Onlineshopping

H&M har en del fina kläder och de brukar försvinna fort. Kvar finns en drös halvdana plagg och accessoarer. Inte så roligt. I vanliga fall när jag har hunnit fundera lite så är det jag vill ha helt utplockat eller så finns det kvar plagg i stl  XS. Därför är onlineshopping så trevligt :), man kan lägga vantarna på fina grejer även om man inte har tid att gå runt i flera butiker och leta.

Igår kom allt nytt inför våren in på hm.se och jag klickade hem allt jag gillade :).

Det blev bl.a. detta:

  Byxor i svart och kitt, 199kr


Ytterligare ett par svarta
 298kr


Svart kjol 198kr


Top 98kr

Linne 149kr

 



 Linne + cardigan 49 kr just nu!

 Linnebyxor 198 kr

 Blus 198kr


 Skjorta 298kr


Ååå underbara naglar!

Idag har jag varit och fixat naglarna! Härligt!
Ringde runt igår under eftermiddagen och jagade efter nån bra nagelterapeut som skulle kunna fixa snygga naglar åt mig asap. Jag hade hoppats att någon skulle ha tid idag men jag insåg att det skulle vara svårt....
Hittade ganska snabbt en salong som hade fått återbud och bokade in mig! Så idag träffade jag Therese som förvandlade mina naglar från katastrof till underverk :).



Så ville jag ha två små stenar på varje ringfingersnagel och det fixade hon också. Hon blev väldigt glad när jag bestämde mig för den mörkgrå färgen på stenarna. Dt var tydligen ingen annan som brukade göra det och det var hennes favorit.




Lite extra kul är det ju inför nyår!


Från IKEA till oss!

Idag var vi iväg på IKEA och det var tydligen resten av Göteborg också...
Men vi fick tag på det vi ville ha och hela bilen var proppfull. Det var nästan så att det inte gick att få in allt. Så nu har vi fin belysning i sovrummet, en ny matta i vardagsrummet, skrivbordslampa, nya skrivbordsstolar, och sedan lite förvaringsboxar till sovrummet, och en massa annat. Hade lite tur och fick ett presentkort på 450kr av IKEA. Det får vi använda nästa gång vi åker och köper bord och stolar till köket =).

Har precis suttit och betalt mina räkningar. Usch varför behöver OCR-nummer vara såååå långa?

Imorgon är det dags att jobba. Känns inte alls kul. Finns så många saker kvar som jag vill göra... Men inte mycket att välja på. Är ledig onsdag och torsdag iaf :)

Gunde Svan

Nu ska vi strax iväg på släktkalas med klappjakt och massa god mat =).
Ska bli trevligt =). Hoppas man kammar hem en klapp i spelet i år.

Igår kväll såg vi Arn. Jag gillade filmen, den var väldigt fin.
Så var vi ute och matade en svan som vi har sett under några dagar. Vattnet har varit fruset och den satt på land och frös stackarn. Det var riktigt kallt under några dagar och jag tyckte så synd om den.  En väldigt vacker svan. Vi döpte honom till Gunde. Hoppas det är en kille....

Allt är som det ska vara

Har än så länge varit en skön och avslappnad dag idag. Sov ut ordentligt, åt frukost i sängen med älsklingen och såg två avsnitt av sex and the city.
Nu är håret nyslingat och det är dags att fixa iordning lite lunch. Ska göra potatissallad på lila potatis =).

Bye!

Pigga upp badrummet!

Badrummet kan behöva lite extra arbete när man bor i en hyreslägenhet. Det kan ju gå ganska många år innan hyresvärden tycker att det är någon idé att göra något åt hur det ser ut. Vårt badrum bör ju vara från tidigt 90-tal och ser kanske inte så jätteroligt ut. Klart, det kunde ju vara värre.... Vi har iaf ansträngt oss med snygg badrumsmatta, fint duschdrapperi, en retro pedalhink och lite små ljus mm.

Hittade en cool grej när jag var ute på nätet och spanade på spännande badrumsinredning.
En stång i olika färger! Har aldrig sett det förut.






Finns på La Redoute, kostar just nu 209 kr på rea!

Vill du trängas och slita i plagg?

Nu efter julafton börjar mellandagarsrean närma sig. Vissa affärer började redan imorse medan tex NK kör igång först den 7 januari.
Precis som alla andra år är det samma sak som gäller. Folk trängs, sliter i saker och man tvingas fatta snabba beslut.
Men har man varit med några år så har man hunnit öva på att välja ut vad man ska köpa och inte. De värsta tabbarna måste man väl redan ha gjort?
Däremot kan jag nog aldrig vänja mig ens lite vid trängseln, jag avskyr den, den får mig nästan att stanna hemma.
Men så är man ju ändå lite nyfiken. Man vill se vad som finns och beger sig oftast iväg och kikar en stund.
Jag har inte bestämt mig för hur jag ska göra i år, än.


