tv-soffan nu!

Så mycket bättre, på tv4 nu :)!

En årsförbrukning

Idag har mycket hunnit hända. Imorse hade jag en tenta i invärtersmedicin och när den var avklarad åkte jag och några klasskompisar till svenska mässan. Under några dagar är det Swedental-mässa och idag passade det bra att ta en sväng förbi.
Det var en väldigt stor mässa med alla möjliga utställare. Förutom lite bra info om nyheter på marknaden så fick jag med mig ett gäng produkter. Rätt mycket faktiskt. Jag tror att det räcker för minst ett år framöver.



Två stolar bokade!

I eftermiddags påminde min bror mig om att det var dags att se den senaste Harry Potterfilmen.
Tiden har rusat förbi och jag inser att jag har missat premiären helt. Så jag gick in på SF´s hemsida och tänkte boka biljetter. Det var minst sagt bokat flera dagar framöver. Men jag lyckades komma över två platser om några dagar till mig och älsklingen. Ser fram emot det! :)




Dagens låt

Det här gillar jag!

PH3 Jag trodde jag var han



Insidan idag

Idag kommer jag sitta och plugga invärtersmedicin mest hela dagen. Även om det är segt att sitta och plugga så är det rätt skönt att få spendera en hel dag hemma.
Jag har laddat upp med en kaffekopp vid köksbordet, nu kör vi!




På några klick

Under eftermiddagen bestämde jag mig för att det var dags för att beställa hem den senaste Sex and the city-filmen.
Dessvärre verkade leveranstiden vara ganska lång, så om några veckor landar den väl på dörrmattan.



Inte så mycket bättre, men bra!

På lördagar går "Så mycket bättre" på tv4, mycket bra program enligt mig. I lördags var det Petters dag och här kommer ett klipp från den dagen.

Petra Marklund tolkar Petters - Mikrofonkåt.




























Långhelg!

Redan i torsdags kväll började min och älsklingens helg. Vi fick en trevlig sovmorgon igår och gick sedan och vaccinerade oss. Jag tog min tredje twinrix och älsklingen sin första. Så nu är jag klar med mina sprutor.



Idag gick vi upp hyfsat tidigt och begav oss bort till Linné för att äta frukost. Vi var långt ifrån ensamma på Egg&Milk. Vi fick till slut en sittplats och maten var god som alltid. Favoriten är breakfastCombo med varsin amerikansk pannkaka till :).

Just nu sitter jag och myser i soffan med min nya bok.


Ännu en härlig ledig dag!

Gårdagen ägnades åt lyx och avslappning. Jag gjorde allt möjligt roligt som jag kunde hinna med, men samtidigt var det avkopplande.
Idag har dagen gått betydligt fortare av någon anledning. En promenad och lunch med mamma och sedan lite plugg ihop med brorsan. Nu ska jag umgås med min kära älskling!

Platta

Lyssnar just nu på Jay-Z´s platta The black Album från -03.

Inomhusaktiviteter

Det är ganska naturligt att man gör lite olika saker beroende på årstid. Under hösten och vintern ägnar jag mig åt lite andra saker än vad jag gör under vår och framför allt sommar.
Visst är det tråkigt väder och oförlåtligt mörkt & grått under höst- och vintermånaderna. Men samtidigt oerhört mysigt att vistas inomhus. Jag har aldrig några problem med att sysselsätta mig, det finns ju så mycket roligt att göra!
Undet de mörka månderna längtar jag till sommaren och under tiden plockar jag fram pyssel, garn+stickor, tyger+symaskin, bak & kokböcker, böcker mm.

Nu har jag upptäckt en bok som verkar intressant och klickade hem den direkt. Den fanns dessvärre inte på biblioteket, men månpocket är ett bra alternativ för studenter. Hoppas att den hinner komma innan helgen!

Jorden de ärvde Jorden de ärvde av Björn af Kleen



2-års jubileum!

Igår var det två år sedan jag och älsklingen flyttade ini vår nuvarande lägenhet. För övrigt vår första gemensamma bostad.
Vi glömde bort att fira det igår, så vi får väl uppmärksamma det lite extra ikväll!

Ledig, ledig, ledig!!!

Jag har haft en himla massa tur, merparten av veckans redan få föreläsningar är strukna, jag är i princip ledig resten av veckan!
Det kan verkligen behövas med tanke på hur stressiga de senaste 2-3 veckorna varit. Nu kan jag stressa ner, göra roliga saker och plugga i lugn och ro... Tjoho!

Dagens låt

Petter tolkar Stockholm i mitt hjärta




RSS 2.0