjliga nyanser. Extra förtjust är jag i turkosblått. Det piggar upp och är alltid härligt.


Kombinationen vitt och turkosblått är en riktig klassiker. Mitt kök bjuder jag gärna på turkosblå detaljer till den vita grunden. I vårt kök är väggarna och köksluckorna vita. Till det ett trägolv i ek samt ett ekbord.
Vädligt stilrent och luftigt, det gillar jag verkligen.  Det turkosblå kompletterar det vita och ger fortfarande samma avslappnade känsla
.

Det senaste tillskottet är två små superfina fat från Indiska som jag köpte här om dagen.



En annan blå favorit i hemmet är den fina skålen från Orrefors. Just nu med nostalgigodis från barndomen, Maoam.


Jag tror att en anledning till att jag gillar turkosblått så mycket kan vara min facination av paradisstränder. Det är något av det bästa och härliga som finns!





Höstrecept





Här om dagen kom det senaste numret av Buffe i brevlådan. Riktigt härligt, jag brukar hitta så mycket inspiration i den tidningen att jag ser fram emot att få den.

Den här gången är det extra fokus på mastiga grytor som känns riktigt höstiga. Gott och relativt enkelt.


Extra roligt var dock reportaget från Bath där de fokuserade på Afternoon tea. Många godsaker och trevlig läsning. Bath är en av mina absoluta favoritstäder. Mysfaktorn är extremt hög!



Lediga lördagar


Här hemma har vi en slapp och härlig lördag, jag och älsklingen.

Igår var vi och handlade praliner från vårt favoritställe. De smakade mumsigt till en kopp kaffe.









Lyxiga rester



Idag blev det enkel lunch bestående av rester från gårdagens middag. Panerad fläskkotlett, haricot vertes som stekts tillsammans med lite smör och ströbröd och kokt potatis. Mums!



Önskningar som går i uppfyllelse





Ibland får man det man önskar sig mycket fortare än man kunnat tro.

I förrgår skrev jag på bloggen att jag hoppades att H&M´s COS skulle komma till Göteborg. I gårdagens Metro stog det att så snart skulle ske. Himla kul!!


 


Höga toppar och djupa dalar- här finns allt!






Nu tänkte jag att jag ska sätta mig och färdigställa vårt nya fotoalbum.

Jag tycker att det är himla kul att göra fotoalbum. Jag får utlopp för min kreativitet och det är ett roligt sätt att förvara sina bilder på. När de ligger i en mapp i datorn blir det så småningom lite bortglömda. Men ett album kan man ha framme som en "coffe table book" eller i bokhyllan eller på en tavellist.

Detta albumet innehåller bilder från vår resa till Azorerna 2008. Det var för övrigt vår första resa tillsammans och en fantastiskt vacker plats. Många album har gjorts sedan dess men Azorerna har inte blivit fotobok, så det fixar jag nu :)!





Om Azorerna, det är en ögrupp i Atlanten en bra bit ut från fastlandet. Öarna är ett resultat av vulkanisk aktivitet och består till viss del av gamla vulkaner. Därför är öarna så kuperade, med väldigt höga toppar och djupa dalar.
Naturen är ovanligt och väldigt vacker.




Höjdpunkten på resan för mig var när jag badade i ett varmt vattenfall i den djungelliknande skogen.

Oslagbart!



Inte helt säkert, men ibland så...



När man har nätshoppat ett tag har man hunnit uppleva både fördelarna och nackdelarna med det. En av de större skillnaderna är följande. När du hittar en vara i butiken som du vill ha så är den din. När du hittar en vara online som du vill ha är den kanske din. Och det får man oftast vänta på att få reda på. Lagersaldon stämmer tydligen olika bra och en vara man beställer och får bekräftelse på visar sig förvånansvärt många gånger vara slutsåld.

Så har det varit nu i några vändor när jag har beställt höstskor. Mina vinterskor från Clarks kom snabbt som blixten.







 Men de andra var slut. Men nu har jag återigen hittat ett par som jag gillar från Timberland. Håller tummarna för att de ska hitta hem till mig snabbt!