Här kommer mina 10 bästa tips för mellandagasshopping:



1. Klä dig inte för varmt
2. Ha en budget, handla inte för mer än du bestämt
3. Köp inget som är för stort eller för litet, varken skor eller kläder, nej det sker inte mirakel trots att det är jul....
4. Köp inte saker som är i en färg som du vanligtvis inte skulle köpa.
5. Se om prudukten är hel eller om den har skador, pruta.
6. Pruta.
7. Gå inte dit hungrig eller utan kaffe (Gäller särskilt för min egen del!)
8. Ha med en liten handväska, i värsta fall blir det mycket att bära på ändå.
9. Ha klart för dig vad du letar efter, så slipper du slösa din tid på det på plats.
10. Köp inga konstiga grejer. Eller om du tex aldrig använder kjol så är det kanske ingen bra idé att köpa den nu bara för att det är rea. Risken är stor att den blir liggande och det är ju trist!



Juldagen är också mysig

Julafton var helt underbar! =)
Blev visserligen lite stressigt när vi skulle förflytta oss mellan jullunch hos älsklingens föräldrar och julmiddag hos mina. Men det gick bra ändå. Blev väldigt mysigt.
Jag måste ha varit väldigt snäll i år för det blev många fina julklappar.... Bilder kommer senare.

Nu är det dags för frukost!

Hur fångar man julkänslan?

Imorgon är det julafton! :) Ser verkligen fram emot det.
Julkänslan har kommit ganska sent i år. Har ju varit fullt upp med jobb och allt möjligt så tankarna har varit på annat håll.
Men nu har vi fått lite mer ordning på nya lägenheten, julpyntat, varit på mysig glöggfest och ikväll avslutat med ett besök på liseberg och det känns juligt och mysigt!

På liseberg var det ganska mycket folk och det var ganska kallt ikväll.
Vi kom ganska sent. Strax innan 19 och de stängde redan kl 20. Men det gick väldigt bra ändå. När klockan var 20 hade vi hunnit med allt vi ville och var dessutom ganska frusna.
Vi passade på att äta churros med glass och kanelsocker. Vi tittade på och klappade de söta djuren =). Så spelade vi på en massa hjul. Älsklingen vann en påse twist och jag vann 2 fina röda ljuslyktor. De står så fint på vardagsrumsbordet nu =).



När vi kom hem slog jag in de sista julklapparna.

Tidigare idag blev det en liten besvikelse. Vi köpte en plastgran i sista minuten. Tanken var att vi skulle ha en riktig men det blev inte så i år.
Så när vi började packa upp granen ur kartongen insåg vi snabbt att något var fel. En del av granen saknades och där stog vi snopet och undrade vad vi ska göra nu....
Så nej ingen gran i år! Usch!



När den planen inte funkade gick vi över till att pynta balkongen med vår nya ljusslinga. Oturen fortsatte för eluttaget på utsidan fungerade inte. Men den biten lyckades vi lösa genom att dra in sladden in i lägenheten. Så nu lyser det fint ute på balkongen =).






GOD JUL!





På G

Nu ska jag och älsklingen på trevlig glöggkväll!

Ska bli kul :)

Nu är det frihet i 10 dagar framåt!

Jaaa, nu är jag äntligen ledig och det är helt underbart!

Jag skulle ju egentligen har gått upp vid 6 imorse och gått och tränat ett morgonpass på gymmet. Det insåg jag redan igår kväll att, it ain't happening!
Kände mig väldigt trött redan igår. Låg och småsov i sängen mad datorn i knät medan älsklingen såg en film. Vi började se den tillsammans men jag gav upp väldigt fort. Den var ju helt hopplöst konstig. Sutherland tales hette den btw, slösa inte tiden på den....

