Paradise next!

Idag bokade jag och älsklingen vår resa till paradiset i vinter!!!! :D

Vi kommer bo i en lyxig svit på ett 5-stjärnigt hotell vid en av världens finaste stränder.

Som vi längtar!

Det var roligt att boka in resan i mitt nya efternamn. Igår fyllde vi in alla papper till skattemyndigheten. Så imorgon ska vi posta hindersprövningen och namnändringen. Det var stort att fylla i detta :).



Olika snyggingar

Idag är det den andra dagen av ledighet tillsammans med älsklingen. Igår var vi på stan och åt lunch ute och fikade även senare. Däremellan hann vi med några saker på stan. Vi var bland annat hos Ving som hjälpte oss med vår bröllopsresa som är tänkt att bli av i vinter. Vi har haft siktet inställt på en mysig liten ö långt bort som passar perfekt för en bröllopsresa.
Nu har vi kommit så långt att vi har en handfull hotell som vi väljer emellan och vi har  hittat en gemensam favorit. Vi har fastnat för ett jättefint och lyxigt hotell med en av världens finaste stränder utanför.

När vi var ute på stan igår så tittade vi även efter en morgongåva till mig. När vi var runt i guldbutiker och hos juvelerare så hittade jag ett par örhängen som var helt underbara. De var precis så som jag hade tänkt mig ett par örhängen till bröllopet. Jag trodde bara inte att de faktiskt existerade. De är lite speciella för de ser lite antika ut i stilen och de är verkligen orginella. Jag la undan dem med en gång eftersom det var det sista paret och jag fick tom söndag på mig att fundera. Det känns ju som att jag bestämde mig redan där och då för att jag måste ha dem. Det är bara en detalj och det är att de är täckta med en hel del diamanter och därmed kostar några tusen... 
Men det kommer med stor sannolikhet sluta med att jag gräver djupt ner i plånboken och köper dem ändå...

Jag hittade en bild på ett par örhängen som påminner lite om de som jag hittade igår. Skillnaden är att de som jag tänkt köpa är i rödguld samt att de är något kortare.




Idag har jag och älsklingen börjat dagen med att köpa hem en riktig snygging. Vi behövde en ny stereo och blev väldigt glada när älsklingen hittade denna:


1/2
Man kan docka sin ipod/iphone på toppen och så kan man spela cd-skivor/usb-minnen/mp3-spelare. Den har 4 högtalare + en subwoofer längs med sidorna och ett finfint ljud. Jag kan inte tänka mig en snyggare stereo!

Efter att ha köpt stereon så åkte vi med den i baksätet till älsklingens föräldrar. Där blev vi bjudna på god midsommarmiddag. Därefter var vi på ett midsommarfirande i närheten och det var jättetrevligt. Jag hade tur och vann lite choklad på ett spel och det gjorde älsklingens mamma också.

När vi kom hem bjöds det på kaffe och kaka gjord på 70% choklad samt jordgubbar och grädde, det var mums!
Efter lite slappande och trevligt sällskap så åkte vi hem med vår dyrgrip i baksätet. Snart skall den packas upp!!


Bröllop, mat, kyrka, lokal och 2 månader kvar!

I lördags var jag hemma hos en kompis. Vi blev tre stycken som satt i tv-soffan och tittade på kronprinsessbröllopet. Vi lyxade till det och åt god mat med efterrätt och vin. Det var väldigt lyckat. Men jag saknade min älskling som var hemma och mestadels tittade på fotboll.



Igår var älsklingens föräldrar här på middag. Efter det var vi iväg och tittade på kyrkan och festlokalen. Eftersom de är värdpar så är det jättebra att de har sett både kyrkan och lokalen samt hur man lättast tar sig mellan dem.

Idag är det 2 månader kvar till vårt bröllop!!!
Helt fantastiskt att dagen närmar sig, men samtidigt en hel del kvar som skall göras.
Nästa punkt på listan är tårta. Vi ska beställa tårtan i dagarna. Jag pratade med bageriet idag men konditorn var sjuk just idag. Så vi ska bestämma alla smakerna, utseendet samt vilken tårtställning vi vill ha.



