Punch till gröten?

Ja då har terminen startat idag.
Idag var jag uppe riktigt ruggigt tidigt för att hinna iväg till skolan i tid. Innan skolan var det frukost hos kåren. Direkt efter frukost var det dags för punch, då var klockan strax innan 8.

Sedan ägnades resten av dagen åt att förflytta sig mellan olika lokaler, lyssna på diverse info/samla på sig diverse lappar och försöka komma ihåg en massa nya namn.

Nu dags att sova, är helt slut!

En trevlig avslutning!

I fredags var det sista dagen på jobbet! Blev en riktig höjdardag!
Under förmiddagen avslutade jag mina sista ärenden och varvade med att svara på frågor från kollegor som ville småprata lite innan jag slutade.
Sedan var jag och en jobbarkompis ute och käkade lunch. Det blev tacobuffé för andra gången den här veckan. Så nu får jag låta bli att äta tacos på ett tag så att jag inte föräter mig på det.
På eftermiddagen bjöd jag på kaka och fick många fina kort och presenter. Hade inte alls väntat mig något. Men blev väldigt glad över blommor, ljuslyktor + ljus, presentkort på H&M och alla fina kort :).


Igår var jag och älsklingen uppe tidigt, fixade frukost, städade hemma och sedan var jag ute på stan och shoppade. Dels hittade jag en fin höstjacka till mig själv (den här gången i den praktiska färgen svart), ett bälte samt en födelsedagspresent. Idag var det nämligen kalas hemma hos kusinen som fyllde 29! Av mig och älsklingen fick hon ett set med skål + diverse köksredskap från  Rosti, aka Margretheskål + redskap. Hon ville ha den svarta och det fick hon också :)!

(Innan kalaset idag fixade jag scones till frukost. Jag bakade efter Leilas recept och det blev både vanliga scones och några med choklad. En smet tyvärr och hamnade i vasken... Inte så kul!
Efteråt tyckte jag nog att de vanliga var godast. Chokladen blev nästan för mycket.)

Hemma hos kusinen bjöds det på smörgåstårta och tårta. Mellan det var det mycket bus och gos med deras lilla valp! Han är så söt och energisk!

Imorgon är det dags för skolstart! Ska bli väldigt roligt bortsett från att starten kl 07.30 är ganska brutal för alla morgontrötta människor...
Jag borde sova nu........ för länge sedan helst.

En annan grej innan jag fixar vidare med annat. Inom de närmsta dagarna är det 1 år kvar till bröllopet. Nu är det äntligen på gång att kännas på riktigt. Innan var det såå lång tid kvar. Men nu när man tänker ett år, ja då är det plötsligt mer verkligt. Så dags att ta tag i träningen på riktigt med andra ord!
Jag hittade förresten jättefina inbjudningskort här om dagen. Ska troligtvis köpa ett gäng imorn medan de finns!

Dagens låt

The legends - Jump




Jag bjuder på...

Det blev återigen en lång dag idag. Efter jobbet var jag och några jobbarkompisar på bio och såg The Proposal. En helt okej och mysig film! Och det är första gången som jag har sett Sandra Bullock se gammal och fixad ut. Vad säger man? Plastic is fantastic!



Just nu håller jag på och bakar en kaka. Startade för ca 90 min sedan och den är strax klar. Det luktar mumsigt här i köket :).
Det är en morotskaka med frosting som arbetskamraterna ska få till fikat imorgon. För imorn är det ju min sista dag!

Höstmys 09 har inletts

Nu sitter jag här i soffan och grillar marsmallows. Väldigt mysigt.
Blev en lång dag på jobbet igen. I slutet av dagen fick jag vädigt bra info om en viktig grej från en kollega. Härligt med bra tips :)!

Nu ska jag snart sova!

Alla som inte dansar...




Just nu lyssnar jag på Maskinen.

http://www.myspace.com/maskinenmaskinen


Det är inte alltid man vet vad som väntar....

Det blev ännu en lång dag idag. Stämplade ut klockan 19:58.
Men det har gått riktigt bra idag. Har fått mycket gjort. Men ingen nytta utan nöje! Har hunnit sitta och äta glass i solen också. Har även hunnit med 2 oväntade och otrevliga/lätt obehagliga möten. Men allt slutade bra så jag känner mig nöjd :)!

Nu är det bara 3 dagar kvar på jobbet! Tjoho!

Ikväll har jag och älsklingen värmt lite soppa som vi fick från mamma igår. Rödbetssoppa! Den är väldigt god. Så hade vi knäckebröd med ost till :)



Jag skulle egentligen laga lunch till imorn nu. Men tiden har dragit iväg så snabbt. Jag kom hem strax efter 20 och har bara hunnit umgås med älsklingen, öppna posten och värma mat och äta. Känner mig trött och fortfarande halsont så jag satsar på en tidig kväll igen. Får gå ut och äta imorn.

Jag fick förresten trevliga värdekuponger och  medlemsrabatt från både H&M och Lindex med posten. Dags för shopping snart då :).