Fick veta i tisdags när jag var på vårdcentralen att jag har låga blodvärden igen. Har ju det för det mesta. Tror att jag vid ett enda provtillfälle har lyckats ha normala värden. Och det var en period som jag tränade ganska mycket och åt stora mängder kött. Det var vid det tillfället som jag hade bestämt mig för att bli blodgivare och att det var viktigare att ge blod än att vara rädd för nålen. Men sjuksköterskan där tyckte att jag låg så nära den undre gränsen för lagom blodvärde så jag fick inte bli blodgivare.
Så nu har jag laddat upp med lite tillskott och massa järnrika grönsaker.
Var riktigt duktig i grönsaksbuffén igår på lunchen.
Åt btw riktigt god ugnsbakad lax till lunch igår. Och till det en enorm och smarrig salladsbuffé.
Sedan på eftermiddagen bjöds det på runda nr 2 tårta. Fanns kvar tårta från dagen innan när vi hade julmys och fick våra julklappar från jobbet.
I år blev det en lite annorlunda grej. Vi fick ett presentkort laddat med ett visst belopp på en sida där vi får gå in och välja bland ett 40 tal olika saker. Jag har nästan bestämt mig för att klicka hem en kosta boda skål.

Så fick jag en julklapp av E också och blev väldigt glad. Vi hade inte sagt ngt om att vi skulle byta julklappar eller så. Men jag hade också fixat en liten grej på onsdagskvällen. Trevligt trevligt. Får inte öppna den förrän julafton så nu är det spännande!

I torsdags var jag ute och träffade några gamla kollegor och kompisar. Vi hade väldigt trevligt! Det var kul att träffa några av de blivande mammorna och se de söta runda magarna.

Så igår avslutade jag arbetsveckan med att gå på massage. Det tänkte jag inte på när jag bokade tiden med det visade sig ju vara en perfekt avrundning på hösten precis innan ledigheten. Skönt att bli lite mjuk i sina spända axlar och nacke.
M som jag går hos är så jädra bra! Jätteduktig. Har gått hos henne i runt 6 år nu och hon kan uföra någon form av mirakel varje gång.
Hade med en liten julblomma till henne och hon blev så glad :).

Nej nu ska jag ta tag i saker, fixa iordning mig och sedan ut på stan och handla klappar!

Tjoho!

hello

Julen närmar sig snabbt. Sitter just nu och klickar hem några klappar från nätet =).
Blir lite sent idag, borde egentligen sova nu.

I förmiddags var jag på vårdcentralen. Fick ta ett blodprov och den skickliga sjuksköterskan lyckades inte sticka fel en gång, utan två. Vad ska man säga, ont gjorde det. Blev värre sedan när jag kom hem och fick se hur fel det hade blivit. Hurra för vårdcentralen! Förra veckan när jag ringde dit och ville beställa tid och få en kvinnlig läkare så undrade den sjuksköterskan varför. Sedan försökte hon mig att gå till nån dr Christian med kommentaren att "han är söt". Jag trodde att jag hörde fel, men det gjorde jag visst inte. För nöten upprepade glatt sin dumma kommentar en gång till.
Det kanske är den moderna vårdcentralen där man kan få en dejt på köpet.... Eller så kanske man kan välja bort fula läkare numera. Jag hade nöjt mig med om man bara kunde få mer basic grejer fixade, som tex manlig eller kvinnlig läkare. När man ändå själv är flexibel och kan tänka sig att ta vilken tid som helst på dagen för att eventuellt kunna få sitt önskemål tillgodosett. Aja.


Efter jobbet var jag hemma en snabb sväng och åt och bytte om. Sedan var jag på gymmet och körde nya body jam releasen! :) De är inne på nr 47 nu tror jag. Grym var den som vanligt!

Imorgon ska jag ut med gamla jobbarkompisarna och äta. Kommer bli så trevligt! :)

Otroligt, men det är möjligt.

Nu ska jag strax iväg och träna. Det är dags för boxpass ikväll. Ska bli skönt att träna. Jag har nog kommit in ganska bra i träningen nu.
Har dock lite träningsvärk i triceps efter ett intensivt viftande med wii-kontrollen. Tydligen är det möjligt...

anska fort och det var helt underbart! Fick en hel del gjort. Bokade in tid hos våra experter både idag och imorgon så att jag har lite material att jobba med medan de är på sin julledighet.
Så tog jag ledigt från jobbet på fredag också. Jag behöver en hel dag ledigt att handla klart alla julklappar och andas lite. Sedan är jag ledig hela vecka 52, underbart! :)

Bye!

Battle time!