 

 

 


 


Gårdagen i bilder


Förmiddagen i Haga...
Haga nygata lika mysig som alltid. Bonusen för dagen var det strålande solskenet.


Eftermiddagen förbi kungsportsplatsen...
Fortfarande strålande solsken, underbart!

Kvällen på Le Pain Francais...


Hemma igen, älsklingen fick också något gott som jag köpte med mig från caféet.



Än så länge inte i den här stan...



Men förhoppningsvis snart :)!

Jag håller tummarna för att det snart ska komma en Cos till Göteborg.

Cos är H&M´s "lyxvariant" som finns i Stockholm och några andra europeiska städer.



Jag gillar det söta armbandet, 150kr.




 


Det är märkligt...




Jag har suttit och tittat på tågbiljetter inför en eventuell Stockholmstripp senare i höst. 

Jag har lite problem med prissättningen på biljetterna...

Först har jag valt bort de avgångarna som passar bäst pga det höga priserna. Sedan tittar jag på andra- och tredjehandsalternativet och landar på närmare tusenlappen, tor med studentpris . Detta trots att jag är ute cirka 45 dagar innan avgång.

Så man undrar, vad kostar flyget? Jo flyget är billigare! Och räknar jag med transfer? Ja, inklusive transfer, fortfarande billigare...

Slutsatsen jag drar är att SJ anser att studenter som är så pass "spontana" och vill boka en resa endast 45 dagar innan avgång ska betala tusen kronor för sin biljett. Om man tittar på en genomsnittlig student så ligger studiemedlet på ca 8000kr i månaden. Men det ska väl kosta att vara miljövänlig antar jag...

Sen kan man tillägga att mitt tålamod med Sj är något begränsat numera. I stort sett alla gånger jag rest med dem till Stockholm och Åre har det varit mer eller mindre problem. Oftast mer.





Så det återstår att se om det blir av att besöka det tänkta eventet.



Fullträff!



Nu har jag ringt och ordnat en liten intervju till mitt nästa stora inlämningsarbete i skolan. Jag lyckades få en tid jättesnabbt, det äger rum redan nästa vecka. Och jag inser att nu har jag massor att ta tag i inför detta. Det behövs en rejäl research av företaget och jag måste planera mina frågor rätt så jag hinner med allt på 45 minuter.

Jag hade verkligen tur att jag fick tag på just den här personen. Han sitter på ett av nordens största företag på området och jag känner att här finns det mycket bra information att hämta. Spännande och aningen nervöst!



När hösten är som bäst!




Hösten visar sig från sin bästa sida och bjuder på härligt solsken.

Det gjorde dagens promenad extra trevlig. Jag kände mig riktigt pigg efteråt.
Just nu tar jag itu men lappar, ärenden och plugg. Har ett samtal jag behöver ringa och fixa också.
 
Sedan ska jag belöna mig med den här härliga tidningen som kom med posten idag :)!





En härlig höstdag



Här kommer några bilder från min härliga höstprommenad idag!

Solsken gör den stora skillnaden när hösten kommer och det blir kallat och blåsigt. Men det märktes knappt när solen sken. Jag fick mig dessutom en paus i solen på en parkbänk. När jag satt där tänkte jag att den här dagen måste dokumenteras. Om inte annat för de många grå dagarna som man har famför sig nu när vintern är på gång. Då kan man behöva tänka tillbaka på härligare dagar som varit och som kommer snart igen!

Det finns fortfarande små söta blommor här och var trots att vi snart är halvvägs in i oktober!




















Alla kan designa skor!




Det här är en grej som jag verkligen gillar! Nämligen möjligheten att designa ett par skor själv.
Hos Shoes of pray väljer man utifrån en mängd olika modeller, färger, material, klackhöjder och får skorna som man vill ha dem.

Så här såg mitt första utkast ut:



Priset då? Det varierar beroende på modell/material, men skall tydligen ligga runt 1800kr.

En rolig grej är ju att beställa sina brudskor härifrån och utforma dem precis som man vill. Jag hade tur för jag hittade ett par perfekta brudskor från Rizzo. Men gör man inte det så är det alltid roligt med möjligheter som denna!