Dagen innan årets näst största bröllop.



Ännu en dag med sovmorgon, jag har varit hopplöst sömnig de senaste två veckorna.
Nu sitter jag och planerar/bokar nästa veckas träning. Det har tyvärr försvunnit många roliga pass på gymmet nu under sommaren. Men jag tror att det kan bli rätt bra ändå, jag får träna lite mer på gymmet själv istället för gruppaktiviteter.

Samtidigt lyssnar jag igenom en cd-box med festmusik som älsklingen har lämnat till mig. Det är musik till bröllopsfesten som ska plockas ut från bland annat dessa skivorna :).

Imorgon är det dags för prinsessbröllop. Jag har inte bestämt om jag ska se det hemma eller hos en kompis, jag får fundera. Jag har köpt hem "bröllopsmazariner" och cider från bröllopsserien dagen till ära.
Det ska bli roligt och se hur allt ser ut på deras bröllop imorgon. Men jag får ju ändå säga att mitt sikte är inställt på årets bröllop, dvs mitt och älsklingens i augusti!




Dagens låt

Det var ett tag sedan jag la upp musikklipp på bloggen, men nu är det dags igen. Den här låten tränade jag till igår kväll på gymmet.

Kelly Rowland - Commander (feat. David Guetta)


 


Jag är väldigt petig ja...

Ingen sovmorgon idag inte, har en ganska fullbokad dag idag. Så jag gick upp vid kl 6 på morgonen tillsammans med älsklingen och började förbereda lite material till skräddaren som jag skulle träffa kl 9 imorse. Fick en del annat fixat också.

Träffen med skräddaren gick jättebra. Jag har äntligen hittat en som motsvarar mina förväntningar och hon verkar verkligen toppen! Det var roligt att gå igenom vad som skall göras på klänningen senare i sommar.
Jag är väldigt petig när jag väljer vilka jag ska jobba med till bröllopet. Innan jag hittade denna skräddaren förra veckan så var jag på jakt ett tag och hittade ingen bra. De jag träffade var antingen konstiga, förstog inte vad som skulle göras eller så verkade de inte kompetenta nog för uppgiften.
Man får ändå säga att vi haft mycket tur hittills och träffat bra folk i all bröllopsplanering. Jag tycker att man ska vara väldigt noga med vem man jobbar med. Man betalar trots allt mycket pengar för de olika tjänsterna och sakerna som man köper och då ska det vara riktigt bra. Jag har märkt att de halvseriösa och halvduktiga tenderar att ge en huvudvärk och oro av olika anledningar och det har jag varken tid eller lust med.
Jag vet hur jag vill ha saker och ting och har märkt att letar man tillräckligt länge så hittar man rätt person för uppgiften!



Min brudklänning är en väldigt vacker klänning, i stort sett den perfekta klänningen. Men den saknar en detalj samt att jag vill anpassa den lite och göra det ännu mer personlig. Så det är det som skräddaren kommer hjälpa mig med.

Det hade varit kul att visa hur den ser ut innan och efter omvandlingen. Min älskling läser bloggen så det kommer inte läggas upp några bilder på klänningen här på bloggen innan bröllopet. Men håll utkik efter bröllopet...

Jag är osäker på om jag kommer vilja ha slöja på bröllopet, får se hur allt ser ut när klänningen är klar, om det passar eller om det blir för mycket. Men om jag bestämmer mig för att ha slöja så kommer skräddaren att sy den också.
Så nästa gång jag träffar henner blir om en månad. Då kommer vi göra första passningen :).
Fram tills dess ska vi hitta rätt tyg till den delen som skall ändras, men jag tror redan att jag har hittat en bra kandidat.

Efter mötet med skräddaren hade jag tid för massage. Jag har gått till samma ställe nu i 7-8 år hos samma person och hon är hur bra och mysig som helst. Vi känner varandra ganska bra och hon fick en liten inbjudan till vigseln som hon blev glad över. Skulle vara jätteroligt om hon kom.

