Oasis, now!

Ikväll är det dags för Oasis! De kommer vara på Scandinavium i Göteborg och det kommer även jag och älsklingen vara :). Kommer bli kul!




Superduper!


Skönt med helg :)!


Fick sova ut ordentligt idag och fick därefter frukost serverad på sängen av älsklingen :D!


Sedan gjorde vi oss iordning och gick och hämtade bilen. Skulle till älsklingens föräldrar på lunch och tog en liten omväg innan det. Jag behövde åka tillbaka till en skoaffär, sulan på mina fina Vagabondstövlar hade losnat efter mindre än en månad... lite synd, men men.

Hemma hos älsklingens föräldrar bjöds det på en underbart god ugnsbakad fisk, med sås och grönsaker... mums!
Efter det fick vi hemmagjorda wienerbröd med choklad, danish style :)! Också väldigt gott!
Sedan satt vi och pratade och såg lite på tv, var ju bla skid- och konståkning under eftermiddagen. Slappt och skönt.

Vi drog oss hemåt runt 19-tiden och tog med en pizza hem från pizzerian en bit bort från där vår våning ligger. (En kompis tycker att det är en lämplig benämning på vår 2:a...) Delade på pizzan och gick sedan ner till tvättstugan och satte igång två maskiner tvätt.

Under resterande delen av kvällen har jag druckit några koppar te med honung och citron och roat mig med Super Mario 1 på vårt Nintendo Wii :)! Nostalgi!




Nu är det dags att sova! Godnatt :)!


Yummy yummy!

Dagen rullade på ganska snabbt på jobbet idag. Käkade thaimat till lunch och knaprade godis på eftermiddagen fram tills det var dags för möte.
Efter mötet snabb fika och sedan prommenad in till stan för att träffa nagelterapeuten. Fixade en fin vinröd färg. Som dock inte hann torka ordentligt förrän jag började vara oförsiktig... men men shit happens

Direkt efter det dags för fika med E. Vi gick till ett nytt mycket lovande ställe som vi hade hittat och vi blev inte besvikna!



Vårt afternoon tea + massa godsaker!

Jag drack ett te som de kallade "lilla hjärtat", med blåbär och passionsfrukt, ringblomma, rosenknoppar och hjärtan...
Den valfria pralinen var svår att välja, men jag valde till slut en mörk svartvinbärspralin.
Fanns så många goda saker så jag hade svårt att bestämma mig vilken ordning jag skulle ta dem i.





Fanns också Brioche med cream cheese och plommonmarmelad, biscotti, bakelse och några smarriga småkakor

Inredningen på caféet var också helt underbar. Mycket vitt och generellt en romantisk stil med många moderna detaljer. Blev också förtjust i deras fondtapet. Ungefär något sånt som jag har tänkt mig att ha i vardagsrummet snart.


Finns på engelska tepetmagasinet i Göteborg

Så nu har jag hittat ett av mina absoluta favoritcaféer här i stan. Är ganska trött på alla stora cafékedjor, där man alltid blir serverad samma tråkiga saker och där ljudnivån är så hör att man knappt hör sig själv. För att inte glömma att det alltid är så trångt att man i princip sitter i knät på varandra och aldrig kan ha en privat eller ostörd diskussion...

Nej, det här var verkligen i min smak! Spännande rätter och desserter, vackra och luftiga lokaler, lungt och skönt, inte orimliga priser och det är nytt och fräsht!


Hej hopp!

Lång dag idag. Nu är jag ganska trött.

Efter jobbet åkte jag in till stan och träffade brorsan. Han skulle titta på nya glasögon och hittade ganska fort ett par riktigt snygga bågar. Det finns gott om snygga glasögon nu för tiden. Dessutom är han den som passar i stort sett allt så han har lite mer att välja på än de flesta andra.
Efter det fyndade jag några småsaker på rean och sedan passade vi på att äta lite. En nyhet för mig, Burger kings whopper med fullkornsbröd. Helt okej var den.

Så fick jag den här fina av mamma och pappa idag. Victoria Beckhams parfym i en väldigt fin flaska.

Imorgon är det "mid-week", den fina dagen där man kommit halvvägs i arbetsveckan. Man har kommit upp för backen och behöver bara rulla ner, sedan är det helg. Så ser jag det. Kanske därför som måndagar och tisdagar är rätt tröga i min värld.

Nu är det dags att sova!

Natti natt!


Våren är här!

Iaf dags för Odd Mollys vårkollektion. Här är några av mina favoriter:

899kr



 1299kr

 1799kr

En perfekt söndag!

Dagen har varit precis som en perfekt söndag skall vara. Vaknade riktigt sent, blev serverad frukost på sängen av älsklingen (obs nybakat bröd!), såg 2 avsnitt av sex and the city, drack kaffe, slappade lite, gjorde mig iordning, gick på bio, gick därefter ut och åt middag och till slut slappa hemma framför datorn med en kopp te.

Det enda dåliga nu är att jag måste fixa lunch för imorn och övermorgon. Men det ska nog gå bra.

Imorgon bitti är det dags för intervju. Ska bli spännande!

Äntligen kan man varva ner lite...

Äntligen fredag! Är helt slut och dessutom förkyld. Ska lägga mig strax och sova ut för en gångs skull. Men imorgon är det full rulle igen. Ska träna imrgon efter 10. Hoppas man har mer energi då.
Ikväll har jag slappat hemma hos mamma i hennes soffa och sett på lets dance. Sedan fick jag ta mig hem i kylan. Det är riktigt kallt i stan igen.
Imorgon kväll är det dags för en kompis 30-års kalas. Ska fundera ut en outfit imorgon. Har några idéer redan nu men orkar inte ta tag i det projektet idag.

Bye!

Dagens låt!

Organism 12 / På din grinn



Tea time!

Det är nog dags för en kopp te nu :).
Är hemma själv ikväll. Älsklingen är i Danmark idag. Kommer hem inatt, mysigt.

Är en ganska skön arbetsvecka denna veckan. Bara torsdag och fredag kvar.
Imorgon drar jag lite tidigare från jobbet och går och tränar. Ska bli roligt. Har dock fortfarande lite träningsvärk i låren från body-pump passet igår. Resten av kroppen klarade sig finfint :).
Men det är bra att köra på och träna lite extra nu. Snart är det dags för Åre och där vill jag inte ha någon träningsvärk. Men lättare sagt än gjort, en vecka i backen lär ta ganska hårt. Jag tar hellre träningsvärken nu.

Köpte nya skidor och pjäxor i måndags. Blev ett finfint set damskodor/pjäxor.


Hard-Fi // Hard to beat

Nya fina skålar!

Idag har jag varit och köpt mina efterlängtade Margrethe skålar! Hittade dem till slut i den färgen jag ville ha; plommonlila. De var aningen dyrare än mina gamla bunkar från ikea, betalade drygt 500 kr och det sved lite. Men det var det värt! =) Dessa ska jag ha länge.

Margrethe Bunke -


Tjoho!



Gott nytt år!!!!


2009 here we come :)

RSS 2.0