Dagens låt

Pitbull- Hotel Room Service




Britney is back!



Nu är sommaren i princip slut. Men man kan ju börja fundera på beach -10 om man vill...
Britney har iaf skött sin träning och är i form igen. Ett plus för hennes grymt snygga bikini! We like it!

Pool-häng när det är som bäst!


  Britney Spears


Duktigt jobbat!

Idag har jag spenderat många timmar på jobbet. Kom dit vid 9 och gick kl 20. Ganska tröttsamt men ett måste med tanke på att jag har varit lite för generös med flextiden på sistone.
Men det är trots allt sista veckan på jobbet så det funkar ganska bra.



Det tråkiga är att jag vaknade med halsont imorse och det har bara blivit värre under dagen. Känner mig rätt så förkyld och hängig! Inte alls bra, jag har grejer som jag vill avsluta innan veckans slut. Så vill jag gärna umgås med jobbarkompisarna innan jag drar.

Blev en del prat om Wow på jobbet idag. Min söta kollega i mammas ålder undrade intresserat vilka artister jag hade sett. Det roliga är att det ger ungefär lika mycket att radda upp dem för henne som att berätta för tex mamma. Hon vet oftast inte vilka banden och artisterna är. Men det är sött.
Hörde några som hade sett/hört talas om My bloody valentines uppträdande på festivalen. De allra flesta tyckte att det var en katastrof. Än så länge tycks det vara en allmän uppattning bortsett från vad några förvirrade/okunniga musikrecensenter på bla GP och Aftonbladet anser!



Nu sitter jag och slappar i soffan. Jag och älsklingen fixade amerikanska pannkakor med lönnsirap när jag kom hem. Nu fick jag precis en kopp te med honung av älsklingen. Jag hade tänkt att det får bli en tidig kväll idag, ska skutta i säng snart!

Dagens låt

Madonna //Celebration




Way out west 09

I helgen var det dags för Way Out West!
En väldigt bra och lyckad festival. Kommer skriva lite mer om den de närmsta dagarna. Men jag kan ju passa på att ge ett litet smakprov redan nu. Jag sprang på en av de få hiphoparna på festivalen, en av killarna i Dead prez. Vi fick en liten pratstund och han var väldigt trevlig. Sedan fick jag ett foto med honom + en snygg gangsta pose. Nice :)!

Dead Prez



Dagens låt

Lite nytt och lite gammalt.

Big Ali ft. Dollarman - Hit The Floor





Nyheter i garderoben

I torsdags var jag på en shoppingrunda på H&M på morgonen. De hade öppet några timmar på morgonen för ett gäng shoppingsugna och bjöd på frukost. Jag var där kl 8 innan jobbet och hann i lugn och ro titta runt och prova lite höstkläder. Så fick man dessutom 20% på hela sortimentet. Det var finfint :).
Detta var det som jag köpte!







Sena kvällar

Det har varit och kommer bli många sena kvällar på jobbet de närmsta dagarna. Ett undantag för det är imorgon, för då drar jag från jobbet redan vid lunch. Way out west drar igång och vi ska börja med att se Timo R strax innan kl 14.

Ska bli härligt att spendera tid på festivalen med min älskling!



Håller tummarna för en regnfri festival!


Frånvaro

Nu är det mindre än 2 veckor kvar tills skolstarten. Kommer bli väldigt spännande att börja plugga! Men innan dess har jag en del att avsluta på jobbet. Ska bli skönt att få undan det, samtidigt känns det som att jag redan tänker alldeles för mycket på skolan. Ni vet som dagarna innan semestern, när man mentalt redan har gått på semester. Ungefär så.

Just nu är jag mest trött. Känner att jag har för lite energi. Och det ger jag det dåliga vädret skulden för. Jag vill ha sol och värme så man kan bli lite pigg! Inte ösregn, åska och moln. Usch!!! Efter sommaren ska man ju känna sig pigg och laddad, inte trött.
Dagens roliga happening blev en sväng på stan med älsklingen efter jobbet. Nu har "kulturkalaset" startat i stan och ikväll uppträdde bla Veronica Maggio. Vi missade början av spelningen men hann höra flera av hennes låtar. Jag lyssnade halvt ihjäl mig på hennes första platta när den kom för drygt 2 år sedan. Så flera av låtarna är riktiga favvisar!
Efter det var vi på GA-torg och provsmakade lite oliver och godisar. Satt inte helt fel. Det hela avslutades med en runda på Burger king och sedan en promenad hem!