Senare idag ska jag träffa en kompis och ikväll händer det stora grejer. Jag och älsklingen skall träffa prästen och prata kring vigseln och annat. Det ska bli intressant!

Ny snygging!



För några dagar sedan köpte jag min nya ursnygga bärbara dator :). Skriver första inlägget från den just nu.

Så här ser den ut:



 


Första dagen!



Idag är det första dagen på sommarlovet! Vädret kunde inte varit bättre :).
Jag startade dagen med en härlig sovmorgon och sedan ett pass på gymmet. Nu ska jag strax äta lunch och sedan kommer jag nog vara ute i solen :).

Härligt härligt, detta har jag längtat till!!!

Nu ser jag fram emot svenska jordgubbar!



Något fint, vitt...

Idag fick jag hem min underbara bröllopsklänning! Länge har jag väntat på den. Den provades i oktober förra året, beställdes i februari och nu är den äntligen här :)!



Jag ringde till bröllopsbutiken idag och frågade om klänningen hade kommit, för den skulle komma i maj. De ringde aldrig som de sa att de skulle göra så fort klänningen kom in till butiken, så jag ringde. Plötsligt fanns den där, den hade tydligen kommit idag...
Jag har läst lite elaka rykten om butiken på nätet... att de håller kvar klänningar som brudar beställt och låter andra prova dem först i hopp om att få sälja fler. Illa tycker jag.
För betalar man så mycket som man gör där, det är en av stans dyrare bröllopsbutiker, så tycker jag att sånt inte är ok! Tydligen har tjejer fått sina klänningar smutsiga och/eller skadade pga detta.

Det är ju som det är med det, inget man kan ändra. Men jag ville få hem klänningen med en gång. Så jag hämtade den med en gång när jag fick reda på att den fanns där.
När jag frågade om någon annan provat den fick jag nog det suraste svaret möjligt följt av total tystnad resten av tiden. Inget plus i kanten där inte.

Men klänningen såg fin ut när jag tittade på den hemma. Jag passade även på att prova och den var helt underbar och satt så fint :). Härlig känsla var det att först bära hem klänningen och sedan prova.
Nu vet jag också att när den är här så behöver jag inte oroa mig för försenade leveranser. Det som återstår nu är att sömmerskan ska få sätta igång och greja lite axelband och ärmar till den samt lägga upp den :). Fortsättning följer! 

Viktkoll

Bröllopet närmar sig med stormsteg och snart är det dags!

Under tiden jobbar jag med bröllopsformen och tycker att det går ganska bra.
Jag gjorde en liten koll på måtten idag och kom fram till följande:

Bystmått: -6cm
Midjemått: -4cm
Höftmått: -8cm

Vågen säger: -8kg

Jag känner mig jättenöjd med resultaten så långt, men jag har tänkt jobba vidare på formen under sommaren. Så en ny uppdatering kommer senare i sommar och då hoppas jag på att ytterligare 9kg har tränats bort :).





80 dagar!

Idag är det 80 dagar kvar till bröllopet! Lite småpirrigt redan!

Jag har haft en toppendag idag. Större delen av dagen har spenderats med min älskling och resten med min tärna. 
Jag och min tärna Emma har varit supereffektiva. Vi började med att träffa sömmerskan och titta på de ändringar som gjorts på tärnklänningen. Det såg riktigt fint ut!
Sedan blev det en prommenad och fika vid kungsportsplatsen. Efter fikan ordnade vi frisör och make-up artist till oss, så nu är det bokat! Vi har hittat en helt fantastisk make-up artist och hon tog sig tid och sminkade mig en omgång redan idag så att jag skulle få prova på sminkmärket och färgerna. Hon var superduktig och trevlig och jag är jättglad att hon kommer göra oss fina på bröllopsdagen!

Frisören ska jag träffa två gånger innan bröllopsdagen. Men först ska jag tänka klart kring hur jag vill ha håret. Enligt ryktet är frisörerna på salongen jätteduktiga.

Efter att bokningarna var klara och vi hade tittat på skor så ägnade vi oss åt ännu mer bröllopsprat och planering. Sedan tog vi en glass i solen, en bröllopsstrut förstås :).


RSS 2.0