Dagens låt


Zero 7 - In The Waiting Line



 


I wish...



Jag skulle vilja gå till en av mina favoriter bland stans chokladbutiker, belgiska pralinboden och handla lite godbitar....
Men det får nog vänta lite, just nu fokus på bröllopsformen... Får ta och hålla mig tills det är dags för någon godbit i påsk.





Stefano Catenacci bjöd på farliga frestelser.




Lyxig ledighet!

Jag verkar ha åkt på någon liten förkylning och halsont. Inte roligt alls. Så jag håller mig hemma idag och passar på att plugga lite extra inför tentan imorn.

Efter tentan väntar superlyxig ledighet på hela 10 dagar!!!
Som jag har längtat! Jag har så många roliga saker som jag ska göra de dagarna. En dag försvinner till högskoleprov. Men resterande dagar kommer jag vara ute på härliga dagliga vårpromenader, träna, sy, planera bröllopet, läsa och laga god mat.

Så jag hoppas på strålande fint vårväder nästa vecka!



Det kommer bli så skönt!


Ja, det beror på...

När man är ute och letar efter salonger och prisuppgifter på bruduppsättningar och sminkningar så får man någon anledning alltid svaret: "ja, det beror på..." men man får aldrig veta exakt vad det beror på men priser varierar helt enkelt.
Då undrar man hur det kommer sig att man inte kan få veta vad deras tjänster kostar och när de kan bestämma sig för vad de vill ta betalt?

För mig som kund är det inte intressant att höra svaret tex att priset kan bero på hur mycket tid det går åt till en uppsättning. Det är ju uppenbart att det kostar olika beroende på hur mycket tid man behöver lägga ner på ett arbete. Men jag förstår inte hur jag ska veta hur mycket tid de behöver och vad de kostar i timmen, det borde vara deras jobb att uppskatta det och prissätta därefter. 
För ungefärlig tidsåtgång är ju inte heller något som de kan svara på, även där är svaret, det beror på...

Så till slut inser man att man inte kan jämföra olika salongers priser och tjänster för allt man får veta är flummiga svar som: "det beror på".




Shoppat

Nytt i garderoben:

En snygg och lite annorlunda variant av skjorta.



Lindex 299kr



Bröllopsresan del 1 är inbokad!

I helgen bokade jag och älsklingen vår första del på bröllopsresan!
Del 2 håller vi fortfarande på och planerar för fullt. Men nu har vi flyget bokat för första delen och vi har tittat ut ett jättefint hotell som vi båda gillar.


Hit åker vi först:




Hit åker vi sedan:



Yes, yes, yes!

Det blev så rätt och så fint!
Inbjudningskorten som en tjej gör åt oss är nu näst intill klara och de är så underbart fina!!!!
Jag fick ett mail imorse och blev superglad. Jag mailade direkt iväg bilderna till älsklingen och undrade om han gillade, det gjorde han!
Så nu kör vi på de korten :)!
Helt otroligt att det blev så bra. Vi hade lite olika önskemål men hade ingen färdig bild av vad vi ville ha. Det var också därför som vi fick låta någon annan ta sig an uppdraget. Nu är vi så glada att vi valde just den tjejen för hon är så extremt duktig och kreativ.

Vi skickar ut korten i början av maj :)!


Inte vårt kort, men ett annat som också är sött:





Ledig tisdag

Härligt med ledigt!
Det var inget vidare roligt väder ute idag så jag ska nog hålla mig inne större delen av dagen. Strax dags för lunch och efter det ska jag mestadels plugga.

Igår hade jag skola på eftermiddagen och då var vi på kliniken. Vi fick fortsätta att öva på några moment på varandra som vi började lära oss i höstas. Så jag gick hem med väldigt rena och polerade tänder. Det är en av fördelarna med mitt program, man får regelbunden professionell tandrengöring.

Efter skolan fick jag skynda mig hem och byta om och slänga i mig ett mellanmål innan jag stack vidare till träningen. Det blev ett intervallpass på gymmet. Det var en ny koreografi som var väldigt bra. Dock jobbigt med att ventilationen inte fungerade och att jag hade jobbig huvudvärk. Men det fungerade och efteråt belönade jag mig med en massage innan jag gick hem.

Dagens låt

Rihanna Disturbia vs. Kid Sister Control



Sköna helger

Vilken skön helg det har varit!

I fredags hade vi en lugn myskväll hemma med färska räkor och slappade framför tv´n. Lördagen fick bli en dag på stan. Först tog vi en prommenad bort till vår kyrka och festlokal och hann prata igenom lite grejer inför bröllopet. Sedan gick vi ner på stan och tittade lite i affärer. Vi skulle egentligen kolla på grejer till älsklingen i första hand men det slutade med att jag köpte ett par skor och ett par gummistövlar.
Gummistövlarna var ett par från tretorn som var ett riktigt superfynd!
Älsklingen hittade några snygga sneakers också, de ska vi ev. tillbaka och titta på/köpa någon dag i veckan.

Igår var vi på ikea och lämnade tillbaka ytterligare en kass produkt och möttes av ytterligare en kass och otrevlig ikeamedarbetare.
Just nu är jag så trött på ikea att jag har bestämt att sluta handla där. Det enda jag kan tänka mig att ev. köpa framöver där är enkla småsaker som servetter och matlådor. För fler möbler eller inredning blir det inte!

Efter det var det desto trevligare när vi åkte hem till älsklingens föräldrar. Älsklingen och hans pappa tvättade bilen så nu är den ren och fin! Sedan blev vi bjudna på trerätters (som vanligt, vi är så bortskämda...) och det var supergott!
Vi fick med oss en byrå till köket som de inte ville ha kvar nu när de gjorde om hemma. Oss passade det perfekt eftersom vi saknade en möbel i köket efter renoveringen. Så nu har vi en jättesöt teakbyrå i 60-tals stil stående i köket. Very nice!

Förresten! Igår var det prick 5 månader kvar till bröllopet!!!!

Sömnigt väder och en sömnig lilla jag

Idag är det dimmigt och det har det varit hela dagen. Känns inte som man har vaknat till riktigt ännu... Skönt att vara ledig en dag som idag. Men jag har ändå haft lite grejer inbokade under dagen. Har även hunnit med en liten shoppingrunda på stan! Det var mycket trevligt!

Jag köpte ett pärlarmband från SNÖ, mitt var ljusrosa och jättesött!
Förutom det köpte jag även ett par örhängen från SNÖ men dem har jag ingen bild på ännu.
Sedan var jag en sväng på H&M och köpte:

Linne från Garden collection 149kr



 Senare idag är det dags för ett intervallpass på gymmet. Ska bli kul. Sittter med mitt kaffe nu och hoppas att det ska pigga upp mig!

Igår var jag och älsklingen och tränade tillsammans. Det var jättemysigt!


Trevlig överraskning!

Fick mig en rolig överraskning igår när jag satt och läste en tidning. Upptäckte av en slump att jag hade vunnit ett presentkort i en tävling! Jag hade inte fått hem det ännu så det var tur att jag upptäckte det. För idag när jag ringde förlaget så sa de att vinsterna skulle ha skickats iväg och varit framme för ett tag sen redan. Men nu skulle de ordna det iaf.
Det var himla kul för det var ett presentkort som vi kan använda på grejer till bröllopet! Och det lär behövas.

Tillbaka!

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen. För några dagar sedan blev den hackad av någon eller några och jag hade ingen tillgång till min blogg. 

Trist att sånt ska behöva hända!

Men blogg.se fixade tillbaka allt snabbt och smidigt :). 


RSS 2.0