Igår var jag och M och hälsade på E som fått barn nyligen. En jättesöt liten kille, som dessvärre hade ganska ont i magen när vi kom. Men vi blev bjudna på glass och det var riktigt mysigt. Sedan somnade lillkillen en stund :).
På vägen hem, strax innan kl 22 fick jag en reminder om att sommaren snart är förbi. Det hade blivit mörkt och jag hade glömt belysningen till cykeln hemma. Inte så bra. En hel del andra hade iofs ingen belysning heller.... men men
Ungefär halvvägs var en tant (läs kärring) vänlig nog att påpeka att jag skulle tända lamporna på cykeln. Hon var dessutom schysst och pekade på dem.
Jag hade ingen större lust att leda cykeln från mölndal in till korsvägen vid den tiden. Jag var nog ännu mindre sugen på puckade kommentarer. Så jag cyklade vidare och föreställde mig tanten gående längs mölndalsvägen med en pannlampa.....

Jag ska försöka lägga mig så tidigt som möjligt ikväll.

Now it´s time for pac man! :)

Madonna och thaimat

Idag blev det lunch på Chilli vid Kungstorget. Vi har inte varit där tidigare och var ganska nöjda efteråt. Det var ganska mycket folk i stan idag, dels pga Madonna och dels pga fotbollsmatch. Så folk köade för att komma in. Vi hade tur som kom dit innan det började bildas kö utanför. Men när vi kom var det nästan fullsatt. Fanns ett bra bort på uteserveringen som servitören inte ville låta oss sitta vid av någon anledning. Han hävdade att någon inne på restaurangen hade bett om bordet... Så han tyckte att vi kunde sätta oss precis i utkanten av uteserveringen där det inte fanns någon markis och det regnade. Dålig idé tyckte jag och fick efter lite övertalning bordet, det visade sig dessutom att ingen därinne skulle ha bordet....
En hel del väntetid blev det också, men får ändå säga att maten var god.

Spice of Thailand - Restaurangbild 1 På Spice

     En paus med en latte vid vattnet med älsklingen.

Just nu sitter jag och har i vanlig ordning problem med att ladda upp mina bilder på bloggen. Har fler som jag vill ladda upp men det vill inte fungera!
Förutom det lyssnar jag på lite av Madonnas konsert. Man blir ändå lite granna sugen, kanske skulle ha gått och sett Madonna. Lite sent att ändra sig nu.
Men det känns rätt okej med tanke på att nu på fredag börjar Way out west! Ska bli så roligt! Hoppas på bra festivalväder!



Helgen är helt underbar!

Vad härligt! Sommaren är tillbaka i stan! Efter en regnig semester får man äntligen uppleva lite sol och värme :).

Igår passade vi på att vara ute på kvällen. Jag, älsklingen och en kompis tog en sväng på stan och hamnade på tranquilo som var fullsatt. Jag och kompisen beställe drinkar och älsklingen tog öl. Väldigt trevligt att spendera kvällen utomhus.

Idag hade vi sovmorgon.
Blev en mysig frukost och sedan lite slappande med "ingenting" i cd-spelaren. Jag passade på att måla naglarna rosa med mavalas fina lack "sweety". Sedan fick min underbara vita volangklänning äntligen användas för första gången.
Vi promenerade ner till hamnen och åt lunch på kajskjul 8. Man kan beställa räklådor där och så får man baguette och aioli till.



Sedan tog vi kaffe på espresso house och senare glass på nils ericson t.

Vi avslutade det hela med en lång promenad bla i hamnen.

Jag vill gärna ha fler sådana helger :)!

Tänk så många bra saker man inte vet....

Nu har jag suttit och sett två avsnitt av "en plats i solen". Ett helt fantastiskt program som går på kanal 8. Det sänds på en halvdålig tid så älsklingen brukar vara snäll och spela in det till mig. Väldigt gulligt och snällt :)!

Innan det var jag och älsklingen ute på en kvällsprommenad i Örgryte. En väldigt härlig sommarkväll.
På vägen stötte vi på en rolig gubbe som gärna ville berätta lite om hur Örgryte var förr i tiden. Vi hade inte så mycket att välja på. Så nu vet vi bl.a både hur gammalt tornet på kyrkan är och var tennisbanan låg och att det saknades duschar där...
Well well :)

Nu ska jag duscha och sedan sova.
Härligt att det är helg snart. Imorgon ska jag och brorsan shoppa lite efter jobbet :)!

Semesterslut och studiestart!

Nu är semestern tyvärr slut! Imorgon är det dags att infinna sig på jobbet igen. Det är inte klokt vad 3 veckor går fort när man har ledigt!
Lite trist men inget att göra... Det som jag har att se fram emot är skolstarten 1 sept.
Jag har redan blivit antagen till ett program på Göteborgs Universitet. Men det finns två favoriter som jag står som reserv på, så det kan hinna ändras de kommande dagarna när antagningsbesked nr 2 kommer. Det är väldigt spännande. Jag är inne på antagningens hemsida ungefär tio gånger om dagen. Blir lika besviken varje gång när jag ser att de inte är klara ännu...


Jag har massor av fina bilder från de senaste två veckorna som jag ska ladda upp så snart jag hinner och så snart det fungerar att ladda upp dem. Jag brukar ofta ha problem med att ladda upp mina foton här och det är lite irriterande.

RSS 2.0