Matlagning från östeuropa


Många känner inte till särskilt många maträtter från öst. När det gäller ungersk mat känner de flesta på sin höjd till langos och gulasch. Det är lite synd för det finns mycket annat gott i det ungerska köket.

Jag tycker att matlagning är väldigt roligt och gillar att inspireras av andra matkulturer.

Så idag bjuder jag på lite matinspiration från Ungern!

Ungersk lecso

Ingredienserna till rätten:


 


Leila har kommit med posten!


 Jaa vad kul! Nu kom Leilas senaste bakbok med posten! Den var lite mindre än vad jag hade föreställt mig. Men å så fin! Börjar man blädra är det svårt att sluta.



Grönt piggar upp!


Igår begav jag mig till blomsterlandet och storshoppade. Det blev några nya fina krukor och ett par blommor till dem.
Jag tänkte att ni ska få kika  lite på vad som kom med. Det blev blommor och krukor till både köksfönstret och vardagsrumsfönstret. 









Listan toppas ständigt





Det finns en viktig nyckel till bra träning: bra musik.
Därför håller jag ständigt på att arbeta med min spotifylista på iphone.

Jag ska se om jag hittar lite inspiration på nätet... det skulle behövas lite nytt just nu.



Fikadagen


Kanelbullens dag idag. Inga problem att fira det, ska bli gott med bulle till kaffet senare idag :)!



Hem-projekt


Emellanåt genomför vi små projekt här hemma. Mindre anpassningar som gör det ännu bättre här hemma. Jag gillar bäst att fokusera på ett ställe och göra klart det. Det kan vara ett fönster jag väljer och vill då göra så att allt hänger ihop. Jag vill helst matcha ihop gardiner med krukor, blommor och annat. Eller om jag ska ändra i soffan då blir det fokusera på kuddar och filtar. Ibland räcker det att byta ut en grej. Men en del grejer hänger ihop och då är det svårare att bara byta en sak. Jag har några olika uppsättningar gardiner och kuddar/filtar för olika årstider.

Vårt vita kök kan man lätt ändra på under året. Under våren och sommaren gillar jag att lägga till pigga glada färger som gult och grönt.




I vardagsrummet har vi en stor svart schäslongsoffa. Under sommaren är kuddarna ljusa och gardinerna likaså. Men när höst/vinter kommer så ändrar jag om till ljusgrått och rött i soffan Väldigt snyggt!



De senaste sakerna som vi pysslat med hemma är en ny stor fin spegel som kommit på plats i sovrummet vid garderoberna. Samt att en ny arbetsplats skapats för mig i vardagsrummet. Numera har vi ett gemensamt skrivbord med varsin dator bredvid varandra på ett två meter långt skrivbord. Mysigt :).


Mitt nästa projekt är att hålla utkik efter en snygg vas av större modell till vardagsrumsfönstret.

IKEA PS JONSBERG Vas, blandade färger Diameter: 30 cm Höjd: 34 cm

En vasfavorit just nu är den rosa söta från Svenskt tenn. Men den passar inte riktigt i fönstret. Jag skulle behöva en längre och smalare variant



Svenskt tenn



Trendigt till budgetpris



En snygg detalj i höstgarderoben är denna konjakfärgade pennkjolen från H&M i läderimmitation.




Östeuropa


Dagens lunch:

Rödbetssoppa på polskt vis




Med mig hem:

En god ungersk paprikasort








Latte och lägenhet


En skön söndag med allt vad det innebär. Först lite hemmamys med älsklingen. Sedan mammas goda rödbetssoppa till lunch.
Efter det tog vi tag i saker och begav oss ner på  stan för att köpa några saker till min nya dator. Älsklingen har varit snäll och fixat allt. Så nu sitter jag och skriver på nya datorn och det nya väldigt tunna tangentbordet.

Ett annat stopp på stan blev Åhlens där jag köpte en sån här fin kopp till mig själv:


Rörstrand






Efter den korta shoppingturen kände vi båda för ett kaffestopp och slappnade av en stund innan vi skyndade oss hem.
Hemma hann vi bara lämna av påsarna innan vi gick vidare på lägenhetsvisning i närheten.
Det var en mysig lägenhet som var läskigt nära min drömlägenhet!



RSS 2.0