Wii har blivit en favorit här hemma hos oss. Vi använder den väldigt flitigt, försöker ständigt sänka vår "wii age" och har små bowlingtävlingar. Idag förlorade jag för första gången och det sög =). Älsklingen har blivit väldigt duktig!
Förut var han bra på allt och sämre på bowlingen. Jag var grym på bowlingen och rätt kass på allt det andra. Nu har jag blivit ganska jämnbra på alla delarna. Slog personligt rekord. Ja jag vet... jag är lite uppslukad av wii världen. Men det är riktigt kul ska ni veta! =)

Helgen gick ganska fort. Igår var vi bla på freeport. Det var ett tag sen jag var där sist. Hittade den här gången ganska många fina grejer. Köpte 2 par byxor, några tröjor, ett jättefint tunt brunt lackbälte, en mössa och halsduk. Sedan blev det även en drös träningskläder och några julklappar... =)
Så köpte älsklingen en ny badrumsmatta och duschdrapperi.

Nu måste jag plocka fram kläder inför morgondagen. Det är nämligen en sak som jag inte klarar av att göra på morgonen. Vet inte alls vad det beror på. Men när jag ska bestämma mig så slutar det med att jag provar massa outfits och till slut väljer jag bara ngt fast det inte känns särskilt bra och sedan går jag till jobbet lite missnöjd.

Vi var hemma hos brorsan och mamma i eftermiddags. Blev ytterligare ett kalas för brorsan som ju fyllde 18 i torsdags.
Jag hade sagt att jag kunde hjälpa till lite med maten. Lite innebar att göra min specialare: potatisgratäng.

Känner mig fortfarande lite sliten. Helgen går numera ut på att göra allt man inte hinner i veckan. Känner att jag måste få ännu mer gjort i veckan så att man hinner vara med ledig på helgerna.
Nu är det faktiskt inte långt kvar till vår långa julledighet. På fredag är det underbar långledighet på G. Ska försöka jobba lite extra i veckan så att jag kan gå tidigare på fredag! =)

Idag var vi duktiga och tvättade på kvällen.

Nej, nu är det snart dags att sova! =)

Bye!

Dagens låt


Ja Rule / Body


Wii har landat hemma hos oss nu =)!

Härligt att helgen närmar sig =)!
Dagen gick hyfsat snabbt på jobbet idag. Jag tog lite sovmorgon imorse och kom in till jobbet strax innan 9. Måste ta och jobba in några av mina minustimmar på flexen snart. Men det lär ju inte bli denna veckan....

Efter jobbet mötte jag upp älsklingen och vi promenerade bort till Järntorget där vi mötte brorsan och mamma. Sedan var vi och åt på Paros, en grekisk restaurang i Linné. Det var riktigt gott!

Efter restaurangbesöket var vi hemma hos mamma och åt tårta och hade trevligt.
 
På vägen hem till oss var vi på posten och hämtade vårt nya Wii =)!
Så nu ikväll har vi skapat våra små gubbar och har testat bla Wii sports. Riktigt kul.

Börjar känna mig lite krasslig. Förkyld och halsont. Ingen bra tid för sånt nu. Jag har massor att göra.
Imorgon efter jobbet ska jag till optikern. De ska byta glasen i glasögonen eftersom de jag har nu tydligen har krackelerat. De sa att det troligtvis hade skett när de värmde på glasögonen när de skulle böjas till. Well well.

Efter det ska jag ut på stan och handla julklappar. Jag har en ganska bra uppfattning om vad jag letar efter och vad jag vill ha. Så hoppas att det flyter på smidigt. Sedan ska jag hem och fixa lite grejer och vila.
Senare på kvällen ska jag ut på stan och möta upp älsklingen som är på AW.

Hela helgen är också uppbokad. Men det är inte lika fullbokat som tidigare helger och inte lika jäktiga saker inplanerade. Skönt =)!

Har fått önskemål om en liten lista med saker som jag önskar mig i julklapp från älsklingens föräldrar. Så nu ska jag sätta mig och skriva ner det innan jag lägger mig =).


Maratonmigrän

Har haft migrän i 2 dagar nu... Inte så kul.
Men det känns lite bättre nu. Har äntligen fått tillgång till treo. Har innan det bara haft panodil i närheten och det hjälpte inte särskilt mycket.
Det är inte ofta det händer. Men ibland får jag migrän som håller på 2-3 dagar. Riktigt segt.

Försökte mig på att träna idag. Gick sådär. Gjorde det mest för att det var bestämt och för att jag inte hade kommit ihåg att boka av passet. Kände mig inte så pigg iom huvudvärken.

Har varit stressigt de senaste dagarna. Ska försöka ta det lite lungt.

Imorgon fyller brorsan 18 år! =)
På kvällen ska vi ut och äta och fira =)!!

Nu är det dags att sova. Ska bli så skönt.

I korta drag

Dags att sova nu, är trött.
Lång dag idag. Ska försöka komma iväg till jobbet tidigare imorgon.




RSS 2.0